Termékkeresés
Kerti fal Classic kerítés- és falazókő Friedl Steinwerke

KERTI FAL – A KERÍTÉS MÖGÖTT VAN AZ OTTHONOM


„A világ kívül maradhat, az én édenem itt, a kertfal mögött van.” A kertfal és a kerítés a ház névjegye, mely a telek határolásán túl véd a betekintés, a zaj, a szél és néha a szomszédok ellen is. Köveinkkel megépítheti saját személyes édenkertjének határát – a modern falacskától az impozáns falig és az elegáns kerítésig. És ami a legjobb: minden falazókőhöz kinézetre hozzáillő burkolatköveket és egyéb dizájnelemeket is talál, melyekkel megvalósíthatja kerti álmait.

Modern kerti falak

Hogy mit értünk modern fal alatt? Például a következőket: hosszú, keskeny falazóblokkok, lezser elhelyezési mód, menő színek. 60 cm hosszú falazóköveinkkel és rendkívül divatos, árnyalt kerítésköveinkkel extra trendi megjelenésű kerti falak építhetők. Ha szeretne többet megtudni erről, kattintson ide.

Különböző megjelenésű kerítések

Olyan kerítést szeretne építeni, melynél kerítésmezőket használhat? Akkor merítsen ihletet kerítésköveink sokféleségéből. Ezeket három különböző – nyersbeton, roppantott és antikolt – stílusban kínáljuk. A színek terén sem kötünk kompromisszumokat. Minden kerítésszínhez megfelelő térkövek kaphatók, és fordítva. 

Terméskő kivitelű falak

A Gutshof falazókő révén olyan terméket kínálunk, mely esetében Ön automatikusan 5 különböző hosszúságú követ kap. Ezeket a különböző hosszúságú köveket rendszertelenül kell sávokban elhelyezni, ami nagyon természetes megjelenést kölcsönöz a kerti falnak. Az antikolt sarkokkal és élekkel ellátott Grado kerítés- és falazókő szintén tökéletesen illeszkedik a természetes környezetbe. Itt láthatja, hogyan nézhet ki ez.

Falak vadkötésben

Az MB24 típusú Gutshof falazókő használatával vadkötésben rakhat falakat, azaz a különböző méretű köveket nem ismétlődő mintában helyezhet el. Ehhez válassza az MB24 típusú Gutshof falazókő mindhárom kőmagasságát. Ilyen igényes kerti fallal a szomszédokat és a járókelőket egyaránt lenyűgözheti.