Termékkeresés
Bejáró Cadea VG4, bazalt árnyalt térkő Friedl Steinwerke

GÉPKOCSIBEJÁRÓ – ÉRKEZZEN HAZA ÖRÖMMEL


Mindennap töltse el örömmel, amikor meglátja saját gépkocsibejáróját! Végtére is jelentős mértékben hozzájárul a háza megjelenéshez. Ezért fordítson különös figyelmet garázsbejárója, gépkocsibeállója vagy parkolója kialakítására. A burkolat kiválasztásakor fontolja meg, hogy a burkolatkövek vizuálisan egységben legyenek-e az épülettel, vagy inkább vonzó kontrasztot alkossanak vele. A különböző lerakási minták további kialakítási lehetőségeket kínálnak a gépkocsibejáró burkolása során. 

A nagy kiterjedésű bejárót dísznövényekkel vagy fűfélékkel beültetett és díszkavicsokkal megszépített ágyásokkal teheti változatosabbá. A növények általában segítenek a gépkocsibejáró hangulatossá tételében.

A mutatós burkolatú gépkocsibejáró garantáltan még kellemesebbé teszi a hazaérkezést.

Változatos – bejárók kialakítása különböző méretű kövekkel

Kombitérköveink, melyek esetében Ön automatikusan több kőformátumot kap, minden bejárónál változatos fugaképet eredményeznek, és az árnyalt színekben különösen dinamikus megjelenésűek. A kisebb, kézreálló darabokból álló kombitérkövek még a legkisebb felületet is vonzó bejáróvá varázsolják, a nagy kövekből álló kombitérkövek pedig a nagyléptékű bejárati területeknek is könnyed megjelenést kölcsönöznek.

Harmonikus – bejárók burkolása azonos formátumú kövekkel

Aki az időtlen, minimalista stílust kedveli, azonos formátumú kövekből készült lerakási mintát választ. Ez különösen harmonikus és rendezett hatást kelt. A letisztult stílus kedvelői számára egyszínű köveket is kínálunk, melyeknek köszönhetően különösen jól érvényesül a fugakép szigorú geometriája – Ön pedig az elegancia és a beton tökéletes szimbiózisával rendelkezhet a bejárójában.

Egyedi – bejárók megvalósítása antikolt kövekkel

Mindegy, hogy kombitérkő vagy különálló kövek – a mesterségesen antikolt köveink sokoldalúan használhatók és népszerűek. Ezeket nem csak kortárs stílusú tárgyakkal kombinálják előszeretettel. A különösen modern épületek esetében a tört sarkú és élű antikolt köveink vonzó kontrasztot alkotnak az egyenes vonalvezetéssel és az épület szigorúságával.

Kiemelkedő – bejárók burkolása különleges formájú kövekkel

Nem kell a térkőnek mindig téglalap vagy négyzet alakúnak lennie. Az innovatív anyaggal, a betonnal számos különböző forma megvalósítható. Nagyon különlegesek és rendkívül időszerűek a Kursiva VG4 és a Kumo VG4 térköveink. Kultikusnak számít a hullámkő. Ezekkel a kövekkel egészen különleges, szemet gyönyörködtető látványt nyújt a bejáró.