Termékkeresés
kerti szegély szürke Friedl Steinwerke

FELÜLETEK KERETEZÉSE SZEGÉLYKÖVEKKEL


Minden térkőfelület esetében szükség van betonba elhelyezett szegélyre. Csak így érhető el, hogy a térkövek a helyükön maradjanak, terhelés hatására ne vándoroljanak be a gyepfelületbe. A szegélynek nem kell azonban feltétlenül unalmasnak lennie, éppenséggel minőségibbé teheti a térkőfelületet. Kiváló erre a célra például az árnyalt szegélykövünk, mely vizuálisan nem tér el jelentősen a térkőfelülettől. Aki kontrasztos hatást szeretne elérni, a mesterségesen antikolt tömbköveinket és paliszádjainkat választja. Aki pedig szereti az exkluzívabb megjelenést, annak a roppantott és koptatott szegélyköveink jelentik az optimális megoldást.

De inkább derítse ki saját maga, melyik kombináció tetszik a legjobban Önnek.

Modern szegélyek

Ha a térkő árnyalt színe a szegélykövön is visszaköszön, akkor vagy az univerzális szegélykövet, vagy a gránitszürke árnyalt kerti szegélykövet választotta. Így burkolatköves felületét a legapróbb részletekig a legújabb divatnak megfelelően alakította ki. A lényeg a részletekben rejlik – vendégeit le fogja nyűgözni.

Antikolt kövekből készült szegély

Grado termékeink felhasználásával csodálatos peremlezárást alakíthat ki. Ezek a termékek kerti szegélyként is megállják a helyüket, illetve a modern és a strukturált térkövekkel is verhetetlen kombinációt alkotnak. Ez a szegély a kifejezetten hétköznapi kialakítású felületeknek is fesztelen, játékos hangulatot kölcsönöz.

Strukturált szegélyek

Gutshof szegélyköveink roppantott és koptatott kivitelben kaphatók. Ezen termékek vásárlásakor Ön automatikusan többféle kőméretet kap, aminek köszönhetően a kerti szegély különleges és természetes hatású lesz. Ha kertjét Gutshof termékekkel rendezte be, ezen szegélykövek között megtalálja a megfelelő kiegészítést.

Hagyományos szegélyek

Nem mindig a szokatlan a legjobb választás. Találjon ideális, költséghatékony megoldásokat szegélyköveink, útszegélyeink, süllyesztett és kiemelt szegélyeink segítségével. Fűszegélyünk megkönnyíti Önnek a fűnyírást.