Termékkeresés

KÜLTÉRI SPOTLÁMPÁK


Ha magas fákat vagy szobrokat szeretne célzottan megvilágítani, akkor in-lite kültéri spotlámpákat érdemes használnia. Ezek különböző nagyságú világítási távolságokkal és fénykévékkel kaphatók. A mini változatú lámpákkal kisebb növényeket emelhet ki az ágyásokban, míg a vízmedencékben a Spot Sub lámpát kell használni, ha vízi növényeket szeretne éjszaka rivaldafénybe helyezni.

hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
in-lite Scope
A kültéri spotlámpákkal a fák, növények, szobrok és más tereptárgyak mesteri látványvilága alkotható meg. Az in-lite Scope spotlámpa ideális választás magasabb, keskeny lombkoronával rendelkező fák és szobrok megvilágítására, mivel fényszórása 8 m-ig terjed. Ha szélesebb fénysugarú spotlámpát keres, akkor válassza a Big Scope lámpát.

52.070,00 €* / db

in-lite Spot Big Scope
A kültéri spotlámpákkal a fák, növények, szobrok és más tereptárgyak mesteri látványvilága alkotható meg. Az in-lite Big Scope spotlámpája ideális megoldás magasabb, széles lomboronájú fák megvilágítására, mivel fényszórása akár 6 m-ig terjed, a Scope spotlámpával szemben szélesebb fénysugárral rendelkezik.

68.258,56 €* / db

in-lite Spot Big Scope Narrow
A kültéri spotlámpákkal a fák, növények, szobrok és más tereptárgyak mesteri látványvilága alkotható meg. Az in-lite Big Scope Narrow spotlámpája 14 m-es nagyságú területet világít meg, így ideális megoldás magas fák, homlokzatok, lombházak és egyéb, magasan lévő tereptárgyak megvilágítására.

68.258,56 €* / db

in-lite Mini Scope
A kültéri spotlámpákkal a fák, növények, szobrok és más tereptárgyak mesteri látványvilága alkotható meg. Az in-lite Mini Scope spotlámpa ideális választás díszfüvek, bokrok és kisebb fák megvilágítására, mivel fényszórása 3 m-ig terjed.

42.442,26 €* / db

in-lite Mini Scope Duo
Ha ágyásaiban a díszfüveknek és cserjéknek szánja a főszerepet, az in-lite Mini Scope Duo spotlámpájával a növényeket mind alulról, mind felülről megvilágíthatja. A Mini Scope Duo esetében ugyanis két teljes mértékben forgatható és dönthető spotlámpa helyezkedik el egy 80 cm-es rúdon.

95.824,42 €* / db

in-lite Spot Sub vízalatti spot
A víz alatt se legyen unalmas az éjszaka. Az in-lite Sub víz alatti spotlámpája kellemes, meleg fénybe burkolja a vízi növényeket, kutakat, szökőkutakat és csobogókat.

82.697,57 €* / db