Termékkeresés
kerti szegély szürke Friedl Steinwerke

SZEGÉLYKÖVEK


A szegélyköveket a betonlábazatba helyezzük, így azok tartást biztosítanak a térköves felületeknek a szegély mentén. Kicsit magasabbra helyezve ágyásszegélyként is szolgálhatnak. Szegélyköveink között a legújabb trend az univerzális szegélykő, amely praktikus formátumú, és minden oldala szép színárnyalatú. A megmunkált felületek rajongói számára a roppantott vagy koptatott felületű Gutshof szegélykövünk és a roppantott Gutshof paliszád ugyanolyan alternatívát kínál, mint a Grado tömbkő, de ne feledkezzünk meg a 7,5 cm-es Momento falazóblokkról sem. És akkor még nem is említettük a szürke kerti szegélyt vagy járdaszegélyköveinket. A választék elég bőséges.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Felület/optikai hatás

A kerti szegélyeknek nemcsak építéstechnikai funkciójuk van, hanem értékesebbé is teszik a burkolatköves felületet. Programunkban egyenes vonalú, modern szegélykövek, valamint roppantott és koptatott termékek egyaránt szerepelnek. Az antikolt hatású (tört sarkú és élű) Grado paliszádok és tömbkövek ugyancsak használhatók szegélykőként.

Termékméret

A szegélykövek kiválasztásánál ügyeljen a termék megfelelő magasságára, hogy az Ön által kiválasztott követ kellő mélységben rögzíthesse a betonlábazatba (háttámasszal, amely a kő teljes magasságának mintegy 2/3-át teszi ki). Hagyományos kerti szegélyeink hosszúsága egy méter, magasságuk változó. 40 cm hosszúságú univerzális szegélykövünk egyszerűen bedolgozható.

Színek

Mindazok számára, akik a burkolatkövek és a szegélyek színharmóniájára vágynak, a kerti szegélyekre is kiterjesztettük az árnyalt színek hatalmas választékát – úgy a modern, mint a roppantott és koptatott kövek terén. A kagylómész színű szegélykövek és a bazalt árnyalt térkövek remekül kombinálhatók egymással. Különösen szép látvány, ha árnyalt felületeket kombinálunk egyszínű szegélykövekkel; ehhez a Grado tömbkő termékünkkel sokoldalúan színes termékpalettát kínálunk. Hagyományos kertiszegély-, útszegély-, süllyesztett és kiemelt szegélyköveink szürke színűek. Optikailag teret engednek a térköveknek és a zöldterületeknek.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Kerti szegély
A kötőanyag nélkül lerakott térkőfelülethez elengedhetetlen a szegélykő. Ott, ahol természetes területek, burkolt utak vagy felületek találkoznak, rendezett elhatárolást kapunk kerti szegélykövek használatával. Sima felületű, éltöréssel, nútféderrel ellátott kerti szegélyköveink többféle magasságban kaphatóak.

4,44 €* / db

Gutshof roppantott szegélykő
Különböző hosszúságokban kapható szegélykövet keres? A Gutshof szegélykő különlegesen szép megoldás! A kövek roppantottak, így a felületük természetközeli, egyszersmind modern hatású. Az eltérő hosszúságok kiemelik a természetességet.

22,32 €* / fm

Gutshof koptatott szegélykő
Különböző hosszúságokban kapható szegélykövet keres? A Gutshof szegélykő különlegesen szép megoldás! Az eltérő hosszúságok a természetességet emelik ki, a koptatott felület pedig (amikor a kövek roppantás után átesnek egy koptatási eljáráson) tökéletessé teszi a hatást, így ez a szegélykő szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

26,88 €* / fm

Grado univerzális betonlap
A Grado univerzális betonlap sokoldalúan használható: szegélyezéshez, fedlapként, lépcső, de akár terasz burkolásához is remek választás. Antikolt optikájával tökéletesen illeszkedik egyéb antikolt termékeinkhez, de természetesen strukturált kövekkel is jól mutat.

7,08 €* / db

%
AKCIÓS
Univerzális szegélykő
Kézbe illő formájával könnyen lerakható, és közkedvelt árnyalt színváltozataival az univerzális szegélykő ideális szegély megoldás minden modern térkőfelülethez. Az univerzális szegélykő felső és oldalsó felületén is árnyékolt. Elhelyezhető a felülettel egy síkban, vagy kissé megemelve is.

5,80 €* / db

91,99 Ft‎* /

Útszegélykő
Útszegélykövet olyan helyeken használunk szegélyezésre, ahol a térkőfelület nagy terhelésnek van kitéve.

11,52 €* / db

Fűszegély
A fűszegély megkönnyíti a kertész dolgát, hiszen fűnyíróval is járható. A fűszegély ideális elválasztóként szolgál virágágyások és füves területek között, peremzárásként egyszerűen zúzalékágyba rakható le. Könnyen kialakíthatóak vele az ívek, ami az ágyások legkülönbözőbb formáinak kialakítására ösztönöz.

2,28 €* / db