Termékkeresés
Kertvilágítás Sway Light Head pearl grey Friedl Steinwerke

KERTI LÁMPÁK – ÉLVEZZE A KERTET ÉJSZAKA IS


Az in-lite kerti lámpáival számos lehetősége kínálkozik arra, hogy éjszaka is és minden évszakban különleges hangulatot varázsoljon kertjébe. A falilámpák és az útjelző lámpák mellett süllyesztett kültéri spotlámpákat, azaz talajba beépített lámpákat, valamint spotlámpákat is tartalmaz választékunk. Az in-lite egyszerűen telepíthető 12 voltos, alacsony feszültségű rendszer. A lámpák kivitele rendkívül elegáns és modern; emellett az in-lite termékválasztéka a különböző fényerősségek és világítási távolságok miatt tűnik ki. Minden lámpa meleg fehér fényt bocsát ki.

hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
in-lite Ace Down
Az in-lite Ace Down falilámpája lefelé világít. Lekerekített sarkokkal rendelkező háza modern benyomást kelt minden falon és kerítésen. Több falilámpa kombinációjával gyönyörű fényhatást hozhat létre falain. Az Ace falilámpák felfelé és lefelé világító változata Ace Up-Down néven kapható, 220 voltos beszereléshez is. Az Ace termékcsaládban útjelző lámpák is elérhetők.

149,00 €* / db

in-lite Box 1 Black
Ez a szerelési kiegészítő a Luna süllyesztett spotlámpához használható, ha szeretnénk egy kicsit más megjelenést adni neki, például a világítótest kavicságyba vagy burkolt felületbe való beépítésével. A Box 1 10 x 10 cm-es, a háza műanyag, a fedőlap eloxált alumínium.

14.001,62 €* / db

in-lite Voque
A Voque útjelző lámpa lenyűgöző megjelenést kínál. A sötétre színezett lámpaernyőben van valami luxus, ami minden teraszon egyedinek tűnik. A Voque mellet elérhető egy nagyobb méretű Voque is. Ezek együtt alkotják a kültéri terület fénypontját.

402,35 €* / db

in-lite Wedge
Az in-lite Wedge falilámpa egyszerű és robusztus, mesterien kidolgozott formavilággal rendelkezik. A Wedge alapfelülete egy 10 cm oldalhosszúságú négyzet, Wedge Slim néven 5 x 20 cm-es téglalap alapfelülettel is kapható.

89,00 €* / db

in-lite mozgásérzékelő Smart Move (csak Hub-150 transzformátorral használható)
A vezeték nélkül működő Smart Move mozgásérzékelő a Smart Hub-150 transzformátorral használható, az in-lite alkalmazáson keresztül. A világítás időtartama fokozatmentesen, akár 60 percre is beállítható. A 8 x 8 cm-es eszköz napelemmel felszerelt, közvetlen napsütésnek kitett helyeken, 1,8–2 m magasságban szerelhető fel.

52.070,00 €* / db

in-lite kábel 40 m CBL-40 10/2
40 méter hosszú, 12 voltos kábel, amely lerakható a burkolat vagy földréteg alá. Ez a kábel hosszabbítható, így a transzformátor és a világítótest közötti távolság legfeljebb 80 m-re növelhető.

113.330,36 €* / db

in-lite Evo Down Dark 100-230V
Az Evo Down Dark 100-230 V fali lámpával a terasz hangulatos nappalinak tűnik. Bár a bejáratnál is megmutatja magát és különleges látvánnyal fogadhatja a vendégeket. Egy dolog biztos: A falakat és a falazóköveket stílusosan kiemeli ez a lámpa. Az Evo Down Dark 100-230 V közvetlenül csatlakozik az áramforráshoz.

263,20 €* / db

in-lite Evo Hyde 180
Az in-lite Evo Hyde 180 beépíthető világítótest megvilágítja a lépcsőfokokat és a falra szerelt tárgyakat. Az Evo Hyde LED-szalag a bejárati területeket és lépcsőket nemcsak biztonságosabbá, de elegánsabbá is teszi a megvilágítással. Az Evo Hyde 180 18 cm hosszú, és hosszabb, 55,6 cm-es változata Evo Hyde 550 néven kapható.

38.943,15 €* / db

in-lite Evo Hyde 550
Az in-lite Evo Hyde 550 beépíthető világítótest megvilágítja a lépcsőfokokat és a falra szerelt tárgyakat. Az Evo Hyde LED-szalag a bejárati területeket és lépcsőket nemcsak biztonságosabbá, de elegánsabbá is teszi a megvilágítással. Az Evo Hyde 550 55,6 cm hosszú, és rövidebb, 18 cm-es változata Evo Hyde 180 néven kapható.

54.256,94 €* / db

in-lite Plate 75 nemesacél takarólemez talajspothoz
Ez a nemesacélból készült, 7,5 x 7,5 cm-es lemez a Flux, Fusion vagy Hyve süllyesztett spotlámpákkal kombinálva megváltoztatja, négyzetessé teszi a megjelenésüket.

6.566,03 €* / db

in-lite Disc Wall 100-230V Black
A Disc Wall 100-230 V fali lámpa a teljes lemezen kisugárzik, ezért a lámpatest körül világít. Figyelemfelkeltő minden teraszon, minden bejáratnál. A Disc Wall 100-230 V közvetlenül csatlakozik az áramforráshoz.

180,50 €* / db

in-lite Cubid
Az in-lite Cubid falilámpája 5 cm-es oldalhosszúságával és szélességével a legkisebb az in-lite falilámpák sorában. Fénye kevésbé erős, kerti falakon és kerítéseken használják, ahol egyenletes fényhatást ad a talajon.

58,00 €* / db

in-lite Fusion 22
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Fusion 22 süllyesztett spotlámpája szórt fényt eredményező lencsével felszerelt, így nem vakít. Mivel járművel járható, a Fusion 22 bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Fusion szélesebb nemesacél foglalattal ellátott változata a Fusion 22 RVS, nagyobb méretben Fusion név alatt található.

23.848,06 €* / db

in-lite Liv Wall
Az in-lite Liv Wall falilámpája körben fehér, meleg fényt bocsát ki, kellemes hangulatot hoz létre. A Liv termékcsaládban alacsony és magas útjelző lámpák is elérhetők, amelyekkel igazán különleges légkört teremthet kertjében.

126,00 €* / db

in-lite gyűrű 68 mm, nemesacél, Luna padlólámpához

10.939,91 €* / db

in-lite Smart Hub Protector
Smart Hub transzformátor védőburkolata, amely véd az esővíztől. Magas minőségű műanyagból készül, egyszerűen összeszerelhető.

19.250,28 €* / db

in-lite Evo Ground 300
Ha a fényforrást nem kerek formában, hanem téglalap alakban képzeljük el, akkor az in-lite Evo Ground 300 spotlámpa az ideális választás. Széles, ragyogó megvilágításról gondoskodik. Szemet gyönyörködtető fénysávokat rakhatunk belőle utakon és bejárókon. Az Evo Ground 300 járművel járható.

87.076,66 €* / db

in-lite Splitter - 2 lámpa egy Easy Lock-hoz való csatlakoztatásához
A Splitter segítségével több transzformátor ráköthető egy fényérzékelőre. Így mindegyik lámpa egyszerre gyullad ki. Továbbá a Splitterrel két világítótest csatlakoztatható egy Easy Lockra (ezt szabvány szerint minden világítótesttel együtt szállítjuk, ez a főkábelhez szolgáló csatlakozó).

4.373,88 €* / db

in-lite integrated Puck Dark
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat. Az in-lite Puck süllyesztett spotlámpája oldalsó irányban bocsátja ki a fényt, így az nem vakít, ennek ellenére már messziről látható. Mivel járművel járható, a Puck bejárók oldalsó megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Puck elérhető kisebb méretben, 22 mm-es átmérővel is, Puck 22 néven.

116,00 €* / db

in-lite Transzformátor
Az in-lite rendszerhez Hub-50 és Hub-100 transzformátor áll rendelkezésre, valamint App alkalmazással irányítható transzformátor, a Smart Hub-150. A Hub-50 és Hub-100 esetében maximum 50 voltamper, illetve 100 voltamper összteljesítményű világítótestet csatlakoztathatunk. A vezérlés érintőképernyőn történik. A Hub-50 és Hub-100 transzformátor nappali és éjszakai üzemmód váltáshoz szolgáló fényérzékelővel és időzítő funkcióval rendelkezik. A transzformátorokon 2 csatlakozó található in-lite földkábelhez, és dekoratív, ütésálló műanyag ház védi őket. Move mozgásérzékelővel bővíthetők (kábel alkalmazásával).

142,00 €* / db

in-lite Scope
A kültéri spotlámpákkal a fák, növények, szobrok és más tereptárgyak mesteri látványvilága alkotható meg. Az in-lite Scope spotlámpa ideális választás magasabb, keskeny lombkoronával rendelkező fák és szobrok megvilágítására, mivel fényszórása 8 m-ig terjed. Ha szélesebb fénysugarú spotlámpát keres, akkor válassza a Big Scope lámpát.

52.070,00 €* / db

in-lite Fusion 22 RVS
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Fusion 22 RVS süllyesztett spotlámpája szórt fényt eredményező lencsével felszerelt, így nem vakít. Mivel járművel járható, a Fusion 22 RVS bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. Elérhető keskenyebb nemesacél foglalattal is Fusion 22 néven, vagy nagyobb méretben Fusion néven.

27.347,16 €* / db

in-lite Ace Up-Down 100-230 V
Az in-lite Ace Up-Down 100–230 V falilámpája lefelé és felfelé világít, és csatlakoztatható normál hálózatba. Lekerekített sarkokkal rendelkező háza modern benyomást kelt minden falon és kerítésen. Több falilámpa kombinációjával gyönyörű fényhatást hozhat létre falain. Az Ace Up-Down 12 voltos változatban is kapható, csak lefelé világító variánsa Ace Down néven érhető el. Az Ace termékcsaládban útjelző lámpák is elérhetők.

204,00 €* / db

in-lite Puck 22 Dark
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat. Az in-lite Puck 22 süllyesztett spotlámpája oldalsó irányban bocsátja ki a fényt, így az nem vakít, ennek ellenére már messziről látható. Mivel járművel járható, a Puck 22 bejárók oldalsó megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Puck 22 nagyobb, 60 mm-es változata a Puck.

69,00 €* / db