Termékkeresés
Teraszlap Versus, vanília árnyalt Friedl Steinwerke

TERMÉKSZŰRŐ


Az elképzeléseinek leginkább megfelelő kövekhez leggyorsabban termékszűrőnk segítségével juthat el. Végezzen előválasztást a „Projekt” menüpontban VAGY a „Termékeink” terméktípuson keresztül, majd merüljön bele a részletekbe a szín, a forma, a méret stb. tekintetében. Jó szórakozást!

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
AKCIÓS
Kusus29
A sokszögű Kusus29 teraszlap nem véletlenül kapta nevét: Formáját a Kumo VG4-től, felületét a Versus burkolólaptól kapta. Ez a kombináció teljesen új kialakítási lehetőségeket visz a burkolásba. Szokatlan formája és a felület lágy hullámossága különösen nemes mintát rajzol a teraszra.

45,48 €* / Set

Rondo flórakosár
A Rondo a legnagyobb flórakosarunk, különösen sok helyet kínál a növények ültetéséhez. Az összekötő horony révén kiváló stabilitás érhető el vele, kerek formájának köszönhetően pedig nagyon könnyen kialakíthatók íves rézsűk. A gazdagon beültetett rézsűkövek pazar látványról gondoskodnak minden kertben, és a lejtőket gyönyörű növénytakaróval fedik be.

3,99 €* / db

%
AKCIÓS
Momento falazóblokk
A 60 cm hosszú falazóblokkból falak, magaságyások, szegélyek és még sok más is létrehozható. A roppantott felület a kialakított tereptárgyaknak teljesen egyedi megjelenést biztosít. A 7,5 és 15 cm magas kövek eltérő vastagságát kihasználva modern, érdekes struktúra hozható létre. Azonos magasságú kövek rakásakor egy-egy kő előretolásával is nagyszerű optikát érhetünk el. A 15 cm magas Momento három falszélességben kapható, így minden elképzeléshez rendelkezésre áll az ideális falvastagság.

11,90 €* / db

395,73 Ft‎* /

Grado kiegészítő kockakő
A Grado kiegészítő kockakő a Grado kerítések kettős pillérjeinek lefedéséhez szükséges. Ez az elem az úgynevezett hiányzó középső darab. A kagylómészszínű és a mészkő árnyalt Grado kettős pillérek esetében a kiegészítő követ a helyszínen a Grado fedlapból kell kivágni.

1,32 €* / db

AKCIÓS
Faro kerítés- és falazókő
A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű kerítéspanelekhez is tökéletesen illeszkedik. A kő a hosszanti oldalán hasított, a rövid oldalak felülete sima, ez megkönnyíti a kerítészónák összeállítását. A fedlap használatával, amelyből két különbözőt kínálunk, Ön határozza meg kerítése megjelenését: lehet modern vagy rusztikusabb, a Gutshof fedlappal. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

8,50 €* / db

in-lite Plate 75 nemesacél takarólemez talajspothoz
Ez a nemesacélból készült, 7,5 x 7,5 cm-es lemez a Flux, Fusion vagy Hyve süllyesztett spotlámpákkal kombinálva megváltoztatja, négyzetessé teszi a megjelenésüket.

6.566,03 €* / db

%
AKCIÓS
Sigma VG4
A 40 x 20 cm-es Sigma VG4 térkő különösen a korszerű épületeknek ad vonzó keretet. Éltörés nélküli, vagyis élesek a peremek, aminek nagy előnye, hogy a guruló tárgyak, például játékok, kisebb zajt keltenek rajta. Kompakt formájának és vastagságának köszönhetően olyan felületekhez is alkalmas, amelyeket alkalmanként akár 7,5 t súlyú járművek terhelnek. A VG4 elmozdulásvédelem révén a fugák nagyobb terhelés esetén is egyenletesek maradnak, és megőrzik formájukat. Ez a térkő jól mutat mind nagyobb, mind kisebb kültéri felületeken, bejárókon, belső udvarokon és kocsibeállók burkolataként is.

Tartalom: 3.84 m2 (18 650,0000 Ft* / 1 m2)

33,40 €* / m2

24.056,34 Ft‎* / m2

in-lite Liv Low
Az in-lite Liv Low útjelző lámpa minden irányban meleg hangulatvilágítást ad. Alacsony fényerejével kellemes hangulatot teremt a virágágyások, kerti utak és ösvények mentén. A Liv Low 37,2 cm magas, magasabb, 61,2 cm-es kivitelben is kapható Liv néven. A Liv termékcsaládban falilámpák is elérhetők.

126,00 €* / db

in-lite Transzformátor
Az in-lite rendszerhez Hub-50 és Hub-100 transzformátor áll rendelkezésre, valamint App alkalmazással irányítható transzformátor, a Smart Hub-150. A Hub-50 és Hub-100 esetében maximum 50 voltamper, illetve 100 voltamper összteljesítményű világítótestet csatlakoztathatunk. A vezérlés érintőképernyőn történik. A Hub-50 és Hub-100 transzformátor nappali és éjszakai üzemmód váltáshoz szolgáló fényérzékelővel és időzítő funkcióval rendelkezik. A transzformátorokon 2 csatlakozó található in-lite földkábelhez, és dekoratív, ütésálló műanyag ház védi őket. Move mozgásérzékelővel bővíthetők (kábel alkalmazásával).

142,00 €* / db

LIV lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a LIV lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál LIV és LIV29 teraszlapjainkkal, de más Friedl-termékekhez is kiválóan illik. Örömmel adunk tanácsot.

11,16 €* / db

%
AKCIÓS
Limes burkolólap
A 4,5 cm vastag Limes burkolólapot teraszokon, balkonokon, gyalogutakon és járműforgalommal nem terhelt udvarokon használják előszeretettel. A szabálytalan élek, a strukturált felület és a természet ihlette színek autentikus terméskő megjelenést kölcsönöznek ennek a lapnak. Ezt a térkövet többféle méretben, mindig vegyesen szállítjuk, szabálytalan sorokban rakható. Így különösebb erőfeszítés nélkül hozható létre a gyönyörű lerakási minta. A Limes járművel terhelhető változatban, 7,5 cm-es vastagságban is kapható. Így a bejárót és a teraszt azonos megjelenésű burkolattal láthatja el.

Tartalom: 4.32 m2 (16 450,0000 Ft* / 1 m2)

45,50 €* / m2

23.743,92 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Trentino
Szabálytalan éleivel és enyhén domború felületével macskakőre emlékeztet, amely egyes történelmi városközpontokban helyenként még fellelhető. A Trentino hét különböző mérete különböző lerakási mintákat tesz lehetővé: A kő eltérő szélességű sorokban vagy vadkötésben rakható. Mindkét lerakási módban nagyszerű hatást kelt, és különösen elegánssá tesz a bejárókat, utakat és tereket.

Tartalom: 3.915 m2 (15 180,0000 Ft* / 1 m2)

42,80 €* / m2

22.233,89 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
LIV
A LIV lapok nagy méretükkel és különleges színeikkel hódítanak. Nagyszerűen festenek kis és nagy teraszokon, bejáratot övező területeken, belső udvarokon. Csak gyalogos közlekedést szolgáló felületekhez ajánljuk. Használható medenceszegélyek kialakításához, teraszok szegélyeként vagy lépcsőburkolatként, mivel oldalfelületei látszóbeton-megjelenéssel készültek. Ha látszó oldalú felületekhez keres különösen szép megoldást, akkor vegye igénybe az élnemesítést, egyenes és fózolt éllel, negyed- vagy félgömbrúd kivitelben.

Tartalom: 4.59 m2 (35 350,0000 Ft* / 1 m2)

82,90 €* / m2

47.071,28 Ft‎* / m2

Capris
A Capris kombitérkövet két méretben, vegyesen szállítjuk. A különböző méretű kövek 15 cm széles, szabálytalan sorokban rakhatók le. Így változatos fugaképet kapunk a burkolaton, az árnyékolt színváltozatok pedig izgalmasabbá teszik a megjelenést. A Capris térkő két vastagságban áll rendelkezésre, kérjük, válassza a garázsbejárójához, belső udvarához vagy bejárójához megfelelő terhelhetőséget.

Tartalom: 5.4 m2 (9 990,0000 Ft* / 1 m2)

53.946,00 €* / m2

in-lite Fusion 22
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Fusion 22 süllyesztett spotlámpája szórt fényt eredményező lencsével felszerelt, így nem vakít. Mivel járművel járható, a Fusion 22 bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Fusion szélesebb nemesacél foglalattal ellátott változata a Fusion 22 RVS, nagyobb méretben Fusion név alatt található.

23.848,06 €* / db

in-lite Halo Down Dark
Az in-lite Halo Down falilámpája széles fénysugarat bocsát ki lefelé. Kerek háza egyszerű és elegáns. Shutter 1 segítségével állítható a fénysugár szélessége.

76.574,14 €* / db

%
AKCIÓS
Grado szalagkő
Modern és antikolt kövek kombinációja: a Grado szalagkő a tökéletes megoldás mindenütt, ahol a korszerűséghez stílusos patinát szeretnénk adni. Ez a térkő antikoló berendezésben nyeri el végleges megjelenését. A folyamat során a berendezésben lévő kövek letördelik egymás sarkait és éleit. Az eredmény igazán látványos, mindegyik kő teljesen egyedi, a felületük kimondottan antik optikát kap. A Grado szalagkő nemcsak soros kötésben rakható, de halszálkamintában is mindig trendi.

Tartalom: 2.592 m2 (19 770,0000 Ft* / 1 m2)

52,80 €* / m2

26.451,56 Ft‎* / m2

in-lite Sway Light Head
Az in-lite Sway Light Head a világítótest, amely a Sway Tube-bal, egy flexibilis, hajlítható póznával rögzíthető. A Sway Light Head átmérője 8,5 cm, lefelé világít. Szórt fényt bocsát ki, kiválóan alkalmas magas növények, füvek megvilágítására. A Sway Tube 1 m, a Sway Tube Low 60 cm hosszú. Aki igazán különleges kertvilágításra vágyik, annak a Sway az ideális választás. Csodaszép, lebegő fényhatást kelt, ahogy egyszerre több Sway lámpa lágyan leng a szélben.

91,00 €* / db

Kiemelt szegélykő
Kiemelt szegélykövet használnak úttestek szegélyezésére, az úttest és a járda elválasztására és parkolókban is. Bár alig vesszük észre, mégis tiszta, rendezett megjelenést kölcsönöz a közlekedési területeknek. Kiemelt szegélyköveinket keskenyebb (12 cm), közepes (15 cm) és széles (18 cm) kivitelben kínáljuk.

12,96 €* / db

in-lite gyűrű 68 mm, nemesacél, Luna padlólámpához

10.939,91 €* / db

in-lite Evo
Az in-lite Evo útjelző lámpa exkluzív, építészeti szempontból modern formájával nyűgöz le. A lámpa ún. „diamond cut” lencsével rendelkezik, amely szépen, egyenletesen szórja a fényt. Az Evo 60,6 cm magas, és alacsonyabb, 36,6 cm-es kivitelben is kapható Evo Low néven. Az Evo termékcsaládban süllyesztett spotlámpák, falilámpák és beépíthető világítótestek is elérhetők.

135.204,96 €* / db

%
AKCIÓS
Linea Verde VG4
Különösen modern hatást keltenek azok a vízelvezető felületek, amelyeket a Linea Verde VG4 kővel burkolnak. A vízelvezető térkő hosszanti oldalán lévő 3 cm széles fugát nem szükséges feltétlenül egy vonalba rakni. Mivel a Linea Verde VG4 kő tökéletesen kombinálható a 8 cm vastag, hagyományos, VG4 technológiával készült kövekkel és más vízelvezető kövekkel, sok különböző lerakási minta valósítható meg. A stílusos megjelenésű vízelvezető felületek segítenek a víz körforgásának fenntartásában. Tipp: A fugákba telepített növények jobban érzik magukat árnyékos területeken.

Tartalom: 4.32 m2 (13 990,0000 Ft* / 1 m2)

36,70 €* / m2

18.172,43 Ft‎* / m2

Nemesacél tisztító (400ml)
Edelstahlreiniger 400 ml

15.360,65 €* / db

in-lite Evo Hyde 180
Az in-lite Evo Hyde 180 beépíthető világítótest megvilágítja a lépcsőfokokat és a falra szerelt tárgyakat. Az Evo Hyde LED-szalag a bejárati területeket és lépcsőket nemcsak biztonságosabbá, de elegánsabbá is teszi a megvilágítással. Az Evo Hyde 180 18 cm hosszú, és hosszabb, 55,6 cm-es változata Evo Hyde 550 néven kapható.

38.943,15 €* / db