Termékkeresés

KÖVEINK ÉS LAPJAINK ÁLOMKERTJÉHEZ


Sokoldalú választékunkban minden követ megtalál, melyekre személyes álomkertje megvalósításához szüksége lehet. Hiszen termékeink remekül kombinálhatók egymással. Térköveink alatt az összes járművel járható követ összefoglaltuk, a csak gyalogos közlekedésre alkalmas területekhez teraszlapjainkat ajánljuk – a többi magától értetődik. Jó szórakozást kívánunk a választáshoz. 

TERASZLAPOK
TÉRKÖVEK
KERÍTÉS- ÉS FALAZÓKÖVEK
FEDLAPOK
TÖMBLÉPCSŐK
PALISZÁDOK
TIPEGŐK
SZEGÉLYKÖVEK
LÁBAZATI KÖVEK
GYEPRÁCSOK
RÉZSŰKÖVEK
SÜLLYESZTETT ÉS KIEMELT SZEGÉLYEK
EGYEDI GYÁRTÁS
TERMÉKSZŰRŐ
Friedl Steinwerke Icon Asszony - Minőség a fejben. Dizájn szívvel.
HATÁRTALAN TERVEZÉS
KATALÓGUS IGÉNYLÉSE

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
AKCIÓS
Modulus Pur kerítés- és falazókő
A Modulus Pur kerítés- és falazókő modern hosszúságával és gyönyörű árnyékolásával, gazdag kidolgozottságával igazán mély benyomást kelt. Ez az egyedülálló, szabadalmaztatott kőrendszernek köszönhető. Emellett a Modulus Pur kerítés- és falazókő speciális lerakásával más-más színt kaphat a fal külső és belső oldala.

9,60 €* / db

Classic VG4 térkő
A Classic VG4 térkő különböző formátumokban, külön-külön kapható. A térkövek azonban természetesen vegyesen is lerakhatóak (amíg azonos a magasságuk), egyéni lerakási minta szerint. Tanács lerakási minta tervezéséhez: A VG4 tulajdonsággal rendelkező kövek 5 cm-es eltolással rakhatók le. Így tudja a VG4 technológia igazán kifejteni a hatását. A Classic VG4 térkő soha nem tolakodó, különösen jól hagyja érvényesülni a növényeket. Ha a bejárót, a ház körüli tereket és gyalogutakat igazán nyugtató hatással szeretné felruházni, akkor a Classic VG4 térkő az ideális választás.

Tartalom: 3.6 m2 (18 380,7100 Ft* / 1 m2)

66.170,56 €* / m2

Gutshof MB24 roppantott falazókő
A Gutshof MB24 roppantott falazókő, a Gutshof MB24 koptatott változathoz hasonlóan, ötféle méretben, keverve kapható, vadkötésben vagy szabálytalan sávokban rakható. A roppantott kő a koptatotthoz képest töredezett, durvább felülettel rendelkezik. Nagy területű kertekben a falak sokat segítenek a felületeink tagolásában, és izgalmas látvánnyal gazdagítják tereinket, míg a kisebb építményekhez, például magaságyásokhoz, kutakhoz a 16 cm falszélességet adó Gutshof MB16 roppantott változata az ideális választás.

Tartalom: 1.215 m2 (120 646,1900 Ft* / 1 m2)

267,36 €* / m2

AKCIÓS
Faro kerítés- és falazókő
A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű kerítéspanelekhez is tökéletesen illeszkedik. A kő a hosszanti oldalán hasított, a rövid oldalak felülete sima, ez megkönnyíti a kerítészónák összeállítását. A fedlap használatával, amelyből két különbözőt kínálunk, Ön határozza meg kerítése megjelenését: lehet modern vagy rusztikusabb, a Gutshof fedlappal. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

8,50 €* / db

Gutshof koptatott fedlap
A Gutshof koptatott fedlap kétlépcsős munkafolyamatban nyeri el végső megjelenését: először roppantják, majd átesik egy antikolási folyamaton. Az utóbbi megmunkálás során az élek és sarkok letöredeznek, ami rusztikus hatást kelt. Ha Gutshof MB16 koptatott falazókőből épült falára vagy magaságyására keres lezárást, a Gutshof koptatott fedlap az ideális választás.

12,96 €* / db

%
AKCIÓS
Dots29
A Dots29 lap nemcsak a szokatlan felületképével, de mindössze 29 mm-es vastagságával is lenyűgöz. Egyedi megjelenését a különböző méretű, nemes, természetes szemcsézetnek köszönheti, amelyet a szemcseszórás és gyémántcsiszolás tesz láthatóvá. Így minden lap teljesen egyedi. A Dots29 lap közkedvelt burkolóeleme bejárat körüli tereknek, teraszoknak, tetőteraszoknak, balkonoknak és medencék körüli területeknek. Oldalfelületei medenceszegélyekhez, lépcsőburkolathoz és terasz szegélyezéséhez élnemesíthetők.

Tartalom: 4.16 m2 (22 360,0000 Ft* / 1 m2)

47,40 €* / m2

29.888,18 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Piazza
A hét különböző méretben kapható Piazza szabálytalan sorokba rakva a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt optimálisan érvényesül. A kő számos árnyalatban rendelkezésre áll: Visszafogott színekben engedi érvényesülni a virágoskertet, élénkebb színeiben maga a burkolat kelt erőteljes hatást. A Piazza éles peremmel, éltörés nélkül készül, így a fugavonalak keskenyebbnek tűnnek, ezért csökkenti például a gyerekjátékok keltette gördülési zajt.

Tartalom: 5.4 m2 (10 550,0000 Ft* / 1 m2)

27,90 €* / m2

18.016,22 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Trentino
Szabálytalan éleivel és enyhén domború felületével macskakőre emlékeztet, amely egyes történelmi városközpontokban helyenként még fellelhető. A Trentino hét különböző mérete különböző lerakási mintákat tesz lehetővé: A kő eltérő szélességű sorokban vagy vadkötésben rakható. Mindkét lerakási módban nagyszerű hatást kelt, és különösen elegánssá tesz a bejárókat, utakat és tereket.

Tartalom: 3.915 m2 (15 180,0000 Ft* / 1 m2)

42,80 €* / m2

22.233,89 Ft‎* / m2

Gutshof MB16 roppantott falazókő
A számos természetes színben kapható, sokoldalúan felhasználható Gutshof MB16 a kert kreatív megformálásának különösen kedvelt alapanyaga. Egyenesen arra csábít, hogy magaságyásokat, növénytartókat, díszkutakat és más kerti elemeket alakítsunk ki belőle. A Gutshof MB16 falazókő statikailag kevésbé igénybe vett falakhoz választható, magasabb falakhoz, telekhatárolásokhoz a kb. 24 cm falszélességet adó Gutshof MB24 falazókő a megfelelő.

Tartalom: 1.8 m2 (80 135,7300 Ft* / 1 m2)

177,60 €* / m2

K&K falazókő
A K&K falazókő kézbe illő formájával arra ösztönöz, hogy kiéljük építészeti kreativitásunkat. Minden oldala látszó oldalként is használható, így különböző szélességű falak húzhatók fel belőle. Fugamentesen vagy habarcsfugával rakható, így elegánsabb vagy rusztikusabb hatást érhetünk el vele. Egy-egy címeres kő beépítésével tovább árnyalhatjuk a látványt. Különösen vonzó az eredmény, ha a K&K falazókő modern építészeti stílussal kombinálva kerül felhasználásra.

3,48 €* / db

Kerti szegély
A kötőanyag nélkül lerakott térkőfelülethez elengedhetetlen a szegélykő. Ott, ahol természetes területek, burkolt utak vagy felületek találkoznak, rendezett elhatárolást kapunk kerti szegélykövek használatával. Sima felületű, éltöréssel, nútféderrel ellátott kerti szegélyköveink többféle magasságban kaphatóak.

4,44 €* / db

%
AKCIÓS
Linea Verde VG4
Különösen modern hatást keltenek azok a vízelvezető felületek, amelyeket a Linea Verde VG4 kővel burkolnak. A vízelvezető térkő hosszanti oldalán lévő 3 cm széles fugát nem szükséges feltétlenül egy vonalba rakni. Mivel a Linea Verde VG4 kő tökéletesen kombinálható a 8 cm vastag, hagyományos, VG4 technológiával készült kövekkel és más vízelvezető kövekkel, sok különböző lerakási minta valósítható meg. A stílusos megjelenésű vízelvezető felületek segítenek a víz körforgásának fenntartásában. Tipp: A fugákba telepített növények jobban érzik magukat árnyékos területeken.

Tartalom: 4.32 m2 (13 990,0000 Ft* / 1 m2)

36,70 €* / m2

18.172,43 Ft‎* / m2

Fedlap L50 vízorral
Kerítés- és falazóköveinkhez kínálunk egy 50 cm hosszú fedlapot vízorral. A gyártási módszernek köszönhetően az árnyalt és nüansz-árnyalt optika még jobban megjelenik.

6.144,26 €* / db

Faro burkolólap
Betonfala fölött eljárt az idő, és már nem mutat olyan szépen? A Faro burkolólappal teljesen új megjelenést adhat neki. A Faro burkolólap elölnézetben teljesen azonos a Faro kerítéskővel, így a két kő remekül kombinálható. Az 5 cm-es vastagságnak köszönhetően a Faro burkolólap helytakarékos megoldást is jelent. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindig áll rendelkezésre.

1,56 €* / db

%
Gutshof roppantott tömblépcső
A Gutshof roppantott tömblépcső két méretben kapható. Oldalfelületei roppantottak, lépőfelülete egyenes, így a lépcsők a roppantott és sima felületek váltakozásából adódóan különösen elegáns látványt nyújtanak. 

77,88 €* / db

4.393,41 Ft‎* /

%
AKCIÓS
Gutshof MB12 koptatott falazókő
A Gutshof MB12 koptatott falazókő kb. 12 cm falszélességével leginkább a maximum 75 cm (= maximum 5 sor) magas magaságyásokhoz alkalmas. Előfalazáshoz is használható. Magasabb kerti falakhoz vagy magaságyásokhoz használja a 16 cm vastag (MB16) vagy 24 cm vastag (MB24) Gutshof koptatott köveket. A koptatott Gutshof falazóköveket különböző hosszúságokban szállítjuk, természetesen strukturált felületük szemet gyönyörködtető látványt biztosít.

Tartalom: 2.16 m2 (62 290,0000 Ft* / 1 m2)

148,30 €* / m2

74.355,96 Ft‎* / m2

Grado paliszád
A Grado paliszád lépcsők, kerti utak és ágyások szegélyezésére kiválóan alkalmas. A kívánt hatástól függően a paliszád szegélyként lerakható állítva vagy fektetve is. Állítva különösen kifejező látványt nyújt. Ebből a karcsú, kézbe illő kőből csodaszép magaságyások és növénytartók is kialakíthatók. És biztosan még sok minden más is… küldjön nekünk képet, ha valami igazán nagyszerűt hozott létre a Grado paliszádból.

6,12 €* / db

%
AKCIÓS
Cadea B30 VG4
Az innovatív anyag, a beton hatalmas szabadságot ad a különböző térkőformák kidolgozásában, modern gyártási berendezéseink pedig lehetővé teszik az optimális megvalósítást. A Cadea B30 VG4 megalkotásakor kipróbáltunk valami újat: a lapok hosszabbik oldalát követő satírozást alkalmaztunk. Minket meggyőzött az eredmény, így újabb megjelenéssel bővült a program. A hosszanti oldalt követő árnyalással a lapok keskenyebbnek tűnnek. A lerakás mikéntjétől függően a Cadea B30 VG4 lappal burkolt bejárók szélesebbnek vagy hosszabbnak tűnhetnek. Ne feledje: Cadea B30 néven teraszlapként is kapható.

Tartalom: 3.24 m2 (18 090,0000 Ft* / 1 m2)

49,95 €* / m2

25.982,93 Ft‎* / m2

LIV lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a LIV lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál LIV és LIV29 teraszlapjainkkal, de más Friedl-termékekhez is kiválóan illik. Örömmel adunk tanácsot.

11,16 €* / db

Parkstone Plus lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Parkstone lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál a Parkstone Plus teraszlappal.

11,16 €* / db

%
AKCIÓS
Cavita
Cavita lapjainkat a travertin terméskő ihlette. A travertin kőre jellemző lyukacsosság egyedi jelleggel ruházza fel a felületet. Ez a lap minden építészeti stílussal megtalálja az összhangot, egyszerűen elegáns és nyugodt. A Cavita lappal számos különböző lerakási minta megvalósítható, így alkalmas korszerű teraszok, nagyvilági medencék, elegáns tetőteraszok és balkonok, trendi gyalogutak és ápolt bejáratok egyedi kialakítására.

Tartalom: 3.6 m2 (21 320,0000 Ft* / 1 m2)

49,90 €* / m2

32.647,89 Ft‎* / m2

Jelzőkő gyeprácskőhöz
A jelzőkövek vizuálisan tagolják a területet, illetve a Rombo és a Quadro gyeprács esetében parkolásirányító rendszereként szolgálnak. A kő szürke, antracit és téglavörös színben kapható.

1,08 €* / db

%
AKCIÓS
Cadea B20 VG4
A Cadea B20 VG4 könnyen kézbe vehető, modern formáival és a színezés extravaganciájával kelt mély benyomást, hiszen az árnyalás a kövek hosszabbik oldalát követi. Sokféle árnyalt és nüansz-árnyalt színváltozatban kapható, így biztosan megtalálja a bejárójának vagy kocsibeállójának leginkább megfelelő színt. Kínálatunkban megtalálható a nagyobb méretekkel és 30 cm sorszélességgel rendelkező Cadea B30 VG4 kombitérkő is (a B30 utal a sorszélességre).

Tartalom: 5.4 m2 (13 680,0000 Ft* / 1 m2)

35,30 €* / m2

17.807,94 Ft‎* / m2

Arret B20 VG4 kombitérkő reduNOx
A reduNOx technológiával megoldást kínálunk a levegőben található, egészségre ártalmas nitrogén-oxid mennyiségének csökkentésére. A térkő napsütés hatására a felületére kerülő nitrogén-oxidot nitrátokká alakítja, majd a következő esőzés a nitrátokat belemossa a környező füves területekbe vagy a csatornarendszerbe. Mindemellett a reduNOx szennyeződéstaszító és öntisztuló is. Ha szeretne többet megtudni a reduNOx technológiáról, kattintson ide. A reduNOx technológiával kiegészített Arret B20 VG4 kombitérkő műszaki, beépítési paramétereit tekintve megegyezik az Arret B20 VG4 kombitérkővel. Nagyszerűen néz ki, és a reduNOx technológia révén az egészséget is támogatja.

Tartalom: 4.8 m2 (27 388,8200 Ft* / 1 m2)

60,72 €* / m2