Termékkeresés
Gyalogút Piazza Grado, palaszürke Friedl Steinwerke

KÖVEKBŐL KÉSZÜLT GYALOGUTAK – KELTSE ÉLETRE A KERTET


Okos úttervvel a teljes kertjét életre keltheti, nem csak az A pontot kötheti össze a B ponttal. Térköveink és teraszlapjaink egyaránt kiválóan használhatók gyalogutak kialakításához. Kösse össze a kert egyes területeit térkővel burkolt utakkal, és varázsolja élménnyé kertjét.

A gyalogutak szélessége általában 90 és 120 cm közötti. Minél keskenyebb az út, annál gyorsabban szeretnénk menni, minél szélesebb, annál szívesebben bandukolunk. Ha azt szeretné, hogy hosszabbnak tűnjön a kerti út, helyezzen el valamilyen látványos elemet a végén, például egy padot vagy szökőkutat. Fordítva is működik a dolog: ha azt szeretné, hogy az út szélesebbnek és rövidebbnek hasson, helyezzen el kisebb tárgyakat az elején.

Gyalogutak kialakítása kombitérkövekkel

A kombitérkövek, vagyis azok a termékek, melyek esetében Ön automatikusan többféle formátumot kap, különösen ideálisak utak burkolására, mivel a különböző kőhosszaknak köszönhetően kis vágási munkával lerakhatók a legkülönfélébb útszélességek.

Gyalogutak kialakítása teraszlapokkal

Lapokkal rakhatja le a legnagyszerűbb gyalogutakat. És attól függően, milyen típusú lapot választ, lesz a kerti út megjelenése modern, romantikus, fényűző vagy… Itt olyan gyalogútlerakási mintákat is talál, melyek meghozzák a kedvét, hogy azonnal belevágjon.

Antikolt kövekkel burkolt gyalogutak

Itt bemutatjuk, milyen igényesen kanyarognak a kerteken át a mesterségesen antikolt kövekből készült utak. Az ívek tökéletes kivitelezéséhez leginkább az olyan kisebb kövek felelnek meg, mint a Grado kockakő.

hide this element
Gutshof falazókő MB24 koptatott, szürke vadkötésben, habarcsfugával rakva
Gutshof falazókő MB24 koptatott, kagylómész, vadkötésben rakva; Gutshof tömblépcső koptatott, kagylómész
Gutshof falazókő MB24 koptatott, mészkő árnyalt vadkötésben rakva