Termékkeresés

KÖVEINK ÉS LAPJAINK ÁLOMKERTJÉHEZ


Sokoldalú választékunkban minden követ megtalál, melyekre személyes álomkertje megvalósításához szüksége lehet. Hiszen termékeink remekül kombinálhatók egymással. Térköveink alatt az összes járművel járható követ összefoglaltuk, a csak gyalogos közlekedésre alkalmas területekhez teraszlapjainkat ajánljuk – a többi magától értetődik. Jó szórakozást kívánunk a választáshoz. 

TERASZLAPOK
TÉRKÖVEK
KERÍTÉS- ÉS FALAZÓKÖVEK
FEDLAPOK
TÖMBLÉPCSŐK
PALISZÁDOK
TIPEGŐK
SZEGÉLYKÖVEK
LÁBAZATI KÖVEK
GYEPRÁCSOK
RÉZSŰKÖVEK
SÜLLYESZTETT ÉS KIEMELT SZEGÉLYEK
EGYEDI GYÁRTÁS
TERMÉKSZŰRŐ
Friedl Steinwerke Icon Asszony - Minőség a fejben. Dizájn szívvel.
HATÁRTALAN TERVEZÉS
KATALÓGUS IGÉNYLÉSE

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Rombo gyeprács
A Rombo gyeprács hézagai rombusz alakúak, ami lehetővé teszi a víz leszivárgását. A zöld mező élményét és a burkolt felület előnyeit egyszerre élvezhetjük, ha a köveket növényi szubsztrátummal töltjük fel, és gyepet telepítünk. Kaviccsal feltöltve jól használható felületet kapunk, díszkaviccsal pedig dekoratív látványt érhetünk el a gyepráccsal fedett területen vagy sávon. Autó-parkolóhelyek jelölésére antracit és téglavörös színben is kapható.

Tartalom: 3.84 m2 (12 184,3800 Ft* / 1 m2)

28,08 €* / m2

%
AKCIÓS
Limes térkő
A Limes térkő szabálytalanul kialakított élei és strukturált felülete a természetes kő hatását kelti. Emellett ez a térkő a betonkövek minden előnyével rendelkezik: csekély méretkülönbségek, fagy- és olvasztósóállóság, valamint széles színválaszték jellemzi, sőt gyárilag impregnált. A Limest automatikusan négy különböző méretben, vegyesen szállítjuk. Szabálytalan sorokban lerakva fantasztikusan fest korszerű épületek előtt. A Limes 4,5 cm-es vastagságban is kapható, teraszok, medence körüli és bejárati területek, belső udvarok és árkádok alatti utak kialakítására, csak gyalogos közlekedésre.

Tartalom: 4.32 m2 (17 390,0000 Ft* / 1 m2)

49,95 €* / m2

25.045,67 Ft‎* / m2

AKCIÓS
Spot tipegőkő
Az unalom a múlté: a Spot tipegőkő már a lerakásakor szórakoztat, hiszen számtalan lerakási variáció közül választhatunk a 40, 60 és 80 cm átmérőjű lapokkal. Határtalan szabadságot ad a gyalogutak és ösvények kialakításában, a kertet pedig modern, geometrikus, igényes látvánnyal gazdagítja. A Spot tipegőkő felülete és színei megegyeznek a LIV29/LIV és a Dots29/Dots lapokéval. Így teraszával vagy medencéjével azonos színű Spot tipegőkővel alakíthatja ki a további tereket. Ha ennél bonyolultabbak az elképzelései, az sem probléma: ezek a termékek valamennyi színben tökéletesen harmonizálnak egymással.

27,95 €* / db

Faro burkolólap
Betonfala fölött eljárt az idő, és már nem mutat olyan szépen? A Faro burkolólappal teljesen új megjelenést adhat neki. A Faro burkolólap elölnézetben teljesen azonos a Faro kerítéskővel, így a két kő remekül kombinálható. Az 5 cm-es vastagságnak köszönhetően a Faro burkolólap helytakarékos megoldást is jelent. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindig áll rendelkezésre.

1,56 €* / db

%
Parkettakő
A parkettakővel optikailag visszafogott hatást érhetünk el. Nagyobb fózólása (éltörése) kiemeli a fugavonalat és harmonikus geometrikus mintát eredményez a bejárókon. 7,5 t alatti járművekkel terhelt felületekhez javasoljuk. Minden épülethez jól illeszkedik, stílustól és kortól függetlenül. Ha kicsit feldobná a felületet, hangsúlyt adhat neki egy másik szín alkalmazásával.

Tartalom: 4.8 m2 (9 270,0000 Ft* / 1 m2)

23,80 €* / m2

15.256,51 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Parkstone Plus
A Parkstone Plus felülete csodaszép, természetes struktúrájú. A természetes megjelenést azzal is hangsúlyozzuk, hogy minden méretet több különböző felületstruktúrával szállítunk (a 89,6 x 59,6 cm-es lap kivételével). A Parkstone Plus lap szemcseszórt, gyémántcsiszolt és impregnált. A szemcseszórt felület előnye, hogy az időjárás viszontagságai nem változtatják meg jelentősen a megjelenést. Ez a teraszlap minden, csak gyalogos közlekedésre szolgáló felületen csodaszép látvány, sokféle lerakási mintában alkalmazható. „Parkstone antik” néven felületmegmunkálás nélkül is rendelkezésre áll.

Tartalom: 4.05 m2 (35 750,0000 Ft* / 1 m2)

87,20 €* / m2

43.790,87 Ft‎* / m2

Versus lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a Versus lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál Versus és Kusus29 teraszlapjainkkal.

9,00 €* / db

Grado univerzális betonlap
A Grado univerzális betonlap sokoldalúan használható: szegélyezéshez, fedlapként, lépcső, de akár terasz burkolásához is remek választás. Antikolt optikájával tökéletesen illeszkedik egyéb antikolt termékeinkhez, de természetesen strukturált kövekkel is jól mutat.

7,08 €* / db

%
AKCIÓS
Grado VG4 kombitérkő
A Friedl Steinwerke kombitérköve tehergépjármű-forgalommal terhelhető, így sokoldalúan alkalmazható nemcsak magánházak bejáróihoz és belső udvaraihoz, hanem kereskedelmi használatban lévő területekhez is. A Grado VG4 kombitérkő három különböző méretben kapható, amelyek szabálytalan sorokban rakhatók le. Az antikolt optika, az élek és sarkok tördeltsége rusztikus jelleget kölcsönöz a felület megjelenésének.

Tartalom: 3.6 m2 (16 520,0000 Ft* / 1 m2)

44,10 €* / m2

22.390,10 Ft‎* / m2

Versus Plus lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Versus Plus lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás biztosít különleges hangulatot, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál Versus Plus teraszlapunkkal.

11,16 €* / db

%
AKCIÓS
LIV
A LIV lapok nagy méretükkel és különleges színeikkel hódítanak. Nagyszerűen festenek kis és nagy teraszokon, bejáratot övező területeken, belső udvarokon. Csak gyalogos közlekedést szolgáló felületekhez ajánljuk. Használható medenceszegélyek kialakításához, teraszok szegélyeként vagy lépcsőburkolatként, mivel oldalfelületei látszóbeton-megjelenéssel készültek. Ha látszó oldalú felületekhez keres különösen szép megoldást, akkor vegye igénybe az élnemesítést, egyenes és fózolt éllel, negyed- vagy félgömbrúd kivitelben.

Tartalom: 4.59 m2 (33 990,0000 Ft* / 1 m2)

82,90 €* / m2

45.248,83 Ft‎* / m2

Jelzőkő gyeprácskőhöz
A jelzőkövek vizuálisan tagolják a területet, illetve a Rombo és a Quadro gyeprács esetében parkolásirányító rendszereként szolgálnak. A kő szürke, antracit és téglavörös színben kapható.

1,08 €* / db

Dots lábazati kő
Dots29 vagy Dots lappal burkolt teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a Dots lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás adja meg a terasznak a különleges eleganciát.

11,16 €* / db

Cupro Verde VG4
A Cupro Verde VG4 vízelvezető kő 3 cm-es fugái murván kívül akár növényi szubsztrátummal is feltölthetők. Ha a zöld alternatíva mellett döntünk, a felület különleges szép, négyzetrácsos látvánnyá válik. A Cupro Verde VG4 valamennyi 8 cm vastagságú vízelvezető kövünkkel és VG4 technológiával gyártott térkövünkkel kombinálható. Hihetetlenül sok kreatív ötlet valósítható meg, a víz természetes körforgása pedig megmarad. Tipp: A fugákba telepített növények jobban érzik magukat árnyékos területeken.

Tartalom: 3.84 m2 (16 245,8400 Ft* / 1 m2)

37,44 €* / m2

„Püspöksüveg” beton fedlap vízorral
Egy fedlap, ami jellegzetes formájával kitűnik a többi közül.

26,64 €* / db

%
AKCIÓS
Kumo VG4
Extravagáns geometrikus formák mint építészeti látványelemek – a KUMO VG4 poligon térkőlap különlegességnek számít a korszerű felületburkolás terén. Szabálytalan hosszúságú oldalainak köszönhetően dinamikus hatás érhető el vele, fugaképe lendületes. Elütő színű fugázóanyag használatával még jobban kiemelhetjük egyedi formáit. Ha valami különlegeset keres a bejárója kialakításához, a Kumo VG4 termékben megtalálja az igazit.

Tartalom: 2.688 m2 (22 130,0000 Ft* / 1 m2)

5,52 €* / m2

28.065,73 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Triad VG4
A Triad VG4 kombitérkő 9 különböző méretben kapható, melyek háromféle módon rakhatók: Ha a köveket álló helyzetben rakjuk, különleges benyomást keltő, 30, 40 és 50 cm széles sorokat kapunk, ha fekvő helyzetben, akkor tetszetős, 15, 20 és 25 cm-es sorszélesség az eredmény. A kő méretei miatt a Triad VG4 a rakási módtól függetlenül trendi, korszerű hatást kelt. A térkő a „Kristall” színadalékkal is elérhető, ami csodálatosan csillogóvá teszi a követ, így ha rásüt a nap, olyan hatást kelt, mint egy hóval borított, napsütötte tér.

Tartalom: 3.84 m2 (20 580,0000 Ft* / 1 m2)

47,20 €* / m2

27.440,89 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Largo burkolólap
Largo burkolólapunk teraszokon és a bejáratot övező felületeken is modern, elegáns hatást kelt. Betonérdes felülete és árnyékolt színválasztéka emeli ki teraszlapjaink széles kínálatából. Ha olyan teraszt szeretne, amely a járművel járható, betonérdes térkővel összhangban áll, akkor ez a lap az ideális választás. Medenceszegély kialakításához a Largo látszó élű lapot javasoljuk.

Tartalom: 5.4 m2 (21 450,0000 Ft* / 1 m2)

45,20 €* / m2

28.117,80 Ft‎* / m2

%
Classic burkolólap
Szürke Classic burkolólapunk tökéletes választás nagy, csak gyalogos közlekedésre szolgáló felületek egyszerű burkolásához. Optikailag elegánsan visszafogott, engedi érvényre jutni a bútorokat és növényeket. A Classic burkolólap azonban árnyalt színekben is kapható. A Classic burkolólap tisztításának megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy lerakást követően Duoprotect DP30 impregnálószerrel kezelje. Az impregnálás révén a szennyeződések nem tapadnak meg könnyen, a színek hosszabb ideig élénkek maradnak.

Tartalom: 5 m2 (9 840,0000 Ft* / 1 m2)

27,60 €* / m2

18.484,85 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Gutshof MB16 koptatott falazókő
A Gutshof MB16 falazókővel kb. 16 cm-es falszélességet kapunk, ami alkalmassá teszi magaságyások, növénytartók, díszkutak és más kerti elemek egyedi kialakítására. Számos attraktív színárnyalatban kapható, így ideálisan kombinálható térköveinkkel, kert- és teraszburkoló lapjainkkal. A Gutshof MB16 falazókő statikailag kevésbé igénybe vett falakhoz választható, magas falakhoz válasszuk a Gutshof MB24-et.

Tartalom: 1.8 m2 (74 200,0000 Ft* / 1 m2)

187,90 €* / m2

95.288,10 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Linea VG4 térkőlap
A Linea VG4 térkőlap extravagáns formáival a modern építészet és a letisztult kertépítés harmonikus összjátékát teremti meg. A formák nagy választéka számos lehetőséget nyújt bejárók, garázsbehajtók és előterek kialakításához. A Linea VG4 lapok a szürke különböző árnyalataiban kaphatók. Egyszínű árnyalatban ízléses, árnyékolt változatban izgalmas hatást kelt.

Tartalom: 4.32 m2 (17 390,0000 Ft* / 1 m2)

75.124,80 €* / m2

25.045,67 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Sigma VG4 kombitérkő
Az éltörés nélküli Sigma VG4 kombitérkő három különböző méretű kőből áll, amelyek szabálytalan sorokban rakhatók le. Ezzel a termékkel különösebb erőfeszítés nélkül és gazdaságosan hozhatunk létre izgalmas, élénk fugaképet. Ez a térkő csodaszép árnyalt színekben kapható, így Ön a bejáróját, garázsbehajtóját és a lakóépület bejáratának környékét pontosan olyan árnyalatban alakíthatja ki, ami a legjobban illeszkedik otthonához. Nagy terhelhetőségének köszönhetően a Sigma VG4 kombitérkő sokoldalúan használható.

Tartalom: 3.6 m2 (16 060,0000 Ft* / 1 m2)

33,50 €* / m2

21.036,28 Ft‎* / m2

Grado falazókő és fedlap
Ez a kő használható a Grado kerítés- és falazókő fedlapjaként, azonban 16 cm és 24 cm széles fal építésére is alkalmas (statikailag kevésbé igénybe vett falakhoz). Minden oldala látszó oldalként is használható, antikolt optikával, ahogyan azt minden Grado terméknél megszokhattuk.

4,44 €* / db

AKCIÓS
Classic kerítés- és falazókő
A klasszikus és időtlen Classic kerítés- és falazókő tökéletes megjelenést kölcsönöz a kerítéspaneleknek és gondoskodik a kert rendezett elhatárolásáról. Ha falat rakunk belőle, a Classic kerítés- és falazókő vonzó, ugyanakkor visszafogott látványt biztosít. A kő mindegyik oldala használható látszófelületként. A Classic kerítés- és falazókő használható kocsibeállók és pergolák kettős pillérének építésére is. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

5,80 €* / db