Termékkeresés
Modern terasz Versus, vanília árnyalt Friedl Steinwerke

TERASZ – NAPPALI CSILLAGTETŐVEL


Az általunk kínált teraszlapok maximálisan gondoskodnak a jó közérzetről, hiszen a lapok jelentős mértékben meghatározzák a terasz megjelenését. Ezenkívül tavasztól egészen késő őszig kedvelt „lakóhelyiség” és a család találkozóhelye a terasz, melytől joggal várjuk, hogy látványával egész évben kiváló hangulatról gondoskodjon. Hiszen: a kinti szépség a belső derű forrása.

Ezért a kívánt hatás elérése érdekében célzottan válassza ki a terasz kialakításához használt lapokat: a terasz és az erkély tágasabbnak hat, ha nagy formátumú lapokat használ. Ha szeretne különleges jelleget kölcsönözni teraszának, medencéjének vagy erkélyének, akkor strukturált felületű lapokkal tegye stílusossá.

A gyors áttekintés érdekében teraszlapjainkat tematikus szempontok szerint csoportosítottuk Önnek – jó szórakozást kívánunk a böngészéshez.

Korszerű formatervezésű teraszok

Tiszta vonalvezetés, nagyvonalú formátumok, nemes színek – korszerű megjelenésű teraszlapjainkkal tökéletes választ adunk a kortárs építészet formanyelvére. Ezek a lapok nemcsak a kertben vagy a tetőteraszon vonzanak magukhoz minden tekintetet, hanem medencéje körül is. Lazításhoz, kikapcsolódáshoz, illetve óriási kerti partikhoz.

Mediterrán stílusú teraszok

Természetet idéző teraszlapjaink laza eleganciát kölcsönöznek a terasznak– mintha az indiai Kota városában lennénk, vagy közkedvelt travertin mészkövet látnánk. Ezek a lapok használhatók a medence szegélyéhez is, illetve korszerű épületekkel kombinálva azokkal vonzó kontrasztot alkotnak. Kertje fényűző pihenőoázisa számára.

Nagy formátumok az idő lüktetésében

XXL-formátumú teraszlapok – ez nagyon erőteljesnek hangzik, valójában azonban különösen az egyszínű változatban a nyugalom valóságos szigetét jelentik a szem számára. Ráadásul elegánsak is. Kápráztassa el vendégeit hatalmas Largo, LIV, LIV29, Dots, Dots29, Parkstone, Parkstone Plus, Cavita, Versus és Versus Plus lapjainkkal. Különböző stílusok, rengeteg szín – teljesen úgy, ahogy Önnek tetszik.

Terasz medencével

Nagyon kényelmes, ha a teraszlapok egyben medenceszegélyként is használhatók. Hiszen ilyenkor a terasz felületmegerősítése rendkívül harmonikus hatást kelt. Választékunkban rengeteg modellt talál, melyek eleget tesznek ennek az igénynek. Tehát: „Ez egy remek párosítás!” Amikor a mi teraszlapjaink egy életre összekapcsolódnak az Ön medencéjével.