Termékkeresés
Kertépítés tipegők Friedl Steinwerke

TIPEGŐK


A tipegőkből készült ösvények gyakran a fűben vagy a kavicságyban elhelyezett dizájnelemként hatnak, és így rendkívüli mértékben megnövelik a kert értékét. Ahhoz, hogy a tipegők használata kényelmes legyen, azokat az Ön lépéshosszának megfelelő távolságban kell elhelyezni. A pontos geometriai formában elhelyezett tipegők nagyon stílusosak, ha különböző méretű lapokat fektetünk le látszólag önkényes minta szerint, az ugyancsak fantasztikusan néz ki. Ügyeljen a lapok között szabadon hagyott távolságokra, hogy a fű megfelelően benőhesse a lapok közti réseket. Ha szabályosan helyeztük el a tipegőket, a gyep gondozása nem okoz problémát. Így a fűnyíró gépek vagy a fűnyíró robotok egyszerűen képesek haladni a lapok között.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Felület

Teraszlapjaink közül több is használható tipegőként. Ügyeljen az elegendően nagy, kb. 40 cm-es szélességre. A lapokat a törés kockázatának minimalizálása érdekében feltétlenül szorosan kell illeszteni (aljzatként zúzalékot vagy kavicsot használjunk).

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
AKCIÓS
Spot tipegőkő
Az unalom a múlté: a Spot tipegőkő már a lerakásakor szórakoztat, hiszen számtalan lerakási variáció közül választhatunk a 40, 60 és 80 cm átmérőjű lapokkal. Határtalan szabadságot ad a gyalogutak és ösvények kialakításában, a kertet pedig modern, geometrikus, igényes látvánnyal gazdagítja. A Spot tipegőkő felülete és színei megegyeznek a LIV29/LIV és a Dots29/Dots lapokéval. Így teraszával vagy medencéjével azonos színű Spot tipegőkővel alakíthatja ki a további tereket. Ha ennél bonyolultabbak az elképzelései, az sem probléma: ezek a termékek valamennyi színben tökéletesen harmonizálnak egymással.

27,95 €* / db