Termékkeresés
Quadro gyeprács, szürke Friedl Steinwerke

Gyeprácskövek


A gyeprácskövek járhatóvá teszik a zöldterületeket, de a természetnek adják az elsőbbséget. Gyeprácsköveink növényi táptalajjal vagy kaviccsal tölthetők fel. A köveket előszeretettel használják zöldterületek, személygépkocsi-beállók, parkolók és olyan területek megerősítésére, melyek célzottan víz elszivárogtatására szolgálnak. A parkolóhelyek megjelölésére színes jelölőkő áll rendelkezésre. Ez természetesen arra is használható, hogy vizuálisan változatossá tegyük a területet. Két kivitel közül választhat, a különbséget a négyzet, illetve rombusz alakú üregek adják.

A Drops termék a trendi dizájnt a gyeprácskő funkcionalitásával ötvözi. A különböző méretű, kör alakú lapoknak és a közöttük lévő tér növényi táptalajjal vagy kaviccsal való megtöltésének köszönhetően a Drops termékkel kialakított felületek magukra vonzzák a tekintetet.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Teherbírás

A termék kiválasztása során ügyeljen a kövek szükséges teherbírására. Lehetséges, hogy a felületre nemcsak saját személygépkocsival hajtunk rá, hanem azt nehezebb járművek, például üzemanyag-szállító járművek is használják.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Quadro gyeprács
Ha optikailag kicsit más gyeprácskövet keres, akkor a Quadro az ideális választás, amelynek hézagai nem rombusz hanem négyzet alakúak. A gyeprács feltölthető növényi szubsztrátummal, kaviccsal, vagy – a különlegesen trendi hatás kedvéért – díszkaviccsal is. A Quadro gyeprács kétféle vastagságban (vagyis kétféle terhelhetőségben) áll rendelkezésre. Parkolókban használva a parkolóhelyek kijelölésére használjunk színes jelzőkövet.

Tartalom: 3.36 m2 (14 267,1800 Ft* / 1 m2)

28,08 €* / m2

%
AKCIÓS
Drops
A Drops a modern stílust a gyeprácskő funkcionalitásával ötvözi. Használhatóvá, járművel járhatóvá, és rendkívül stílusos megjelenésűvé teszi a zöldterületeket. A Drops különböző méretű, kör alakú kövei véletlenszerű elrendezés hatását keltik. A gépkocsibeállók és az olyan területek, ahonnan jól el kell szivárognia az esővíznek, különleges látványossággá válnak a Drops terméknek köszönhetően.

Tartalom: 2.177 m2 (22 300,0000 Ft* / 1 m2)

57,90 €* / m2

28.013,66 Ft‎* / m2

Rombo gyeprács
A Rombo gyeprács hézagai rombusz alakúak, ami lehetővé teszi a víz leszivárgását. A zöld mező élményét és a burkolt felület előnyeit egyszerre élvezhetjük, ha a köveket növényi szubsztrátummal töltjük fel, és gyepet telepítünk. Kaviccsal feltöltve jól használható felületet kapunk, díszkaviccsal pedig dekoratív látványt érhetünk el a gyepráccsal fedett területen vagy sávon. Autó-parkolóhelyek jelölésére antracit és téglavörös színben is kapható.

Tartalom: 3.84 m2 (12 653,0100 Ft* / 1 m2)

28,08 €* / m2