Termékkeresés
Medenceszegélyek Cavita, krém árnyalt teraszlap Friedl Steinwerke

MEDENCESZEGÉLY – ADJON TÖKÉLETES KERETET MEDENCÉJÉNEK


Véleményünk szerint a medence akkor a legszebb, ha a felületek kialakítása és a medence szegélyezése ugyanolyan optikájú. Ezért a nagy szilárdságú betonból készült lapjainkat akár medenceszegélyként is használhatja, hiszen oldalfelületeik látszóbeton-megjelenésűek. Ha szeretne kontrasztot létrehozni a felület és a szegély között, miért nem választ másik színárnyalatot? Ez különösen ízléses látványt nyújt. 

Az olyan teraszburkoló lapok esetében is, melyek oldalfelülete nem látszó részek kialakításához készült, kínálunk olyan termékeket, melyek lehetővé teszik a medence egységes vizuális megjelenését. És ne feledje: lapjaink ugródeszkaként is kiválóan használhatók elegáns fejesugráshoz, sportos szaltóhoz és igen, még bombához is.

Látszóbeton-hatású medenceszegélyek

A nagy tartószilárdságú betonból készült lapok oldalfelületei látszóbeton-hatásúak, ezért medenceszegélyként is csodaszépek. Ezen teraszlapok némelyike esetén az oldalfelületeket pótlólag meg lehet munkálni, hogy úgy nézzenek ki, mint a lapok felülete. Merítsen ihletet!

Medenceszegélyek látszó élű lapokkal és hasonlók

Ha a Largo vagy a Cadea teraszlapok mellett dönt, melyek más gyártási eljárással készültek, mint a nagy tartószilárdságú betonlapok, akkor a medenceszegélyeket megépítheti a Largo látszó élű lapokból. Alternatív laplezárásként használhatja nemesacél élvédőnket. Ez a termék klóros és sós vizes közegben rozsdaálló, így medenceszegélyhez is a lehető legjobb választás.

Limes térkőlap, gránitszürke árnyalt
Grado VG4 kombitérkő, palaszürke árnyalt; Gutshof falazókő MB24 koptatott, szürke
Bejáró Grado VG4, szürke-antracit térkő Friedl Steinwerke
Grado kockakő, szürke és téglavörös
hide this element
hide this element
Kursiva VG4 , kavics; Gutshof falazókő MB16 koptatott, szürke
Duplakötésű kő éltöréssel, szürke