Termékkeresés
Lábazati kő Friedl Steinwerke

LÁBAZATI KÖVEK


Gyakran az apró részletek váltják ki a legütősebb hatást. Így van ez a lábazati kövek használata esetén is. Lábazati köveket nem kell feltétlenül használni, azok azonban egy lakószoba hatását kölcsönzik a terasznak.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Kombinációs lehetőségek

A LIV lábazati köveket a LIV29 és a LIV teraszlapokon kívül a Cavita, Cadea, Largo és Classic burkolólapokhoz is használhatja. A Dots lábazati kövek a Dots29 és a Dots lapokhoz illenek. A Parkstone Antik és a Parkstone Plus lábazati kövek tökéletesen kiegészítik a Parkstone Antik és a Parkstone Plus lapokat. A Versus, ill. a Versus Plus lábazati kövek a Versus és Kusus29, ill. a Versus Plus teraszlapokhoz állnak rendelkezésre, illetve kombinálhatók a Limes burkolólapokkal is.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
LIV lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a LIV lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál LIV és LIV29 teraszlapjainkkal, de más Friedl-termékekhez is kiválóan illik. Örömmel adunk tanácsot.

11,16 €* / db

Versus lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a Versus lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál Versus és Kusus29 teraszlapjainkkal.

9,00 €* / db

Parkstone lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Parkstone lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál a Parkstone antik teraszlappal.

9,00 €* / db

Dots lábazati kő
Dots29 vagy Dots lappal burkolt teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a Dots lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás adja meg a terasznak a különleges eleganciát.

11,16 €* / db

Parkstone Plus lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Parkstone lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál a Parkstone Plus teraszlappal.

11,16 €* / db

Versus Plus lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Versus Plus lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás biztosít különleges hangulatot, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál Versus Plus teraszlapunkkal.

11,16 €* / db