Termékkeresés
Bejárat Limes burkolólap, gránitszürke árnyalt Friedl Steinwerke

A BEJÁRATI KÖRNYEZET ÉS A HÁZ BEJÁRATA – ISTEN HOZTA!


A mennyeien otthonos érzés már a bejárati ajtó előtt elkezdődik. Ennek megfelelően a bejárat külső részének is figyelmet kell szentelnünk. Ha gépkocsibejáróját már az általunk kínált burkolatkövekkel alakította ki, akkor könnyen megtalálhatja nálunk a bejárat területén használható teraszburkoló lapokat. Teraszburkoló lapjainkkal lépcsőt is burkolhat, így tökéletesen egységes hatás érhető el. Ha pedig a gépkocsibejáró burkolatköveit szeretné használni a ház bejáratánál is, az sem gond, a magasságkülönbséget áthidalhatja légies tömblépcsőinkkel. A bejárat környezetében használható, betonból készült lapok és kövek azért ideálisak, mert sokkal kevésbé csúszósak, mint a hagyományos kerámialapok.

Bejárati területek kialakítása teraszlapokkal

Árnyalt színűek bejárója térkövei, és azonos színű lapokat keres a ház bejáratához? Vagy szeretné inkább a bejárati területet optikailag elválasztani, és ehhez megfelelő egyszínű lapokat választott? Egyik sem gond – termékeinkkel stílusossá teheti kültéri területét a burkolatkőtől kezdve a lapon át egészen a kerítésig.

Bejárati területek kialakítása térkövekkel 

Ha a gépkocsibeálló, ill. a garázsbejáró közvetlenül a bejárati területbe torkollik, érdemes a ház bejáratának kialakításához is ugyanazt a burkolóanyagot használni. Itt tekintheti meg, hogyan nézhetnek ki az ilyen – tökéletesen megvalósított – megoldások. Vendégei le lesznek nyűgözve.

Limes térkőlap, gránitszürke árnyalt
Grado VG4 kombitérkő, palaszürke árnyalt; Gutshof falazókő MB24 koptatott, szürke
Bejáró Grado VG4, szürke-antracit térkő Friedl Steinwerke
Grado kockakő, szürke és téglavörös
hide this element
hide this element
Kursiva VG4 , kavics; Gutshof falazókő MB16 koptatott, szürke
Duplakötésű kő éltöréssel, szürke