Termékkeresés
Kerti fal Faro kerítés- és falazókő, jégszürke árnyalt Friedl Steinwerke

FEDLAPOK


A fedlapokkal válik teljessé a kerítések és falak kialakítása. Kínálatunkban nyersbeton és roppantott fedlapok találhatók – dizájnjuk jelentősen befolyásolja a kerítés és a fal összképét. Míg a nyersbeton fedlapok józan modernitást kölcsönöznek a kerítésnek, a roppantott lapok rusztikusabbá teszik azt. Az építők gyakran választanak a kerítéskőhöz illő fedlapot, így harmonikus összkép alakul ki. Aki szereti a hangsúlyosabb elemeket, az például színben illő, egyszínű fedlappal kombinálhatja az árnyalt kerítést. Ha Ön valami rendkívülit keres, kérjük, rendelés előtt látogasson el mintakertünkbe, vagy igényeljen mintaköveket – így előre meggyőződhet a hatásról.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Mely kerítéskőhöz és falazókőhöz van szüksége fedlapra?

Kérjük, válassza ki a termékszűrőben, hogy mely kerítéskőhöz vagy falazókőhöz van szüksége fedlapra. A Classic kerítés- és falazókő, a Faro kerítés- és falazókő, a Grado kerítés- és falazókő, valamint a Standard kerítés- és falazókő esetében mindenképp fedlap szükséges, mivel ezek a kerítés- és falazókövek a vasalás elhelyezése és a betonnal való feltöltés miatt üregesek.
A roppantott vagy koptatott Gutshof falazókő, valamint a Momento falazóblokk esetében a szélesebb lappal való lezárás ízlés kérdése, nem elengedhetetlen.
A 16 cm és a 19 cm széles Momento falazóblokkokból készített falak esetében használható fedlapként a 24 cm széles Momento falazóblokk.

Szín

A fedlapok a kerítés- és falazókövek mindenkori színében kaphatók, kivéve a platina árnyalt Faro és Classic kerítéskövet. A platina árnyalt Faro kerítés- és falazókő esetében kérjük, válassza a platina közép fedlapot. A platina árnyalt Classic kerítés esetében a platina közép (harmonikus) és a platina sötét (kontrasztgazdag) változat között választhat.

Optikai hatás

Kínálatunkban nyersbeton és roppantott fedlapok találhatók – dizájnjuk jelentősen befolyásolja a kerítés és a fal összképét. Míg a nyersbeton fedlapok józan modernitást kölcsönöznek a kerítésnek, a roppantott lapok rusztikusabbá teszik azt.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Grado falazókő és fedlap
Ez a kő használható a Grado kerítés- és falazókő fedlapjaként, azonban 16 cm és 24 cm széles fal építésére is alkalmas (statikailag kevésbé igénybe vett falakhoz). Minden oldala látszó oldalként is használható, antikolt optikával, ahogyan azt minden Grado terméknél megszokhattuk.

4,44 €* / db

Gutshof roppantott fedlap
Ha kerti falát vagy Faro kerítés- és falazókőből készült kerítését egyedi jelleggel szeretné felruházni, válassza a Gutshof fedlapot. Önálló, domináns megjelenéssel rendelkezik. A Gutshof roppantott fedlap valamennyi roppantott felületű kerítés- és falazókővel kombinálható.

10,68 €* / db

Gutshof koptatott fedlap
A Gutshof koptatott fedlap kétlépcsős munkafolyamatban nyeri el végső megjelenését: először roppantják, majd átesik egy antikolási folyamaton. Az utóbbi megmunkálás során az élek és sarkok letöredeznek, ami rusztikus hatást kelt. Ha Gutshof MB16 koptatott falazókőből épült falára vagy magaságyására keres lezárást, a Gutshof koptatott fedlap az ideális választás.

12,96 €* / db

%
Fedlap L25 vízorral
Beton fedlapjaink széles választékában biztosan megtalálja a keresett színt és méretet. Modern színekben, vízorral ellátott beton fedlapokat kínálunk többek közt Modulus Pur, Faro, Classic és Standard kerítés- és falazóköveinkhez.

8,04 €* / db

171,40 Ft‎* /

Fedlap L50 vízorral
Kerítés- és falazóköveinkhez kínálunk egy 50 cm hosszú fedlapot vízorral. A gyártási módszernek köszönhetően az árnyalt és nüansz-árnyalt optika még jobban megjelenik.

7,95 €* / db

Gutshof fedlap
A két oldalon roppantott, 60 x 33 x 7,5 cm méretben, sokféle színben kapható Gutshof fedlap 24–26 cm falszélességhez használható.

29,40 €* / db