Termékkeresés
Díszkavics modern kertépítés Friedl Steinwerke

ÍGY „TURBÓZZA FEL” DÍSZKAVICCSAL A KERTET


Díszkavicsaink használatával készítsen látványos objektumokat kültéri birtokán: Gyakran használják nagyobb felületek esetén térformáló elemként, falak és kerítések mentén, vagy kéregtakaró helyett. Különböző szemcseméretű és színű igényes díszkavicsok széles választékát kínáljuk.

ÖTLET A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Színek

A Shadow White tompa fehér díszkavics, amely minden térkővel és lappal kombinálható, illetve az antikolt termékekhez is remekül jól illeszkedik.
Az All White különösen ragyogó fehér díszkavics. Minden korszerű térkővel és teraszlappal harmonizál, valamint káprázatos mivoltával magára vonzza a tekinteteket.
A Dalmatian’s Grey esetében pettyes kövekről van szó. Ez a díszkavics az egyszínű térkövek és a szürke különböző árnyalataiban készült lapok mellett különösen szemrevaló látványt nyújt.
A Dusty Champagne fehér, szürkés, rózsaszín és sárgás kövekből összeálló díszkavics, amely remekül illeszkedik a térkövek, illetve a lapok színeihez. Kagylómész, bazalt árnyalt és sárga színárnyalatú termékekkel párosítva különösen harmonikus hatást kelt.
A Foggy Cedar zöldes díszkavics. Bizonyos szürke árnyalatú lapokkal együtt különösen nemes hatású.
A Brown-Grey-Striped feltűnő díszkavics, amely egyszínű térkő esetén és magányosan ültetett növények mellett különösen jól érvényesül. Aki díszkaviccsal kíván hangsúlyozni a kertjében, ahhoz ez a termék tökéletes választás.
A White River Pebble kerek kő, játékos hangulatú díszkavics. Fehérsége és mérete révén különösen ajánlott pompás virágzatú növényekkel beültetett magaságyásokhoz, kutakhoz és vízi játékokhoz.
Az Antrazyt Slate hatalmas sötét színű díszkavics, amely magára vonzza a tekinteteket. Árnyalt színek esetén ugyanolyan mély benyomást kelt, mint egyszínű kövek mellett, akár modern vagy antikolt stílusúak.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Díszkavics
Helyezzen el fénypontokat kültéri birtokán díszkavicsaink használatával: nagyobb felületek esetén térformáló elemként, falak és kerítések mentén, kéregtakaró helyett elterjedt a díszkavics használata. Számos különböző szemcseméretű pompás díszkaviccsal szolgálhatunk különböző színekben. A díszkavicsok 25 kg-os zsákokban és Big Bag zsákokban is kaphatók.

5 883,9100 Ft* / zsák