Termékkeresés
Linea tömblépcső, gránitszürke árnyalt Friedl Steinwerke

TÖMBLÉPCSŐK ÉS LÉPCSŐLAPOK


Tömblépcsőink nemcsak különösen elegánsak, de munka- és időigényes betonozott nyers lépcsőfokok készítése nélkül is elhelyezhetők. Kertjének ízléses lépcsőmegoldása érdekében egyszerűen helyezze a betonlépcsőket vízelvezető betonágyra. Mitől olyan különlegesek a tömbfokaink? A magas betonminőség mellett a színük és a kinézetük is egyedi, így különleges megjelenést kölcsönöznek kertjének.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Optikai hatás / felület

A tömblépcsőket háromféle változatban kínáljuk: 1) modern-minimalista, sima optikai hatással, 2) roppantott oldalakkal és 3) koptatott felülettel (roppantott, a sarkok és az élek törtek). Ha más termékeinkkel kombinálja a tömblépcsőket, akkor lehetősége van arra, hogy optikai hatás tekintetében ugyanazon a dizájncsaládon belül maradjon.

Termékméret

Tömblépcsőink 1 m hosszúak, illetve bizonyos színekben 50 cm-esek is lehetnek, kivéve a koptatott termékeket, melyeket a gyártási folyamat miatt csak 50 cm-es hosszúságban kínálunk.

Színek

A roppantott és koptatott termékeink esetében számos szín közül választhat. A modern, sima tömblépcsőink szürke, valamint néhány válogatott árnyalt színben kaphatók. Vegye figyelembe, hogy a sima árnyékolt tömblépcsők homloklapja egyszínű, csak a lépőfelület árnyalt. Ez a színezés különösen tiszta és áttekinthető megjelenésűvé teszi a lépcsőket – és remekül néznek ki.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
%
AKCIÓS
Largo látszó élű lap
A Largo látszó élű lap különlegessége, hogy peremei színesek, vagyis az oldalfelületei látszófelületek. A lap ezért alkalmas lépcsők burkolására, használható teraszok zárólapjaként vagy medenceszegélyhez is. Felvetődik Önben a kérdés, hogy miben tér el a hagyományos Largo burkolólaptól? A hagyományos változat oldalsó felületén látszik a szürke alapbeton. A Largo látszó élű lap számos hasonló színű, betonérdes termékkel kombinálható. Különösen medenceszegélyek esetén javasoljuk az oldalfelületek csiszolásával, éltörésével történő élnemesítést, ezzel az oldalfelület különösen kellemes tapintású hatást kelt.

21,95 €* / db

567,56 Ft‎* /

%
Gutshof koptatott tömblépcső
A Gutshof tömblépcső végleges megjelenésének eléréséhez először roppantják a kő oldalait, majd a következő lépésben letörik a sarkokat és éleket. Ez természetközeli megjelenést kölcsönöz, így válnak a lépcsőfokok igazán különleges látvánnyá. Lépőfelülete egyenes. Mivel a tömblépcsőket csak vízelvezető betonágyba kell helyezni, a lépcsők viszonylag egyszerűen kialakíthatók.

87,96 €* / db

4.959,67 Ft‎* /

%
Linea tömblépcső
Korszerű formavilágával a Linea tömblépcső a kert, a bejárati területek és belső udvarok kialakításának univerzális eleme, mindenhol bevethető, ahol szintkülönbséget kell áthidalni. A Linea tömblépcsővel gazdaságosan kialakíthatók a kültéri lépcsők, mivel lerakásához csak vízelvezető betonágy szükséges. Árnyékolt lépőfelületével a Linea tömblépcső különleges látványt nyújt, és remekül kombinálható térkövekkel és teraszlapokkal.

85,80 €* / db

15.506,45 Ft‎* /

%
Gutshof roppantott tömblépcső
A Gutshof roppantott tömblépcső két méretben kapható. Oldalfelületei roppantottak, lépőfelülete egyenes, így a lépcsők a roppantott és sima felületek váltakozásából adódóan különösen elegáns látványt nyújtanak. 

77,88 €* / db

4.393,41 Ft‎* /

Parkstone lépcsőelem
A Parkstone lépcsőelem optikailag illeszkedik a Parkstone antik laphoz. Ideális választás, ha különleges megjelenésű oldalélt szeretne lépcsőjéhez. Az egyik hosszanti oldalán a lépcsőlap félgömb alakú elülső peremmel van ellátva, a másik oldalon a perem strukturált. Rakja le a lapot a nyers lépcsőfokra attól függően, hogy Önnek melyik oldalél tetszik jobban. Ezt a lapot medenceszegélyekhez is használhatja.

128,64 €* / db