Termékkeresés
Modern terasz Versus, vanília árnyalt Friedl Steinwerke

TERASZLAPOK


Számos teraszlapunk között bizonyára megtalálja a megfelelő lapot terasza, kedvenc kerti helye, házbejárata és erkélye számára is. Nemcsak különböző kőméretek, hanem egyedi felületi kivitelek és számtalan színárnyalat közül is választhat. A beton mint innovatív alapanyag teljes szabadságot kínál lapjaink kialakítását illetően. Nemcsak a lapok kivitelére, hanem minőségükre is nagy hangsúlyt helyezünk – hogy sokáig örömét lelhesse bennük.

Varázsolja teraszát és erkélyét olyan hellyé, mely mágnesként vonzza a tekintetet. Minden olyan terméket összefoglaltunk Önnek, melyek csak gyalogos közlekedésre alkalmasak.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Lapméret

Legkisebb teraszlapunk 19,2 x 19,2 cm méretű, a legnagyobb négyzetes lap mérete 89,4 x 89,4 cm, a két méret között rengeteg különböző téglalap alakú és négyzetes formátumot kínálunk, sőt, paralelogramma alakú lap is szerepel a kínálatban.
Ha a lapok méretét eldöntötte, kereszt-, harmad- vagy feles kötésű lerakás segítségével a felületet a fugakép alapján nyugodtabb vagy izgalmasabb látvánnyal is kialakíthatja. Arra is megvan a lehetőség, hogy több formátum kombinációjával rakjon le egy mintát, például rendszertelenül sorokban vagy római kötésben. Kérjen tájékoztatót a különböző lerakási mintákkal kapcsolatban.
Ha kombitérkövet választott (vagyis automatikusan több különböző formátumú követ kap), akkor a kövek sávokban történő lerakásánál a struktúra teljesen magától rajzolódik ki.

Színek

Színválasztékunk árnyalatokban gazdag – így megtalálhatja pontosan azt a színárnyalatot, ami otthonához a legjobban illeszkedik. Színválasztásnál mérlegelje, hogy milyen hatást kíván elérni a felülettel: Az egyszínű lapok nyugodtabbá teszik a felületet, miközben előtérbe helyezik a bútorokat és a növényeket. Árnyalt színek esetén a lapok felületén több színárnyalat kombinációja jelenik meg, így a padló élénkebb hatást kelt. A nüansz-árnyalt lapok lágy, harmonikus színjátékot mutatnak a lapok felületén. Tipp: A szennyeződés az árnyalt lapokon kevésbé tűnik fel.

Magasság

Gondolja végig, hogy a készre betonozott terasz és a meglévő ajtócsatlakozások miatt a lapvastagság számításakor kell-e korlátozásokkal számolnia. Különösen vékony betonlapunk 2,9 cm vastagságú; a legvastagabb teraszlapjaink 5 cm vastagságúak. Ezen lapok mindegyike csak gyalogos közlekedésre alkalmas; teraszokon, balkonokon, házbejárat környékén és gépkocsival nem használt belső udvarokon történő lerakásra ajánljuk őket. Ha teraszát személygépkocsival is járhatóvá kívánja tenni, kérjük, a „Térkövek” menüpontban válasszon megfelelő terméket.

Felület/felületvédelem

A szemcseszórt és gyémántcsiszolt lapok esetén láthatóvá válnak a kőzetszemcsék különböző természetes színei, ez biztosítja a létrehozott színek által kiváltott különleges hatást. A gyémántcsiszolás révén ezenkívül selyemfényű hatást hozunk létre a lapok felületén. Az ilyen szemcseszórt és csiszolt lapok megjelenése az időjárás hatásai következtében csak jelentéktelen mértékben változik. Ha szívesen sétál mezítláb, a lapok tapintása is nagyon fontos. A nagy tartószilárdságú betonból készült teraszlapok felülete nagyon kellemes tapintású. A gyémántcsiszolt termékek szintén finom tapintásúak, valamint kevesebb szennyeződést kötnek meg. Szívesen végigkalauzoljuk Önt partnerüzemeinken vagy mintakertjeinken, ahol a kiállított lapok felületét megtapinthatja. Az egyszerűbb tisztíthatóság végett lapjaink túlnyomó többségét már elláttuk Duoprotect DP30 impregnálószerrel. Az impregnálás nélküli termékeket utólag impregnálhatja.

Lapok „hozzáadott értékkel” – lépcsőfokok és medenceszegélyek

Nagy tartószilárdságú betonból gyártott termékeink oldalt látszóbeton-megjelenéssel készültek, ezért medencék körül vagy lépcsőlapként gyönyörű látványt nyújtanak. A Largo és a Classic burkolólapok, valamint a Cadea kombitérkő esetén medenceszegélyként vagy lépcsőlapként használhatja a Largo látszó élű lapokat, vagy lezárásként választhat nemesacél élvédőt is. A Limes esetén a nemesacél élvédőt javasoljuk használni.

hide this element
hide this element

TERMÉKSZŰRŐ TERASZLAPOK


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Niva29
A Niva29 teraszlap csekély lapvastagságával és csodaszép felületoptikájával tesz mély benyomást: A szemcseszórással és gyémántcsiszolással láthatóvá tett szemcsézet különleges eleganciával ruházza fel ezt a burkolólapot. A Niva29 balkonokon és tetőteraszokon, de talajszinten is sokoldalúan használható. Az oldalfelületek látszóbeton optikával rendelkeznek, így a lapok alkalmasak lépcsőburkolásra vagy medence szegélyezésére is. Ha különleges megjelenést szeretne adni a lapoknak, választhatja az oldal alján lévő „Extrák” menüpontban található felületmegmunkálások valamelyikét.

Tartalom: 3.12 m2 (18 380,0000 Ft* / 1 m2)

39,90 €* / m2

Classic burkolólap
Szürke Classic burkolólapunk tökéletes választás nagy, csak gyalogos közlekedésre szolgáló felületek egyszerű burkolásához. Optikailag elegánsan visszafogott, engedi érvényre jutni a bútorokat és növényeket. A Classic burkolólap azonban árnyalt színekben is kapható. A Classic burkolólap tisztításának megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy lerakást követően Duoprotect DP30 impregnálószerrel kezelje. Az impregnálás révén a szennyeződések nem tapadnak meg könnyen, a színek hosszabb ideig élénkek maradnak.

Tartalom: 5 m2 (9 840,0000 Ft* / 1 m2)

27,60 €* / m2

%
AKCIÓS
Dots29
A Dots29 lap nemcsak a szokatlan felületképével, de mindössze 29 mm-es vastagságával is lenyűgöz. Egyedi megjelenését a különböző méretű, nemes, természetes szemcsézetnek köszönheti, amelyet a szemcseszórás és gyémántcsiszolás tesz láthatóvá. Így minden lap teljesen egyedi. A Dots29 lap közkedvelt burkolóeleme bejárat körüli tereknek, teraszoknak, tetőteraszoknak, balkonoknak és medencék körüli területeknek. Oldalfelületei medenceszegélyekhez, lépcsőburkolathoz és terasz szegélyezéséhez élnemesíthetők.

Tartalom: 4.16 m2 (22 360,0000 Ft* / 1 m2)

47,40 €* / m2

29.888,18 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Dots
A Dots lap egyedi megjelenését a különböző méretű, nemes, természetes szemcsézetnek köszönheti, amelyet a szemcseszórás és gyémántcsiszolás tesz láthatóvá. Ez a teraszlap különösen nagy méretben áll rendelkezésre, és minden teraszon álomszép hatást kelt. Oldalfelületei élnemesíthetők, így medenceszegélyként vagy lépcsőburkolatként is tökéletes. Kötelező építőelem a stílustudatos építészet kedvelői számára.

Tartalom: 4.59 m2 (34 100,0000 Ft* / 1 m2)

79,90 €* / m2

42.853,61 Ft‎* / m2

AKCIÓS
Kusus29
A sokszögű Kusus29 teraszlap nem véletlenül kapta nevét: Formáját a Kumo VG4-től, felületét a Versus burkolólaptól kapta. Ez a kombináció teljesen új kialakítási lehetőségeket visz a burkolásba. Szokatlan formája és a felület lágy hullámossága különösen nemes mintát rajzol a teraszra.

45,48 €* / Set

%
AKCIÓS
Cavita
Cavita lapjainkat a travertin terméskő ihlette. A travertin kőre jellemző lyukacsosság egyedi jelleggel ruházza fel a felületet. Ez a lap minden építészeti stílussal megtalálja az összhangot, egyszerűen elegáns és nyugodt. A Cavita lappal számos különböző lerakási minta megvalósítható, így alkalmas korszerű teraszok, nagyvilági medencék, elegáns tetőteraszok és balkonok, trendi gyalogutak és ápolt bejáratok egyedi kialakítására.

Tartalom: 3.6 m2 (21 320,0000 Ft* / 1 m2)

49,90 €* / m2

32.647,89 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
LIV29
LIV29 lapunk szemet gyönyörködtető látványról gondoskodik minden teraszon, balkonon, tetőteraszon és a bejárat körüli tereken. Kis, mindössze 2,9 cm-es kővastagságával és nagy méreteivel a LIV29 új mércét állít a burkolólapok terén. Az innovatív alapanyag a beton erényeit, mint amilyen a fagyállóság, a színtartósság, a megjelenés hosszú távú megőrzése és a csekély méretkülönbség, egyesíti a hihetetlenül széles színválasztékkal és felületmegmunkálási kínálattal. Ezzel a modern teraszlappal megvalósítható számos különböző lerakási minta.

Tartalom: 3.12 m2 (21 320,0000 Ft* / 1 m2)

49,90 €* / m2

33.064,45 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
LIV
A LIV lapok nagy méretükkel és különleges színeikkel hódítanak. Nagyszerűen festenek kis és nagy teraszokon, bejáratot övező területeken, belső udvarokon. Csak gyalogos közlekedést szolgáló felületekhez ajánljuk. Használható medenceszegélyek kialakításához, teraszok szegélyeként vagy lépcsőburkolatként, mivel oldalfelületei látszóbeton-megjelenéssel készültek. Ha látszó oldalú felületekhez keres különösen szép megoldást, akkor vegye igénybe az élnemesítést, egyenes és fózolt éllel, negyed- vagy félgömbrúd kivitelben.

Tartalom: 4.59 m2 (35 350,0000 Ft* / 1 m2)

82,90 €* / m2

47.071,28 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Limes burkolólap
A 4,5 cm vastag Limes burkolólapot teraszokon, balkonokon, gyalogutakon és járműforgalommal nem terhelt udvarokon használják előszeretettel. A szabálytalan élek, a strukturált felület és a természet ihlette színek autentikus terméskő megjelenést kölcsönöznek ennek a lapnak. Ezt a térkövet többféle méretben, mindig vegyesen szállítjuk, szabálytalan sorokban rakható. Így különösebb erőfeszítés nélkül hozható létre a gyönyörű lerakási minta. A Limes járművel terhelhető változatban, 7,5 cm-es vastagságban is kapható. Így a bejárót és a teraszt azonos megjelenésű burkolattal láthatja el.

Tartalom: 4.32 m2 (16 450,0000 Ft* / 1 m2)

45,50 €* / m2

23.743,92 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Largo burkolólap
Largo burkolólapunk teraszokon és a bejáratot övező felületeken is modern, elegáns hatást kelt. Betonérdes felülete és árnyékolt színválasztéka emeli ki teraszlapjaink széles kínálatából. Ha olyan teraszt szeretne, amely a járművel járható, betonérdes térkővel összhangban áll, akkor ez a lap az ideális választás. Medenceszegély kialakításához a Largo látszó élű lapot javasoljuk.

Tartalom: 5.4 m2 (22 290,0000 Ft* / 1 m2)

45,20 €* / m2

29.263,34 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Cadea B30
A Cadea különlegessége az árnyalásában rejlik, mivel más termékekkel ellentétben az árnyalás a lapok hosszanti oldalát követi. Ez nagyszerű hatást kelt a felületeken, és célzottan alkalmazható keskeny teraszok optikai szélesítésére. A Cadea B30 kombitérkövet három különböző méretben, vegyesen szállítjuk. A különböző méretű kövek szabálytalan sorokban rakhatók le, így még izgalmasabb látványt kapunk. A Cadea B30 térkövet ajánljuk minden, csak gyalogos közlekedésre szolgáló felülethez. A térkő személygépkocsival járható felületekhez alkalmas, elmozdulásvédelemmel ellátott változata 6 cm-es kővastagságban és 20 cm-es sorszélességgel Cadea B20 VG4 néven, 8 cm-es vastagságban, 30 cm-es sorszélességben Cadea B30 VG4 néven kapható.

Tartalom: 4.05 m2 (16 450,0000 Ft* / 1 m2)

45,50 €* / m2

23.743,92 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Versus Plus
A Versus Plus lapok az enyhén hullámos felületű indiai kota terméskőre emlékeztetnek. A gyönyörű felületstruktúra a fény és árnyék rafinált játékát csalja a burkolatra. A teraszlap felületmegmunkálással készül, ami láthatóvá teszi a szemcséket, így közelebbről nézve élénk hatást kelt. Ennek további előnye, hogy a lapok megjelenését az időjárás viszontagságai sem változtatják meg jelentősen. A Versus Plus lap impregnált. A lapok oldalfelületei látszóbeton optikával készülnek, így medenceszegélyekhez is kiválóan alkalmasak. „Versus” néven felületmegmunkálás nélkül is kapható.

Tartalom: 3.6 m2 (25 580,0000 Ft* / 1 m2)

59,90 €* / m2

41.708,07 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Versus
A Versus lappal olyan termék került a kínálatunkba, amelyet az indiai kota terméskő ihletett. A gyönyörű felületstruktúra a fény és árnyék rafinált játékát csalja a burkolatra. Modern formák, csodálatos színek emelik ki ezt a teraszlapot. Az oldalfelületek látszóbeton optikával rendelkeznek, ennek köszönhetően a lapok medenceszegélyekhez is felhasználhatóak. Ez a lap számos különböző lerakási mintában alkalmazható. „Versus Plus” teraszlap néven kapható szemcseszórt, gyémántcsiszolt és impregnált felülettel is.

Tartalom: 3.6 m2 (21 320,0000 Ft* / 1 m2)

49,90 €* / m2

30.825,44 Ft‎* / m2

Parkstone Plus
A Parkstone Plus felülete csodaszép, természetes struktúrájú. A természetes megjelenést azzal is hangsúlyozzuk, hogy minden méretet több különböző felületstruktúrával szállítunk (a 89,6 x 59,6 cm-es lap kivételével). A Parkstone Plus lap szemcseszórt, gyémántcsiszolt és impregnált. A szemcseszórt felület előnye, hogy az időjárás viszontagságai nem változtatják meg jelentősen a megjelenést. Ez a teraszlap minden, csak gyalogos közlekedésre szolgáló felületen csodaszép látvány, sokféle lerakási mintában alkalmazható. „Parkstone antik” néven felületmegmunkálás nélkül is rendelkezésre áll.

Tartalom: 4.05 m2 (45 561,2500 Ft* / 1 m2)

87,20 €* / m2

Parkstone Antik
A Parkstone antik felülete csodaszép, természetes struktúrájú. Ezekkel a lapokkal teraszokon, medencék körül, balkonokon és a bejáratot övező területeken találkozhatunk, kiválóan alkalmasak azonban télikertek, loggiák ösvényeinek és lépcsőburkolatának kialakításához is. Számos különböző lerakási minta valósítható meg velük. Minden méretet több különböző felületstruktúrával szállítunk (kivéve a 89,6 x 59,6 cm-es lapot), így természetes megjelenésű burkolat hozható létre. A Parkstone antik szemcseszórt, gyémántcsiszolt és impregnált felülettel is kapható „Parkstone Plus” teraszlap néven.

Tartalom: 5.4 m2 (30 252,6700 Ft* / 1 m2)

59,95 €* / m2

JOY Parkstone Antik
A JOY Parkstone Antik készletben 6 formátummal, és a kb. 90 x 60 x 3,8 cm méretű lapok pedig egyedi formátumként vásárolható meg. A készletben található lapok római kötésben vannak lerakva. Készletenként egyet-egyet kap a kb. 30 x 30 cm, a kb. 45 x 30 cm, a kb. 60 x 30 cm, a kb. 45 x 45 cm, a kb. 60 x 45 cm cm és a kb. 60 x 60 cm méretű lapokból. A római kötésben rakás kiemeli a lapok természetes karakterét.

Tartalom: 5.4 m2 (18 400,0000 Ft* / 1 m2)

39,90 €* / m2