Termékkeresés
Terasz Cavita, krém árnyalt teraszlap Friedl Steinwerke

TERMÉKEINK FŐ JELLEMZŐI

Az ember szeretne megfontoltan meghozni egy olyan termék vásárlásával kapcsolatos döntést, amellyel utána hosszú éveken át együtt fog élni. Ezt a döntést szeretnénk megkönnyíteni az Ön számára, ezért 10 pontban röviden összefoglaltuk a betonköveink mellett szóló érveket.
Largo burkolólap 59,8 x 39,8 x 5 cm, ezüstszürke nüansz-árnyalt

1. Választék

A térkövek, teraszlapok, kerítés- és falazókövek széles választékát kínáljuk számos különböző méretben és stílusban. Így biztosan megtalálja az Ön által kedvelt építészeti stílushoz passzoló követ. Termékszűrőnkben kereshet stílus szerint, így gyorsabban megtalálhatja az elképzelésének megfelelő terméket.

2. Kombinálhatóság

Térköveinkhez és teraszlapjainkhoz megtalálhatja a megfelelő kerítés- és falazóköveket, tömblépcsőket, szegélyköveket, tömbköveket, paliszádokat és sok további kertformáló elemet. Termékeink tökéletesen kombinálhatók – és ezáltal az összes kialakítási lehetőség nyitva áll Ön előtt.

Gutshof paliszád roppantott, gránitszürke árnyalt; Linea tömblépcső, gránitszürke árnyalt és Largo burkolólap, jégszürke árnyalt
Mintakert outdoor Weppersdorf Friedl Steinwerke

3. A színek sokfélesége

Több mint 60 alapszín szerepel a választékunkban. Ezeken belül pedig vannak különböző árnyalatok, például szürkéből és sárgából. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy megtalálja a pontosan az otthonához illő színárnyalatot. Ha bizonytalan a színválasztásban, rendeljen tőlünk mintaköveket. Nem minden termék kapható minden színben – ám lehetősége van arra, hogy egyedi gyártásban legyártassa az Ön által választott térkövet vagy teraszlapot a Friedl választékában elérhető kívánt színben. Ezzel kapcsolatban további információt az Egyedi gyártás oldalon talál.

4. Nemesítés/
felületvédelem

Elő tudunk állítani szemcseszórt, gyémántcsiszolt, impregnált és bevonatolt felületeket. A szemcseszórt és/vagy gyémántcsiszolt felület egyedi karaktert kölcsönöz a köveknek. Felületvédelemként a Duoprotect DP30 impregnálószert (amelyet számos terméknél már gyárilag felhordunk) és a Duoprotect DP60 bevonatot kínáljuk, melyek egyes termékeknél felár ellenében választhatók.

Vízcseppek Friedl Steinwerke
Kursiva VG4 , kavics; Gutshof falazókő MB16 koptatott, szürke

5. Innovatív szellem

Nagy erőkkel dolgozunk újabb és újabb innovatív megoldásokon, melyekkel tovább javíthatjuk a termékminőséget, megkönnyíthetjük a lerakást, és csökkenthetjük a tisztítási igényt. Vagyis hogy megkönnyítsük az Ön életét, és hogy Ön hosszú időn át élvezhesse a termékeink nyújtotta élményt. Ezért térköveink túlnyomó többségét ellátjuk VG4 elmozdulásvédelemmel, és sok terméket már gyárilag bevonunk a Duoprotect DP30 impregnálószerrel. A reduNOx révén pedig olyan technológiát alkalmazunk, amely csökkenti a levegő nitrogén-oxid-tartalmát. A környezet és az Ön egészségének megóvása érdekében.

6. Minőség

Termékeinket a legmagasabb formatervezési és minőségi igényeknek megfelelve gyártjuk. Térköveinket, lapjainkat (öntött termékek: LIV, Dots, Versus, Versus Plus, Parkstone Antik, Parkstone Plus és Cavita esetén), szegélyköveinket, Linea tömblépcsőinket és kerti szegélyeinket az ÖNORM előírásai szerint bevizsgálták. Ez biztonságot garantál Önnek. Az ÖNORM-jelölés azt jelenti ugyanis, hogy egy államilag akkreditált vizsgáló- és ellenőrzőhely megerősítette a megadott minőségi szempontok teljesülését. Az ÖNORM-vizsgálat egyébiránt nem kötelező. Köveink ezenfelül szigorú belső ellenőrzéseken esnek át, mielőtt kikerülnek a gyárunkból. Termékeink természetesen rendelkeznek CE-tanúsítvánnyal.

Friedl Steinwerke
Qualität im Kopf. Design mit Herz. Friedl Steinwerke

7. Gyártás

Ahhoz, hogy a kiváló minőséggel kapcsolatos elképzeléseinket meg tudjuk valósítani, folyamatosan invesztálunk gyártóberendezéseinkbe, és termékeinket a legmodernebb technológia alkalmazásával gyártjuk. Számos követ termikus tömörítéssel, azaz hőközléssel állítunk elő. Köveink edzése ideális klimatikus körülmények között, a szárítókamrában történik, ami nagyon fontos a kész termék minősége szempontjából. Nagy formátumok gyártásakor a korszerű gyártóberendezések nagyobb méretpontosságot: +/- 2 mm-es vastagságeltérést tesznek lehetővé (a szabvány szerinti megengedett eltérés +/- 3 mm). Ez komoly könnyebbséget jelent a lerakásnál. Ezenfelül csak a legjobb adalékanyagokat használjuk, például a belső hidrofobizáláskor. És – mindezeken felül – a nyersanyagok nagy részét a régiónkból szerezzük be.

8. Szaktudás

1953 óta dolgozunk az innovatív alapanyaggal, a betonnal, és az eltelt időben rengeteg tapasztalatot szereztünk a betontermékek gyártásában. Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink továbbképzésére, akik időről időre képzéseken vesznek részt. Legjobban felszerelt építőanyag-laborunkban folyamatosan új termékek előállításán dolgozunk. A Forum Qualitätspflaster tagjaként ezenfelül a magas minőségi standardért is dolgozunk.

Friedl Steinwerke
Cadea und Cadea VG4

9. Ügyfélszolgálat

A tanácsadástól a megrendelések kezelésén át a kiszállításig mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink minden kívánságát teljesítsük. Örülünk a dicséretnek, de szívesen vesszük azt is, ha felhívják a figyelmünket arra, hogy miben tudunk még fejlődni. Mert csak így lehetünk még jobbak.

10. Szenvedély

Termékeinket rendkívüli szenvedéllyel és körültekintéssel gyártjuk, és minden tevékenységünk során az ügyfél-elégedettségre koncentrálunk. Ha ugyanis a mi térköveinket, teraszlapjainkat, kerítés- vagy falazóköveinket választja, azt szeretnénk, hogy mindennap elégedetten tekintsen körbe a kertjében, a teraszán vagy a bejáróján.

Cadea und Cadea VG4

hide this element

hide this element

Cadea und Cadea VG4

hide this element