Termékkeresés
Kerti fal Gutshof Friedl Steinwerke, gránitszürke árnyalt

KERÍTÉS- ÉS FALAZÓKÖVEK


Lenyűgöző, modern, harmonikusan illeszkedő, kreatív vagy vizuálisan nem feltűnő – ügyfeleink kerítéssel és kerti fallal szemben támasztott igényei ennél különbözőbbek már nem is lehetnének. A kerítés- és falazókövek termékválasztéka pedig éppoly változatos, mint ügyfeleink kívánságai és elképzelései: négy különböző felület, különféle oldalhosszúságok és magasságok, valamint sok szín közül választhat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink tökéletesen és sokféleképpen kombinálhatók legyenek, azaz Ön bármilyen kerítéskőhöz és falazókőhöz megtalálja a megfelelő térköveket és teraszlapokat, szegélyköveket és még sok mást is. Itt elképzeléseinek megfelelően szűrheti kerítésköveinket és falazóköveinket.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Felület

Annak érdekében, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő kerítésköveket és falazóköveket, első keresési feltételként választhatja például a felületet. Hogyan nézzen ki a kő?
sima – a felület kezeletlen és meglehetősen sima tapintású
roppantott – a felület strukturált, tapintásra érdes
antikolt – a kő sarkai és élei szándékosan törtek
koptatott – a roppantott és antikolt jellemzők kombinációja
Annak függvényében, hogy melyik megjelenést választja, választásához meg fogja találni a megfelelő termékeket.

Termékméret

Közkedvelt, megszokott kerítésköveink látszó felülete 32 cm, ill. 40 cm hosszú, és kb. 15, ill. 16 cm magas. Kerítésköveink segítségével gyönyörű kerítéseket és falakat lehet építeni, de akár kettős oszlopokat is fel lehet húzni kocsibeállókhoz és pergolákhoz. A hosszú kerítés- és falazókövek különösen korszerű hatást keltenek. A 60 cm hosszú Modulus Pur kerítéskő mellett a Momento termékünkkel szintén hosszúkás, különböző magasságokban gyártott falazóblokkokat kínálunk, melyek használatával kerti falát egyedi kialakításúvá teheti.
Kombinált formátumú termékek is szerepelnek választékunkban, ez azt jelenti, hogy Ön automatikusan különböző hosszúságú köveket kap. A kövek megjelenése (roppantott vagy koptatott) és a különböző hosszak révén a kombinált formátumú kövekből épült falak megközelítőleg úgy néznek ki, mint a terméskő falak.
A 16 cm széles falazókövek statikai szempontból kevésbé igénybe vett falak építéséhez ajánlottak, pl. magaságyások, növénytartó edények stb. kialakításához, valamint nem teherhordó falak előfalazásához, illetve befalazásához (pl. kerítéspanelek befalazásához).

Színek

A legtöbb szokásos térkőszínhez azonos színmegjelölésű kerítés- és falazóköveket kínálunk. Azon térkövek esetén, melyekhez nem létezik színazonos kerítés- és falazókő, programunkban rengeteg megfelelő alternatíva található. Így például a bazalt árnyalt színű térkövek remekül illeszkednek a kagylómész színű falazókövekhez, a palaszürke árnyalt térkövek pedig számtalan szürke árnyalatunk valamelyikéhez. Tekintse meg mintakertjeinket, vagy kérjen mintadarabokat, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő kombinációt. Választékunkban a kerítés- és falszínek széles választékát kínáljuk, a világos krétaszíntől a különböző szürke, sárga és vörös árnyalatokon keresztül egészen a sötét antracitig.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Standard kerítés- és falazókő
A Standard kerítés- és falazókő szép megjelenésű zsaluzókőként jellemzhető. Használata kényelmes: a falat nem kell vakolni vagy festeni a rendezett megjelenés érdekében. 50 x 20 x 20 cm-es mérete lehetővé teszi akár hosszabb falak gyors és gazdaságos felhúzását is. A kerítésrendszert vágott harmad-, kétharmad- és félkő, valamint fedlap teszi teljessé. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

6,72 €* / db

AKCIÓS
Faro kerítés- és falazókő
A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű kerítéspanelekhez is tökéletesen illeszkedik. A kő a hosszanti oldalán hasított, a rövid oldalak felülete sima, ez megkönnyíti a kerítészónák összeállítását. A fedlap használatával, amelyből két különbözőt kínálunk, Ön határozza meg kerítése megjelenését: lehet modern vagy rusztikusabb, a Gutshof fedlappal. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

8,50 €* / db

AKCIÓS
Modulus Pur kerítés- és falazókő
A Modulus Pur kerítés- és falazókő modern hosszúságával és gyönyörű árnyékolásával, gazdag kidolgozottságával igazán mély benyomást kelt. Ez az egyedülálló, szabadalmaztatott kőrendszernek köszönhető. Emellett a Modulus Pur kerítés- és falazókő speciális lerakásával más-más színt kaphat a fal külső és belső oldala.

9,60 €* / db

%
AKCIÓS
Gutshof MB12 koptatott falazókő
A Gutshof MB12 koptatott falazókő kb. 12 cm falszélességével leginkább a maximum 75 cm (= maximum 5 sor) magas magaságyásokhoz alkalmas. Előfalazáshoz is használható. Magasabb kerti falakhoz vagy magaságyásokhoz használja a 16 cm vastag (MB16) vagy 24 cm vastag (MB24) Gutshof koptatott köveket. A koptatott Gutshof falazóköveket különböző hosszúságokban szállítjuk, természetesen strukturált felületük szemet gyönyörködtető látványt biztosít.

Tartalom: 2.16 m2 (62 290,0000 Ft* / 1 m2)

148,30 €* / m2

74.355,96 Ft‎* / m2

Gutshof MB24 roppantott falazókő
A Gutshof MB24 roppantott falazókő, a Gutshof MB24 koptatott változathoz hasonlóan, ötféle méretben, keverve kapható, vadkötésben vagy szabálytalan sávokban rakható. A roppantott kő a koptatotthoz képest töredezett, durvább felülettel rendelkezik. Nagy területű kertekben a falak sokat segítenek a felületeink tagolásában, és izgalmas látvánnyal gazdagítják tereinket, míg a kisebb építményekhez, például magaságyásokhoz, kutakhoz a 16 cm falszélességet adó Gutshof MB16 roppantott változata az ideális választás.

Tartalom: 1.215 m2 (120 646,1900 Ft* / 1 m2)

267,36 €* / m2

%
AKCIÓS
Grado kerítés- és falazókő
Grado kerítés- és falazókövünk antikolt sarkaival és éleivel alkotásra ösztönöz: Alacsony vagy magas falként, kerítésként különböző anyagokból, fából vagy kovácsoltvasból készült kerítéspanelekkel is nagyszerűen fest. Továbbá a félkő használatával illeszkedő balusztrád is építhető, amit a Grado univerzális betonlappal tehetünk teljessé. Alkalmas kocsibeállók és pergolák kettős pillérének építésére is. A Grado kerítés- és falazókő impozáns birtokhatároló modern, hagyományos és mediterrán stílusban.

6,72 €* / db

133,30 Ft‎* /

%
AKCIÓS
Gutshof falazókő MB24 koptatott
Der Mauerstein Gutshof MB24 (MB24 steht für die Mauerbreite von ca. 24 cm) bietet viele Gestaltungsmöglichkeiten: Je nachdem, ob Sie eine oder mehrere Steinhöhen kombinieren, erhalten Sie unterschiedliche Looks. Auf dieser Seite präsentieren wir die bossierte Variante – hier werden bei der Erzeugung mehrere Produktionsschritte notwendig, so kommt der Stein aufgrund von unregelmäßig ausgebrochenen Ecken und Kanten der Optik eines Natursteins sehr nahe. Besonders modern wirkt der Mauerstein Gutshof, wenn Sie diesen in Bahnen versetzen. Als wilder Verband ist er selbst als hohe Gartenmauer ein äußerst attraktiver Blickfang.

Tartalom: 1.08 m2 (103 890,0000 Ft* / 1 m2)

274,00 €* / m2

146.472,91 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Momento falazóblokk
A 60 cm hosszú falazóblokkból falak, magaságyások, szegélyek és még sok más is létrehozható. A roppantott felület a kialakított tereptárgyaknak teljesen egyedi megjelenést biztosít. A 7,5 és 15 cm magas kövek eltérő vastagságát kihasználva modern, érdekes struktúra hozható létre. Azonos magasságú kövek rakásakor egy-egy kő előretolásával is nagyszerű optikát érhetünk el. A 15 cm magas Momento három falszélességben kapható, így minden elképzeléshez rendelkezésre áll az ideális falvastagság.

11,90 €* / db

395,73 Ft‎* /

Gutshof MB12 roppantott falazókő
Ha legfeljebb 75 cm (= legfeljebb 5 sor) magas magaságyást szeretne építeni, akkor a Gutshof MB12 falazókő az ideális választás. Falazókövünk kb. 12 cm falszélességgel rendelkezik, így kiválóan megfelel statikailag kevésbé igénybe vett tereptárgyak kialakításához. Előfalazáshoz is használható, például nem esztétikus betonfalak eltakarásához. A magasabb, roppantott optikájú falak, például kerti falak építéséhez válasszuk a kb. 16 cm falszélességet (MB16) vagy a kb. 24 cm falszélességet (MB24) adó Gutshof falazókövet.

Tartalom: 2.16 m2 (60 349,1300 Ft* / 1 m2)

133,68 €* / m2

Capris kerítés illesztőkő 1/3 vágott 14,7x15x15 cm gránitszürke árnyalt

5,39 €* / db

Gutshof MB16 roppantott falazókő
A számos természetes színben kapható, sokoldalúan felhasználható Gutshof MB16 a kert kreatív megformálásának különösen kedvelt alapanyaga. Egyenesen arra csábít, hogy magaságyásokat, növénytartókat, díszkutakat és más kerti elemeket alakítsunk ki belőle. A Gutshof MB16 falazókő statikailag kevésbé igénybe vett falakhoz választható, magasabb falakhoz, telekhatárolásokhoz a kb. 24 cm falszélességet adó Gutshof MB24 falazókő a megfelelő.

Tartalom: 1.8 m2 (80 135,7300 Ft* / 1 m2)

177,60 €* / m2

AKCIÓS
Classic kerítés- és falazókő
A klasszikus és időtlen Classic kerítés- és falazókő tökéletes megjelenést kölcsönöz a kerítéspaneleknek és gondoskodik a kert rendezett elhatárolásáról. Ha falat rakunk belőle, a Classic kerítés- és falazókő vonzó, ugyanakkor visszafogott látványt biztosít. A kő mindegyik oldala használható látszófelületként. A Classic kerítés- és falazókő használható kocsibeállók és pergolák kettős pillérének építésére is. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

5,80 €* / db

Faro burkolólap
Betonfala fölött eljárt az idő, és már nem mutat olyan szépen? A Faro burkolólappal teljesen új megjelenést adhat neki. A Faro burkolólap elölnézetben teljesen azonos a Faro kerítéskővel, így a két kő remekül kombinálható. Az 5 cm-es vastagságnak köszönhetően a Faro burkolólap helytakarékos megoldást is jelent. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindig áll rendelkezésre.

1,56 €* / db

%
AKCIÓS
Gutshof MB16 koptatott falazókő
A Gutshof MB16 falazókővel kb. 16 cm-es falszélességet kapunk, ami alkalmassá teszi magaságyások, növénytartók, díszkutak és más kerti elemek egyedi kialakítására. Számos attraktív színárnyalatban kapható, így ideálisan kombinálható térköveinkkel, kert- és teraszburkoló lapjainkkal. A Gutshof MB16 falazókő statikailag kevésbé igénybe vett falakhoz választható, magas falakhoz válasszuk a Gutshof MB24-et.

Tartalom: 1.8 m2 (77 170,0000 Ft* / 1 m2)

187,90 €* / m2

99.089,21 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Grado tömbkő
Grado tömbkövünk igazi multifunkciós alapanyag. Rakható belőle magaságyás, lépcső, kerti pad vagy kútkáva, de szegélyként is használható, és a kert kialakítása elképzelhetetlen nélküle. Tört sarkaival és éleivel különleges, elegáns hatást kelt. Természetesen remekül illeszkedik valamennyi antikolt térkőhöz, valamint a Grado kerítés- és falazókőhöz, de modern, egyenes vonalú kövek mellett is nagyszerű hatást kelt, tompítva azok szigorúságát.

8,80 €* / db

156,21 Ft‎* /

AKCIÓS
Daris falazókő árnyékfugával
Elegáns, 15 mm-es árnyékfuga különbözteti meg a Daris falazókövet. Az árnyékfugának köszönhetően a kő karcsú és lebegő hatást kelt, modern, sikkes könnyedséget kölcsönözve a falaknak és a magaságyásoknak.

6.560,82 €* / db

K&K falazókő
A K&K falazókő kézbe illő formájával arra ösztönöz, hogy kiéljük építészeti kreativitásunkat. Minden oldala látszó oldalként is használható, így különböző szélességű falak húzhatók fel belőle. Fugamentesen vagy habarcsfugával rakható, így elegánsabb vagy rusztikusabb hatást érhetünk el vele. Egy-egy címeres kő beépítésével tovább árnyalhatjuk a látványt. Különösen vonzó az eredmény, ha a K&K falazókő modern építészeti stílussal kombinálva kerül felhasználásra.

3,48 €* / db

Grado kiegészítő kockakő
A Grado kiegészítő kockakő a Grado kerítések kettős pillérjeinek lefedéséhez szükséges. Ez az elem az úgynevezett hiányzó középső darab. A kagylómészszínű és a mészkő árnyalt Grado kettős pillérek esetében a kiegészítő követ a helyszínen a Grado fedlapból kell kivágni.

1,32 €* / db