Termékkeresés

ÚTJELZŐ LÁMPÁK


Az útjelző lámpák az út mentén elhelyezett állólámpák. A kielégítő eredmény eléréséhez a kiválasztás során vegye figyelembe a világítási távolságot és a megvilágítási szöget, valamint hogy a lámpák minden irányba vagy csak egy irányba világítanak-e. A jól megvilágított utak minimalizálják az elesés veszélyét, és növelik a biztonságérzetet. Minden útjelző lámpa esetében megfelelő kivitelű in-lite falilámpákat is kínálunk.

hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
in-lite Liv Low
Az in-lite Liv Low útjelző lámpa minden irányban meleg hangulatvilágítást ad. Alacsony fényerejével kellemes hangulatot teremt a virágágyások, kerti utak és ösvények mentén. A Liv Low 37,2 cm magas, magasabb, 61,2 cm-es kivitelben is kapható Liv néven. A Liv termékcsaládban falilámpák is elérhetők.

126,00 €* / db

in-lite Disc Light Head Black
Az in-lite Disc Light Head egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Tube Low (35 cm) vagy Disc Tube (60 cm) póznával kell kombinálni, hogy működőképes világítást kapjunk. A világító körlap átmérője 20 cm, csak lefelé világít, szórt fénnyel.

63.447,30 €* / db

in-lite Evo
Az in-lite Evo útjelző lámpa exkluzív, építészeti szempontból modern formájával nyűgöz le. A lámpa ún. „diamond cut” lencsével rendelkezik, amely szépen, egyenletesen szórja a fényt. Az Evo 60,6 cm magas, és alacsonyabb, 36,6 cm-es kivitelben is kapható Evo Low néven. Az Evo termékcsaládban süllyesztett spotlámpák, falilámpák és beépíthető világítótestek is elérhetők.

135.204,96 €* / db

in-lite Sway Light Head
Az in-lite Sway Light Head a világítótest, amely a Sway Tube-bal, egy flexibilis, hajlítható póznával rögzíthető. A Sway Light Head átmérője 8,5 cm, lefelé világít. Szórt fényt bocsát ki, kiválóan alkalmas magas növények, füvek megvilágítására. A Sway Tube 1 m, a Sway Tube Low 60 cm hosszú. Aki igazán különleges kertvilágításra vágyik, annak a Sway az ideális választás. Csodaszép, lebegő fényhatást kelt, ahogy egyszerre több Sway lámpa lágyan leng a szélben.

91,00 €* / db

in-lite Evo Low
Az in-lite Evo Low útjelző lámpa exkluzív, építészeti szempontból modern formájával nyűgöz le. A lámpa ún. „diamond cut” lencsével rendelkezik, amely szépen, egyenletesen szórja a fényt. A Evo Low 36,6 cm magas, és Evo néven magasabb, 60,6 cm-es kivitelben is kapható. Az Evo termékcsaládban süllyesztett spotlámpák, falilámpák és beépíthető világítótestek is elérhetők.

108.951,27 €* / db

in-lite Ace
Az in-lite Ace útjelző lámpa modern egyszerűségével lenyűgöző és szemet vonzó látvány utak, teraszok mentén és növények között. A fényforrás hajlítható, így Ön határozhatja meg, milyen legyen a fényhatás. Az Ace 20,5 cm magas, magasabb, 49 cm-es változata Ace High néven kapható. Az Ace termékcsaládban falilámpák is elérhetők.

191,00 €* / db

in-lite Liv
Az in-lite Liv útjelző lámpa minden irányban meleg hangulatvilágítást ad. Alacsony fényerejével kellemes hangulatot teremt a virágágyások, kerti utak és ösvények mentén. A Liv 61,2 cm magas, és alacsonyabb, 37,2 cm-es kivitelben is kapható Liv Low néven. A Liv termékcsaládban falilámpák is elérhetők.

131,00 €* / db