Termékkeresés
Kertvilágítás Friedl Steinwerke

ÉLVEZZE A KERTET ÉJSZAKA IS TÖKÉLETES KERTI VILÁGÍTÁSSAL


Nem csak nappali fényben ejtheti rabul a kert a tulajdonosát és a vendégeket: jól átgondolt kerti világítással éjszaka is – szó szerint – fényponttá válnak az utak, az ágyások és a teraszok. Fényforrások, melyek kiemelik a fákat és növényeket, megvilágított vizek, visszafogott fényárban úszó ösvények és ülőhelyek – az in-lite vállalat LED-es kerti lámpák és LED-es spotlámpák széles választékát kínálja minden elképzelhető alkalmazáshoz. Az in-lite termékei 12 voltos, kisfeszültségű rendszerrel működnek. Vállalatunk a kizárólagos forgalmazója ennek az innovatív márkának Ausztriában.

Kültéri süllyesztett spotlámpák

Különösen elegáns és exkluzív a megjelenése az olyan bejáróknak, melyek világítása közvetlenül a burkolatkőbe van építve. Az in-lite kültéri süllyesztett spotlámpái között különböző fényerősségű lámpákat találhat, hogy a kívánt fénnyel áraszthassa el bejáróját.

Falilámpák

Nappali fényben egyszerű, modern kivitelüknek köszönhetően tűnnek ki az in-lite falilámpái, míg éjszaka fénysugaraikkal érik el hatásukat. Számos modell többféle kerti lámpa kombinálása és a fénykévék átfedése révén fejti ki maximális hatását.

Útjelző lámpák 

A kerti fény biztonságot ad, és az in-lite esztétikus útjelző lámpái hozzájárulnak a barátságos hangulat megteremtéséhez. A különböző fényerősségek gondoskodnak az Ön által kívánt hatásról. Az útjelző lámpákhoz megfelelő falilámpák is kaphatók.

Kültéri spotlámpák

A spotlámpák olyan szemet gyönyörködtető elemek kiemelésére szolgálnak a kertben, mint a fák, a növényágyak, a víz vagy a szobrok. Az in-lite spotlámpái esetében különböző világítási távolságok választhatók. Még egy víz alatti spotlámpa is található a választékban – tavak, medencék vagy szökőkutak tökéletes megvilágítására.