Termékkeresés
Bejáró Arret B25 VG4 kombitérkő, platina árnyalt Friedl Steinwerke

TÉRKÖVEK


A térkövek pontban megtalálja minden, járművel járható termékünket. Alakítsa ki köveinkkel bejáróját, előudvarát vagy belső udvarát. Természetesen ezek közterületek burkolására is használhatók. A különböző kőméretek, kővastagságok és felületi kivitelek mellett színek széles választékát kínáljuk: színválasztékunkat árnyalatokkal gazdagítjuk, hogy a bejáró térkövei tökéletesen passzoljanak a ház homlokzatához. Ezenkívül színben harmonizáló kerítésköveink és falazóköveink is vannak.

Lerakás után a térkövek számos igénybevételnek vannak kitéve (a járművek súlya, víz, fagy, olvasztószer, hőség). Ezért minden termékünk esetében nagy figyelmet fordítunk a beton első osztályú minőségére, és különleges mércéket állítunk fel a gyártás területén. Végső soron az a cél, hogy elégedett legyen térköveinkkel.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Terhelés/térkövek kővastagsága

A térkő kiválasztása során gondolja át, hogy az milyen forgalmi terhelésnek lesz kitéve. A mindennapi személygépkocsi-forgalom mellett talán tüzelőanyag-szállítmányokat vagy más küldeményeket is vár, melyek esetében a járművek 3,5 tonnánál nagyobb tömegűek. A járművel járható térkövek esetében 4 terhelhetőségi fokozatot különböztetünk meg:
- Szgk-használat 3,5 t-ig, csekély forgalommal: ezek a térkövek ideálisak a magán bejárótól kiinduló vagy oda irányuló szokványos forgalom által igénybe vett területekhez.
- Főleg szgk-forgalomra és alkalmankénti teherszállításra 7,5 t-ig: ezeket a térköveket akkor válassza, ha ritkán kishaszonjárművel, traktorral és kisteherautóval érkező szállítmányok várhatók.
- Szgk-forgalomra és alkalmankénti tgk-használatra (max.1 tgk hetente): ezek a térkövek olyan területekhez használhatók, melyek közterületként a tűzoltóság felvonulási területeként is szolgálnak.
- Tgk-forgalomra (RVS 03.08.63 szerint): minden olyan felülethez, mely folyamatosan tehergépkocsik általi igénybevételnek van kitéve.
A terhelhetőség nagyságával és a kövek méretével arányosan változik a kővastagság is, azaz minél erősebb az Ön felületének igénybevétele, és minél nagyobb az Ön által kívánt formátum, annál vastagabbak a térkövek. Ezért kérjük, már a tervezés elején vegye figyelembe a kővastagságot (pl. az épületcsatlakozásoknál).

Térkövek termékmérete

A legkisebb, járművel járható térkövünk 7,8 x 7,8 cm, a legnagyobb, járművel járható térkőlap pedig 90 x 60 cm. E két méret között számos formátum megtalálható a kínálatunkban. Ha egységes formátumot választ a magán bejárójához, a futó kötés lenne az ideális lerakási mód, mivel az megakadályozza a termékek eltolódását egyoldali terhelés esetén. Kombi térköveinkkel a legegyszerűbb módon strukturálttá teheti a felületet, illetve izgalmas fugaképet alakíthat ki. A kombi térkövek különböző hosszúságú (és terméktől függően többféle szélességű) kövekből állnak. A különböző méretű köveket automatikusan vegyítve kapja meg, melyeket utána szabálytalanul, sávokban kell lerakni.

Térkövek színei

Színválasztékunk különösen a térkövek esetében hatalmas. Választhat egyszínű köveket, árnyékolt köveket (ezek azok, melyeknél különböző színek fordulnak elő egyetlen térkövön) vagy árnyalt köveket, melyek nagyon finom, harmonikus árnyékolásúak. Az árnyékolt termékek bejáróknál való használatának előnye, hogy kevésbé észrevehetők a keréknyomok és az egyéb szennyeződések. Szívesen használják bejárókhoz a nemeszúzalék borítóréteggel ellátott térköveket is – melyeknél a nemeszúzalékból készült nemes, természetes szemcseszerkezetet finomszórással láthatóvá tesszük. Ezek a kövek a különböző szemcseszíneknek köszönhetően nem teljesen egyszínűek és különösen dekoratív megjelenésűek. Térköveink túlnyomó része Duoprotect DP30 szerrel impregnált, ami elősegíti az időjárás hatására történő öntisztulást, és az Ön számára is megkönnyíti a tisztítást.

Térkövek élkiképzése

A Sigma térkövek és a Piazza kombi térkő kivételével (ezek éles pereműek) az összes kövünk éltöréssel készül, illetve antikolt élű. Ezek ellenállóbbá teszik a köveket az élek mentén a mechanikai hatásokkal szemben. A mesterségesen antikolt termékek esetében a sarkokat és az éleket külön lépésben letörjük. Ezek a feldolgozás során kevésbé érzékenyek. Az éles peremű kövek esetében már a burkolás során különösen ügyelni kell arra, hogy ne sérüljenek meg az élek, és így elkerülhető legyen a lepattogzás. A kellően nagy méretű fuga kialakítása minden kő esetében fontos, de az éles peremű kövek esetében különösen, mivel a túl kicsi fugaszélesség a szélek lepattogzásához vezethet. Azért, hogy a fugakép általában véve szép legyen, és a kövek tetszetős külseje is megmaradjon, a fugákat teljesen ki kell tölteni és rendszeresen ellenőrizni kell (= karbantartási hézag). Így Ön is hozzájárulhat az éllepattogzás és a kövek sérülésének megelőzéséhez – feltéve, hogy betartotta az előírt minimális fugaszélességet.

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ TÉRKÖVEK

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Capris
A Capris kombitérkövet két méretben, vegyesen szállítjuk. A különböző méretű kövek 15 cm széles, szabálytalan sorokban rakhatók le. Így változatos fugaképet kapunk a burkolaton, az árnyékolt színváltozatok pedig izgalmasabbá teszik a megjelenést. A Capris térkő két vastagságban áll rendelkezésre, kérjük, válassza a garázsbejárójához, belső udvarához vagy bejárójához megfelelő terhelhetőséget.

Tartalom: 5.4 m2 (9 990,0000 Ft* / 1 m2)

53.946,00 €* / m2

Parkettakő
A parkettakővel optikailag visszafogott hatást érhetünk el. Nagyobb fózólása (éltörése) kiemeli a fugavonalat és harmonikus geometrikus mintát eredményez a bejárókon. 7,5 t alatti járművekkel terhelt felületekhez javasoljuk. Minden épülethez jól illeszkedik, stílustól és kortól függetlenül. Ha kicsit feldobná a felületet, hangsúlyt adhat neki egy másik szín alkalmazásával.

Tartalom: 4.8 m2 (8 990,0000 Ft* / 1 m2)

23,80 €* / m2

%
AKCIÓS
Campus VG4
Maximális hatás három mérettel: A Campus VG4 kombitérkő három különböző kőhosszúságban vegyesen kapható, burkoláshoz szabálytalan sorokban rakható. A különböző hosszméretű kövek lazítják a struktúrát, különösen nagy területeken érvényesül ez a hatás. A programunkban szerepel jó néhány kombitérkő, a Campus VG4 különlegességét domináns formái adják. 40 cm-es sorszélességgel és 20, 40 és 60 cm-es hosszméreteivel a Campus VG4 látványos dimenziókat kelt életre. Árnyékolt változatai elegáns, szemet gyönyörködtető hatásúak minden bejárón.

Tartalom: 3.84 m2 (18 090,0000 Ft* / 1 m2)

49,95 €* / m2

25.982,93 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Cadea B30 VG4
Az innovatív anyag, a beton hatalmas szabadságot ad a különböző térkőformák kidolgozásában, modern gyártási berendezéseink pedig lehetővé teszik az optimális megvalósítást. A Cadea B30 VG4 megalkotásakor kipróbáltunk valami újat: a lapok hosszabbik oldalát követő satírozást alkalmaztunk. Minket meggyőzött az eredmény, így újabb megjelenéssel bővült a program. A hosszanti oldalt követő árnyalással a lapok keskenyebbnek tűnnek. A lerakás mikéntjétől függően a Cadea B30 VG4 lappal burkolt bejárók szélesebbnek vagy hosszabbnak tűnhetnek. Ne feledje: Cadea B30 néven teraszlapként is kapható.

Tartalom: 3.24 m2 (18 090,0000 Ft* / 1 m2)

49,95 €* / m2

25.982,93 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Cadea B20 VG4
A Cadea B20 VG4 könnyen kézbe vehető, modern formáival és a színezés extravaganciájával kelt mély benyomást, hiszen az árnyalás a kövek hosszabbik oldalát követi. Sokféle árnyalt és nüansz-árnyalt színváltozatban kapható, így biztosan megtalálja a bejárójának vagy kocsibeállójának leginkább megfelelő színt. Kínálatunkban megtalálható a nagyobb méretekkel és 30 cm sorszélességgel rendelkező Cadea B30 VG4 kombitérkő is (a B30 utal a sorszélességre).

Tartalom: 5.4 m2 (13 680,0000 Ft* / 1 m2)

35,30 €* / m2

17.807,94 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Arret B15 VG4 kombitérkő
Az Arret B15 VG4 kombitérkövet egyszerűsége, eleganciája és univerzális alkalmazhatósága teszi különösen népszerűvé. A B15 a 15 cm-es sorszélességet jelöli. A kézbe illő méreteknek és a VG4 elmozdulás elleni védelemnek köszönhetően a burkolás ezzel a kővel igazán könnyű. Az Arret B15 VG4 két vastagságban áll rendelkezésre (6 és 8 cm), így gyalogutaktól a kereskedelmi terekig minden területhez kiválasztható a megfelelő kő. A térkő minden bejárót és a házat övező teret különleges, ápolt megjelenéssel ruház fel.

Tartalom: 3.6 m2 (14 570,0000 Ft* / 1 m2)

25,50 €* / m2

21.244,56 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Arret B20 VG4 kombitérkő
Legyen szó magánházak környezetéről vagy nyilvános terekről, az Arret B20 VG4 kombitérkövet szívesen választják a korszerű terek kialakításához. Sorszélessége 20 cm, nagyobb méretei és az ebből következő szélesebb fugavonalak miatt valamivel nyugodtabb hatást kelt, mint 15 cm-es sorszélességű változata. Annak érdekében, hogy megtalálja nálunk a felhasználási célnak leginkább megfelelő követ, ezt is két vastagságban kínáljuk: 6 cm-es vastagságban ideális választás magánházak bejárójához, 8 cm-es változata alkalmas csekély tehergépjármű-forgalommal terhelt területekhez. Ha valami különlegeset keres bejárója kialakításához, a kétféle sorszélesség kombinálható is.

Tartalom: 3.84 m2 (15 260,0000 Ft* / 1 m2)

33,60 €* / m2

22.181,82 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Sigma VG4
A 40 x 20 cm-es Sigma VG4 térkő különösen a korszerű épületeknek ad vonzó keretet. Éltörés nélküli, vagyis élesek a peremek, aminek nagy előnye, hogy a guruló tárgyak, például játékok, kisebb zajt keltenek rajta. Kompakt formájának és vastagságának köszönhetően olyan felületekhez is alkalmas, amelyeket alkalmanként akár 7,5 t súlyú járművek terhelnek. A VG4 elmozdulásvédelem révén a fugák nagyobb terhelés esetén is egyenletesek maradnak, és megőrzik formájukat. Ez a térkő jól mutat mind nagyobb, mind kisebb kültéri felületeken, bejárókon, belső udvarokon és kocsibeállók burkolataként is.

Tartalom: 3.84 m2 (18 650,0000 Ft* / 1 m2)

33,40 €* / m2

24.056,34 Ft‎* / m2

Arret B20 VG4 kombitérkő reduNOx
A reduNOx technológiával megoldást kínálunk a levegőben található, egészségre ártalmas nitrogén-oxid mennyiségének csökkentésére. A térkő napsütés hatására a felületére kerülő nitrogén-oxidot nitrátokká alakítja, majd a következő esőzés a nitrátokat belemossa a környező füves területekbe vagy a csatornarendszerbe. Mindemellett a reduNOx szennyeződéstaszító és öntisztuló is. Ha szeretne többet megtudni a reduNOx technológiáról, kattintson ide. A reduNOx technológiával kiegészített Arret B20 VG4 kombitérkő műszaki, beépítési paramétereit tekintve megegyezik az Arret B20 VG4 kombitérkővel. Nagyszerűen néz ki, és a reduNOx technológia révén az egészséget is támogatja.

Tartalom: 4.8 m2 (27 388,8200 Ft* / 1 m2)

60,72 €* / m2

%
AKCIÓS
Arret B25 VG4 kombitérkő
Az Arret B25 VG4 kombitérkő különösen modern és nagyvonalú hatást kelt. Ezt a térkövet négyféle méretben, mindig vegyesen szállítjuk. 25 cm-es szélességben, szabálytalan sorokban rakható. Az így létrehozott fugakép változatosságot hoz a burkolt felületbe. Így lesz igazi élmény végigmenni a bejárón, a ház előtti vagy bejáratot övező területen, a szomszédok pedig nem győznek majd csodálkozni. A térkő kétféle vastagságban kapható. Válassza az Ön igényeinek megfelelő kővastagságot.

Tartalom: 3.3 m2 (15 990,0000 Ft* / 1 m2)

35,60 €* / m2

23.014,94 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Grado szalagkő
Modern és antikolt kövek kombinációja: a Grado szalagkő a tökéletes megoldás mindenütt, ahol a korszerűséghez stílusos patinát szeretnénk adni. Ez a térkő antikoló berendezésben nyeri el végleges megjelenését. A folyamat során a berendezésben lévő kövek letördelik egymás sarkait és éleit. Az eredmény igazán látványos, mindegyik kő teljesen egyedi, a felületük kimondottan antik optikát kap. A Grado szalagkő nemcsak soros kötésben rakható, de halszálkamintában is mindig trendi.

Tartalom: 2.592 m2 (19 770,0000 Ft* / 1 m2)

52,80 €* / m2

26.451,56 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Grado VG4 kombitérkő
A Friedl Steinwerke kombitérköve tehergépjármű-forgalommal terhelhető, így sokoldalúan alkalmazható nemcsak magánházak bejáróihoz és belső udvaraihoz, hanem kereskedelmi használatban lévő területekhez is. A Grado VG4 kombitérkő három különböző méretben kapható, amelyek szabálytalan sorokban rakhatók le. Az antikolt optika, az élek és sarkok tördeltsége rusztikus jelleget kölcsönöz a felület megjelenésének.

Tartalom: 3.6 m2 (17 180,0000 Ft* / 1 m2)

44,10 €* / m2

23.275,29 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Grado kockakő
A Grado kockakő antikolt éleivel és sarkaival leginkább a gránit kockakőre hasonlít. A Grado kockakő regionális gyártásban készül, és gyönyörű színválasztékban áll rendelkezésre. A kockakővel szegmensíveket burkolhatunk, amelyek a nagy felületeknek izgalmas, eleven megjelenést adnak. A kockakövet szívesen kombinálják más, akár modern optikájú kövekkel. A kockakő ilyenkor dizájnelemként szolgál, fellazítva a nagy felületeket. Ideális választás különösen kanyargós utak burkolásához, mivel a segítségével könnyebben alakíthatók ki az ívek.

Tartalom: 2.4192 m2 (19 990,0000 Ft* / 1 m2)

53,90 €* / m2

26.711,91 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Piazza
A hét különböző méretben kapható Piazza szabálytalan sorokba rakva a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt optimálisan érvényesül. A kő számos árnyalatban rendelkezésre áll: Visszafogott színekben engedi érvényesülni a virágoskertet, élénkebb színeiben maga a burkolat kelt erőteljes hatást. A Piazza éles peremmel, éltörés nélkül készül, így a fugavonalak keskenyebbnek tűnnek, ezért csökkenti például a gyerekjátékok keltette gördülési zajt.

Tartalom: 5.4 m2 (10 550,0000 Ft* / 1 m2)

27,90 €* / m2

18.016,22 Ft‎* / m2

Duplakötésű kő
A duplakötésű kő nagy terhelésnek kitett, nehézgépjármű-forgalmat viselő felületekhez kiválóan alkalmas. Tiszta, rendezett megjelenést kölcsönöz a kereskedelmi területek és gyárlétesítmények kültéri felületeinek. Géppel lerakható, így gazdaságos burkolást tesz lehetővé, ami különösen nagy területeknél fontos szempont.

Tartalom: 3.696 m2 (17 599,6600 Ft* / 1 m2)

65.048,34 €* / m2

%
AKCIÓS
Kumo VG4
Extravagáns geometrikus formák mint építészeti látványelemek – a KUMO VG4 poligon térkőlap különlegességnek számít a korszerű felületburkolás terén. Szabálytalan hosszúságú oldalainak köszönhetően dinamikus hatás érhető el vele, fugaképe lendületes. Elütő színű fugázóanyag használatával még jobban kiemelhetjük egyedi formáit. Ha valami különlegeset keres a bejárója kialakításához, a Kumo VG4 termékben megtalálja az igazit.

Tartalom: 2.688 m2 (22 290,0000 Ft* / 1 m2)

5,52 €* / m2

29.211,27 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Linea VG4 térkőlap
A Linea VG4 térkőlap extravagáns formáival a modern építészet és a letisztult kertépítés harmonikus összjátékát teremti meg. A formák nagy választéka számos lehetőséget nyújt bejárók, garázsbehajtók és előterek kialakításához. A Linea VG4 lapok a szürke különböző árnyalataiban kaphatók. Egyszínű árnyalatban ízléses, árnyékolt változatban izgalmas hatást kelt.

Tartalom: 4.32 m2 (18 090,0000 Ft* / 1 m2)

78.148,80 €* / m2

25.982,93 Ft‎* / m2

Duplakötésű kő 20×16,5×8 cm éltörés nélkül szürke
Der Doppelverbundstein ist für hohe Beanspruchungen und zum Befahren mit Lastkraftfahrzeugen bestens geeignet. In Gewerbegebieten und auf Betriebsgeländen sorgen diese Pflastersteine für ein sauberes, gepflegtes Aussehen der Außenflächen. Es ist zudem maschinell verlegbar, was das Pflastern insbesondere von großen Flächen wirtschaftlicher macht.

Tartalom: 3.696 m2 (0,0000 Ft* / 1 m2)

0,00 €* / m2

%
AKCIÓS
Classic VG4 kombitérkő
Alacsony, 5 cm-es kővastagságával és vonzó színeivel a Classic VG4 kombitérkő a szezon fénypontja. A szabálytalanul, sorokban lerakott 3 kőméret fugamintája remek megjelenést kölcsönöz a burkolt felületnek.

Tartalom: 6.48 m2 (8 990,0000 Ft* / 1 m2)

23,40 €* / m2

11.663,68 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Triad VG4
A Triad VG4 kombitérkő 9 különböző méretben kapható, melyek háromféle módon rakhatók: Ha a köveket álló helyzetben rakjuk, különleges benyomást keltő, 30, 40 és 50 cm széles sorokat kapunk, ha fekvő helyzetben, akkor tetszetős, 15, 20 és 25 cm-es sorszélesség az eredmény. A kő méretei miatt a Triad VG4 a rakási módtól függetlenül trendi, korszerű hatást kelt. A térkő a „Kristall” színadalékkal is elérhető, ami csodálatosan csillogóvá teszi a követ, így ha rásüt a nap, olyan hatást kelt, mint egy hóval borított, napsütötte tér.

Tartalom: 3.84 m2 (21 390,0000 Ft* / 1 m2)

47,20 €* / m2

28.534,36 Ft‎* / m2

Jelzőkő gyeprácskőhöz
A jelzőkövek vizuálisan tagolják a területet, illetve a Rombo és a Quadro gyeprács esetében parkolásirányító rendszereként szolgálnak. A kő szürke, antracit és téglavörös színben kapható.

1,08 €* / db

%
AKCIÓS
Sigma szalagkő
Trendi formák az esztétikus, igényes felületburkoláshoz: Az éltörés nélküli Sigma szalagkő keskeny térkőként impozáns környezetet varázsol otthonába. Lerakható soros kötésben, de az élénk felületkialakítás rajongóit halszálkamintában is lenyűgözi. A Sigma szalagkő a garázsbejárókat, gyalogutakat és a járművel terhelhető belső udvarokat határozott stílussal ruházza fel. A térkő nemcsak formájával, hanem színével is kellemes hatást kelt.

Tartalom: 3.456 m2 (18 290,0000 Ft* / 1 m2)

46,10 €* / m2

21.973,54 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Limes térkő
A Limes térkő szabálytalanul kialakított élei és strukturált felülete a természetes kő hatását kelti. Emellett ez a térkő a betonkövek minden előnyével rendelkezik: csekély méretkülönbségek, fagy- és olvasztósóállóság, valamint széles színválaszték jellemzi, sőt gyárilag impregnált. A Limest automatikusan négy különböző méretben, vegyesen szállítjuk. Szabálytalan sorokban lerakva fantasztikusan fest korszerű épületek előtt. A Limes 4,5 cm-es vastagságban is kapható, teraszok, medence körüli és bejárati területek, belső udvarok és árkádok alatti utak kialakítására, csak gyalogos közlekedésre.

Tartalom: 4.32 m2 (18 090,0000 Ft* / 1 m2)

49,95 €* / m2

25.982,93 Ft‎* / m2

Classic VG4 térkő
A Classic VG4 térkő különböző formátumokban, külön-külön kapható. A térkövek azonban természetesen vegyesen is lerakhatóak (amíg azonos a magasságuk), egyéni lerakási minta szerint. Tanács lerakási minta tervezéséhez: A VG4 tulajdonsággal rendelkező kövek 5 cm-es eltolással rakhatók le. Így tudja a VG4 technológia igazán kifejteni a hatását. A Classic VG4 térkő soha nem tolakodó, különösen jól hagyja érvényesülni a növényeket. Ha a bejárót, a ház körüli tereket és gyalogutakat igazán nyugtató hatással szeretné felruházni, akkor a Classic VG4 térkő az ideális választás.

Tartalom: 3.6 m2 (18 380,7100 Ft* / 1 m2)

66.170,56 €* / m2