Termékkeresés
Kertvilágítás Riser 1 Friedl Steinwerke

KIEGÉSZÍTŐK


Ahhoz, hogy az in-lite termékeivel alakíthassa ki a kertvilágítást, transzformátorra, kábelekre és lámpákra van szüksége. Ezenkívül további tartozékok is kaphatók, például mozgásérzékelők, valamint a fénykéve irányítására szolgáló ernyők és még sok más. Tervezze meg előre, mely területeket szeretné megvilágítani – ez alapján határozható meg a transzformátor erőssége és a kábelek hossza. 

hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
in-lite Hosszabbító kábel Move mozgásérzékelőhöz – Move Ext Cord 5 m
A hosszabbító kábellel akár 4 m-ig növelheti a világítótestek és a transzformátorból kivezető kábel vége közötti távolságot. Ehhez a hosszabbító kábeleket összekötheti. A fényérzékelő és a transzformátor közötti kapcsolat meghosszabbításához is ezt a hosszabbító kábelt válassza.

8,50 €* / db

in-lite kábelcsatlakozó CC-2
Két kisfeszültségű, 12 voltos kábel összekapcsolását szolgálja, a kábelösszekötő legfeljebb 50 VA-ig terhelhető. Figyelem! Összeszereléskor oda kell figyelni, hogy az összekapcsolandó kábelek sima oldalai egy irányba nézzenek, csakúgy, mint a bordázott oldalak.

7.878,19 €* / db

in-lite Cable Cap Standard
in-lite Abdeckkappe für Kabel 14/2 - Cable Cap Standard

130,18 €* / db

in-lite Ace Shutter 1. falvilágításhoz 12 V
A Shutter 1 segítségével a fénysugár a kívánt szélességűre állítható. A két lemez egymástól függetlenül állítható. A Shutter 1 az Ace és Halo 12 voltos falilámpáihoz alkalmas. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefelé és felfelé is világító falilámpák esetében lámpánként két Shutter 1-re lesz szükség, ha mindegyik fénysugarat állítani szeretné.

5.467,35 €* / db

in-lite Plate 75 nemesacél takarólemez talajspothoz
Ez a nemesacélból készült, 7,5 x 7,5 cm-es lemez a Flux, Fusion vagy Hyve süllyesztett spotlámpákkal kombinálva megváltoztatja, négyzetessé teszi a megjelenésüket.

6.566,03 €* / db

in-lite mozgásérzékelő Smart Move (csak Hub-150 transzformátorral használható)
A vezeték nélkül működő Smart Move mozgásérzékelő a Smart Hub-150 transzformátorral használható, az in-lite alkalmazáson keresztül. A világítás időtartama fokozatmentesen, akár 60 percre is beállítható. A 8 x 8 cm-es eszköz napelemmel felszerelt, közvetlen napsütésnek kitett helyeken, 1,8–2 m magasságban szerelhető fel.

52.070,00 €* / db

in-lite Smart Hub Protector
Smart Hub transzformátor védőburkolata, amely véd az esővíztől. Magas minőségű műanyagból készül, egyszerűen összeszerelhető.

19.250,28 €* / db

in-lite Smart Hub-150 transzformátor (max. telepítési érték 50 VA)
Az in-lite Smart Hub-150 transzformátorhoz 150 voltamper összteljesítményű világítótest csatlakoztatható. A vezérlésről az okostelefonra vagy táblagépre letölthető in-lite alkalmazás gondoskodik (iOS és Android). A Smart Hub-150 nappali és éjszakai üzemmód váltáshoz szolgáló csillagászati órával és időzítő funkcióval rendelkezik. A transzformátoron 3 csatlakozó található in-lite földkábelhez, amelyek külön-külön vezérelhetőek. A Smart Hub-150 transzformátort dekoratív, sötét színű műanyag ház védi. Vezeték nélkül bővíthető Smart Move mozgásérzékelővel.

170.649,01 €* / db

in-lite Disc Tube
A Disc Tube egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Light Headdel kell kombinálni, hogy működőképes világítást kapjunk. A Disc Tube a világítótest póznája, földnyárssal egyszerűen leszúrható földbe, kavicságyba vagy pázsitba. A Disc Tube 35 cm és 60 cm magas változatban kapható.

45,00 €* / db

in-lite Cable Cap Medium
in-lite Cable Cap Medium – védőburkolat 10/2 kábelhez

130,18 €* / db

in-lite Splitter - 2 lámpa egy Easy Lock-hoz való csatlakoztatásához
A Splitter segítségével több transzformátor ráköthető egy fényérzékelőre. Így mindegyik lámpa egyszerre gyullad ki. Továbbá a Splitterrel két világítótest csatlakoztatható egy Easy Lockra (ezt szabvány szerint minden világítótesttel együtt szállítjuk, ez a főkábelhez szolgáló csatlakozó).

4.373,88 €* / db

in-lite Ace Lens Clear - tiszta

5.467,35 €* / db

in-lite Kábel
25 m és 40 m hosszú, 12 voltos kábel, amely lerakható a burkolat vagy földréteg alá. Ezzel a kábellel a transzformátor és a világítótest közötti távolság legfeljebb 40 m-re növelhető.

97,00 €* / db

in-lite Ace Shutter 2. falvilágításhoz 100-230 V
A Shutter 2 segítségével a 100–230 voltos Ace falilámpák fénysugara a kívánt szélességűre állítható. A két lemez egymástól függetlenül állítható. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefelé és felfelé is világító falilámpák esetében lámpánként két Shutter 2-re lesz szükség, ha mindegyik fénysugarat állítani szeretné.

5.467,35 €* / db

in-lite Riser 1

29,24 €* / db

in-lite Disc Pendant Black
Az in-lite Disc Pendant 12 voltos függeszthető világítótest. Hangulatos, szórt fényt ad. Szabványos, 2,2 m hosszú kábellel szállítjuk, amely rövidíthető. A Disc Pendant termékhez feszülésmentesítő tartozik, amelyre a világítótest felfüggeszthető. A kábelt a mennyezetben kell elvezetni, a nyílást a termékkel együtt szállított gumitakaróval kell elzárni. A Disc Pendant lámpát lehetőleg széltől védett helyen kell felszerelni.

72.637,65 €* / db

in-lite Sway Tube
A Sway Tube egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Sway Light Headdel kell kombinálni, hogy működőképes lámpát kapjunk. A Sway Tube a világítótest póznája, földnyárssal egyszerűen leszúrható földbe, kavicságyba vagy pázsitba. A Sway Tube 60 cm és 1 m magas változatban kapható.

27,00 €* / db

in-lite Ace Lens Diffuse - szórt
Ez a lencse gondoskodik szélesebben szórt, meleg, hangulatos fényről az Ace és Halo 12 voltos falilámpák esetében. A szabvány szerinti lencsét erre kell kicserélni.

5.467,35 €* / db

in-lite hosszabbító kábel Move mozgásérzékelőhöz - Move-Ext Cord 5 m
Ezzel a kábellel a Hub-50 vagy Hub-100 transzformátor és a Move mozgásérzékelő közti távolság összesen legfeljebb 20 m-re növelhető.

14.220,32 €* / db

in-lite kábel 40 m CBL-40 10/2
40 méter hosszú, 12 voltos kábel, amely lerakható a burkolat vagy földréteg alá. Ez a kábel hosszabbítható, így a transzformátor és a világítótest közötti távolság legfeljebb 80 m-re növelhető.

113.330,36 €* / db

in-lite Scope rögzítő lap
in-lite Scope padlólap

4.113,53 €* / db

in-lite Box 1 Black
Ez a szerelési kiegészítő a Luna süllyesztett spotlámpához használható, ha szeretnénk egy kicsit más megjelenést adni neki, például a világítótest kavicságyba vagy burkolt felületbe való beépítésével. A Box 1 10 x 10 cm-es, a háza műanyag, a fedőlap eloxált alumínium.

14.001,62 €* / db

in-lite gyűrű 68 mm, nemesacél, Luna padlólámpához

10.939,91 €* / db