Termékkeresés
Gutshof paliszád, gránitszürke árnyalt Friedl Steinwerke

PALISZÁDOK


A paliszádok hosszúkás kövek, melyek állítva ágyásszegélyként, fektetve pedig szegélyként használhatók. Különösen exkluzív látványt nyújtanak az álló paliszádokkal kialakított magasított ágyások, ill. lépcsőszegélyek.

Grado paliszádunk használatával magaságyások és növénytartó edények is készíthetők. Ez a praktikus kő könnyen elhelyezhető és igazán vonzza a tekinteteket. Számtalan kreatív ötlet valósítható meg a paliszádokkal. Kíváncsiak vagyunk, Ön hogyan fogja használni paliszádjainkat, és örömmel várunk képeket róla! Ha megmutatja az interneten a kertjéről készült képeit, csodás lenne, ha a #friedlsteinwerke taget használná.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Felület

Grado paliszádunk antikolt optikájú, azaz a sarkai és élei mesterségesen letörtek. Ezzel szemben a Gutshof paliszádunk három oldala roppantott, ami érdes tapintású felületet eredményez. Mindkét kivitel nagyon jól illik a strukturált burkolatkövekhez és lapokhoz, mivel azok hasonló megjelenésűek. Egyszerű, modern térkövekkel és teraszlapokkal kombinálva vonzó kontrasztot adnak, és értékesebbé teszik a felületeket.

Termékméret

A Gutshof paliszád esetében 30 cm és 50 cm közötti, míg a Grado paliszád esetében 30 cm hosszúság választható.

Színek

A szürke árnyalatai hagyják a környezet színét érvényesülni. Ha színekkel szeretne hangsúlyokat kialakítani, akkor a Gutshof paliszád esetében sárgás árnyalatokat és barnás árnyalatot is választhat.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
%
Gutshof paliszád roppantott
Termékeinkkel a kertépítőknek szeretnénk minden építőelemet biztosítani ahhoz, hogy terveiket és elképzeléseiket a lehető leghűebben meg tudják valósítani. Ezt szolgálja a Gutshof paliszád is három hasított oldalával. Két magasságban kapható, így nagy szabadságot ad a lépcső- és ágyásszegélyek kialakításában. A roppantott felület az egyenes vonalú lépcsőket és burkolólapokat különösen hatásosan ellenpontozza, az ilyen kombinációk szemet gyönyörködtető látványt eredményeznek.

13,44 €* / db

151,00 Ft‎* /

Grado paliszád
A Grado paliszád lépcsők, kerti utak és ágyások szegélyezésére kiválóan alkalmas. A kívánt hatástól függően a paliszád szegélyként lerakható állítva vagy fektetve is. Állítva különösen kifejező látványt nyújt. Ebből a karcsú, kézbe illő kőből csodaszép magaságyások és növénytartók is kialakíthatók. És biztosan még sok minden más is… küldjön nekünk képet, ha valami igazán nagyszerűt hozott létre a Grado paliszádból.

6,12 €* / db