Termékkeresés
Gutshof falazókő MB24 koptatott, kagylómész, vadkötésben rakva; Gutshof tömblépcső koptatott, kagylómész

EGYEDI GYÁRTÁS

Megtalálta a tökéletes kőformátumot a kertjéhez, de különleges színben szeretné a burkolatkövet, illetve a lapot? Mindenkinek, aki valami különlegeset keres, kívánság szerinti színű térköveket és burkolólapokat kínálunk, melyeket külön gyártunk le egyedi felületmegmunkálással. A Friedl színpaletta színei közül választhatnak. A felületmegmunkálás történhet szemcseszórással, gyémántkefével, impregnálással vagy bevonással.

NULL

A különlegeset keresni.
Az ötletet megvalósítani.

Egyedi

Hasznos információ

  • Az egyedi gyártás terméktől függő, melyet formátumonként legalább 250 m2 mennyiség megrendelése esetén végzünk el (egyes formátumok esetében még magasabb a minimális rendelési mennyiség). Megfelelő felár ellenében kisebb mennyiségek is rendelhetők.
  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyedi gyártás esetében gépbeállítási költségek merülnek fel.
  • A pontos rendelési mennyiség megadása, valamint a további tartalékkövek kiszámítása felesleges költségeket takarít meg. A kövek utángyártása munkaráfordítás, ill. költség tekintetében újbóli gyártásnak felel meg. 
  • Kérésre olyan objektumformátumokat is legyártunk, melyek a standard termékválasztékban nem kaphatók. A Linea VG4, Campus VG4, Sigma VG4, Classic burkolólap, Classic VG4 térkő, Grado VG4 és Spot tipegőkő esetében további formátumokat, ill. kőmagasságokat is kínálunk. Az összes kőméret teljes áttekintése a www.steinwerke.at/individual-tabelle weboldalon található meg.
  • Egyedi gyártás a műszaki megvalósíthatóság függvényében.
  • A felületi megjelenés (antikolt/szabálytalan sarkok és szélek, strukturált felület) miatt a Grado Line, valamint a Trentino, a Trentino Antik, a Viano és a Limes burkolatkövek esetében nem minden szín és felületmegmunkálás lehetséges. Szívesen adunk tájékoztatást arról, hogy milyen szín- és megmunkálási kívánságok megvalósíthatók. Ezzel kapcsolatban további információk a www.steinwerke.at/individual-tabelle weboldalon is találhatók.

Largo burkolólap
Egyedi szín

A zöld a remény színe.

Erste Campus Largo burkolólap nemeszúzalék fehér–fekete Friedl Steinwerke

Largo burkolólap
Egyedi szín

Pfarrwiesengasse Linea VG4 térkőlap, nemeszúzalék fehér Friedl Steinwerke

Linea VG4
Egyedi szín

Multiplex teraszok SCS Linea VG4 térkőlap, platina közép sötét Friedl Steinwerke

Linea VG4
Egyedi szín

Természeti látványosság a kertben.

Linea VG4
Egyedi szín

Ápolási otthon Rudolfsheim-Fünfhausen Classic VG4 térkő Friedl Steinwerke

Classic VG4
Egyedi szín

Campus WU Bécs Magnum térkő Friedl Steinwerke

Magnum VG4
Egyedi formátum

A kert maga a paradicsom.

Campus VG4
Egyedi szín

Volksschule Wiener Neudorf Magnum, szürke-antracit térkő Friedl Steinwerke

Magnum
Egyedi formátum

EGYEDI GYÁRTÁS ÉPÍTÉSZEK ÉS TERVEZŐK SZÁMÁRA

Arra kérjük az építészeket és tervezőket, hogy forduljanak hozzánk közvetlenül:

az egyedi gyártás összes lehetőségével kapcsolatos átfogó információkat (úgymint objektumformátumok, létrehozni kívánt színek, kívánt formák, valamint a reduNOx technológia – a légszennyező anyagok csökkentése térkövekkel) weboldalunk „Építész/tervező” pontja alatt találja meg. A standard köveket tartalmazó termékkínálatunk műszaki adatait e-mailben, a projekt@friedlterko.hu e-mail-címre küldött igényléssel is beszerezheti.