Termékkeresés
Teraszlap Parkstone Plus Friedl Steinwerke

FILOZÓFIÁNK

A Friedl Steinwerke köveinek használatával olyan termék mellett teszi le a voksát, melyet szenvedéllyel és a legmagasabb minőségi és formatervezési igényeknek megfelelően állítottunk elő. Mi, a Friedl család évtizedek óta szenvedélyesen és felelősségtudatosan irányítjuk vállalatunkat. Vállalati működésünket a modern építészeti igényeknek és az ügyfelek elvárásainak egyaránt megfelelő új termékek folyamatos fejlesztése, az építészekkel, építtetőkkel és kertépítőkkel ápolt szoros kapcsolat, továbbá azon törekvésünk határozza meg, hogy folyamatosan lépést tartsunk a legújabb technológiákkal és fejlesztésekkel.

Szenvedély és a legmagasabb minőségi igények

Friedl Steinwerke

BETON. A FUNKCIONALITÁS ÉS A FORMAVILÁG TALÁLKOZÁSA.

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy termékeink éveken át örömet szerezzenek ügyfeleinknek. A sokoldalú szerkezeti anyag, a beton számos lehetőséget kínál számunkra a formák és a színek terén – és egyben lehetőséget teremt arra, hogy mindig alkossunk valami újat. Igazán különleges építőanyag, amely nemcsak hosszú élettartamú, robusztus és könnyen kezelhető, hanem csodásan alakítható is. Ennek köszönhetően számos különböző forma, szín, struktúra és felületnemesítés létrehozására alkalmas. Köveink bejárókban, bejáratokban, teraszokon, falakhoz, lépcsőkhöz, szegélyekhez és sok máshoz használhatók. Minden formatervezési ízlésre kínálunk megoldást – a hagyományostól a luxuson és a klasszikuson át a modern stílusig.

Látogasson el hozzánk Veperdre

Weppersdorfi mintakertünkben egész évben kiállítjuk kültéri felületek kialakításához használható termékeinket. Várjuk szeretettel, és jó szórakozást kívánunk az ámuldozáshoz, a válogatáshoz és kültéri felületeinek tervezéséhez. Merítsen ihletet!
A Friedl család