Termékkeresés

KÖVEINK ÉS LAPJAINK ÁLOMKERTJÉHEZ


Sokoldalú választékunkban minden követ megtalál, melyekre személyes álomkertje megvalósításához szüksége lehet. Hiszen termékeink remekül kombinálhatók egymással. Térköveink alatt az összes járművel járható követ összefoglaltuk, a csak gyalogos közlekedésre alkalmas területekhez teraszlapjainkat ajánljuk – a többi magától értetődik. Jó szórakozást kívánunk a választáshoz. 

TERASZLAPOK
TÉRKÖVEK
KERÍTÉS- ÉS FALAZÓKÖVEK
FEDLAPOK
TÖMBLÉPCSŐK
PALISZÁDOK
TIPEGŐK
SZEGÉLYKÖVEK
LÁBAZATI KÖVEK
GYEPRÁCSOK
RÉZSŰKÖVEK
SÜLLYESZTETT ÉS KIEMELT SZEGÉLYEK
EGYEDI GYÁRTÁS
TERMÉKSZŰRŐ
Friedl Steinwerke Icon Asszony - Minőség a fejben. Dizájn szívvel.
HATÁRTALAN TERVEZÉS
KATALÓGUS IGÉNYLÉSE

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
AKCIÓS
Kusus29
A sokszögű Kusus29 teraszlap nem véletlenül kapta nevét: Formáját a Kumo VG4-től, felületét a Versus burkolólaptól kapta. Ez a kombináció teljesen új kialakítási lehetőségeket visz a burkolásba. Szokatlan formája és a felület lágy hullámossága különösen nemes mintát rajzol a teraszra.

45,48 €* /

Classic VG4 térkő
A Classic VG4 térkő különböző formátumokban, külön-külön kapható. A térkövek azonban természetesen vegyesen is lerakhatóak (amíg azonos a magasságuk), egyéni lerakási minta szerint. Tanács lerakási minta tervezéséhez: A VG4 tulajdonsággal rendelkező kövek 5 cm-es eltolással rakhatók le. Így tudja a VG4 technológia igazán kifejteni a hatását. A Classic VG4 térkő soha nem tolakodó, különösen jól hagyja érvényesülni a növényeket. Ha a bejárót, a ház körüli tereket és gyalogutakat igazán nyugtató hatással szeretné felruházni, akkor a Classic VG4 térkő az ideális választás.

Tartalom: 3.6 m2 (17 651,7300 Ft* / 1 m2)

63.546,23 €* / m2

%
Gutshof roppantott tömblépcső
A Gutshof roppantott tömblépcső két méretben kapható. Oldalfelületei roppantottak, lépőfelülete egyenes, így a lépcsők a roppantott és sima felületek váltakozásából adódóan különösen elegáns látványt nyújtanak. Az 1 m hosszú tömblépcsők egyik oldala egyenes, vagyis három oldalukon hasítottak, így szépen összeilleszthetők, ha például 2 m széles lépcsőt építünk.

77,88 €* / db

33.793,43 Ft‎* / db

%
AKCIÓS
Gutshof MB12 koptatott falazókő
A Gutshof MB12 koptatott falazókő kb. 12 cm falszélességével leginkább a maximum 75 cm (= maximum 5 sor) magas magaságyásokhoz alkalmas. Előfalazáshoz is használható. Magasabb kerti falakhoz vagy magaságyásokhoz használja a 16 cm vastag (MB16) vagy 24 cm vastag (MB24) Gutshof koptatott köveket. A koptatott Gutshof falazóköveket különböző hosszúságokban szállítjuk, természetesen strukturált felületük szemet gyönyörködtető látványt biztosít.

Tartalom: 2.16 m2 (59 900,0000 Ft* / 1 m2)

148,30 €* / m2

71.492,11 Ft‎* / m2

Grado paliszád
A Grado paliszád lépcsők, kerti utak és ágyások szegélyezésére kiválóan alkalmas. A kívánt hatástól függően a paliszád szegélyként lerakható állítva vagy fektetve is. Állítva különösen kifejező látványt nyújt. Ebből a karcsú, kézbe illő kőből csodaszép magaságyások és növénytartók is kialakíthatók. És biztosan még sok minden más is… küldjön nekünk képet, ha valami igazán nagyszerűt hozott létre a Grado paliszádból.

6,12 €* / db

%
AKCIÓS
Cadea B30 VG4
Az innovatív anyag, a beton hatalmas szabadságot ad a különböző térkőformák kidolgozásában, modern gyártási berendezéseink pedig lehetővé teszik az optimális megvalósítást. A Cadea B30 VG4 megalkotásakor kipróbáltunk valami újat: a lapok hosszabbik oldalát követő satírozást alkalmaztunk. Minket meggyőzött az eredmény, így újabb megjelenéssel bővült a program. A hosszanti oldalt követő árnyalással a lapok keskenyebbnek tűnnek. A lerakás mikéntjétől függően a Cadea B30 VG4 lappal burkolt bejárók szélesebbnek vagy hosszabbnak tűnhetnek. Ne feledje: Cadea B30 néven teraszlapként is kapható.

Tartalom: 3.24 m2 (17 390,0000 Ft* / 1 m2)

49,95 €* / m2

25.045,67 Ft‎* / m2

LIV lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a LIV lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál LIV és LIV29 teraszlapjainkkal, de más Friedl-termékekhez is kiválóan illik. Örömmel adunk tanácsot.

11,16 €* / db

Parkstone Plus lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Parkstone lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál a Parkstone Plus teraszlappal.

11,16 €* / db

%
AKCIÓS
Cavita
Cavita lapjainkat a travertin terméskő ihlette. A travertin kőre jellemző lyukacsosság egyedi jelleggel ruházza fel a felületet. Ez a lap minden építészeti stílussal megtalálja az összhangot, egyszerűen elegáns és nyugodt. A Cavita lappal számos különböző lerakási minta megvalósítható, így alkalmas korszerű teraszok, nagyvilági medencék, elegáns tetőteraszok és balkonok, trendi gyalogutak és ápolt bejáratok egyedi kialakítására.

Tartalom: 3.6 m2 (20 500,0000 Ft* / 1 m2)

49,90 €* / m2

31.398,21 Ft‎* / m2

K&K falazókő
A K&K falazókő kézbe illő formájával arra ösztönöz, hogy kiéljük építészeti kreativitásunkat. Minden oldala látszó oldalként is használható, így különböző szélességű falak húzhatók fel belőle. Fugamentesen vagy habarcsfugával rakható, így elegánsabb vagy rusztikusabb hatást érhetünk el vele. Egy-egy címeres kő beépítésével tovább árnyalhatjuk a látványt. Különösen vonzó az eredmény, ha a K&K falazókő modern építészeti stílussal kombinálva kerül felhasználásra.

3,48 €* / db

%
AKCIÓS
Cadea B20 VG4
A Cadea B20 VG4 könnyen kézbe vehető, modern formáival és a színezés extravaganciájával kelt mély benyomást, hiszen az árnyalás a kövek hosszabbik oldalát követi. Sokféle árnyalt és nüansz-árnyalt színváltozatban kapható, így biztosan megtalálja a bejárójának vagy kocsibeállójának leginkább megfelelő színt. Kínálatunkban megtalálható a nagyobb méretekkel és 30 cm sorszélességgel rendelkező Cadea B30 VG4 kombitérkő is (a B30 utal a sorszélességre).

Tartalom: 5.4 m2 (13 150,0000 Ft* / 1 m2)

35,30 €* / m2

17.131,03 Ft‎* / m2

Arret B20 VG4 kombitérkő reduNOx
A reduNOx technológiával megoldást kínálunk a levegőben található, egészségre ártalmas nitrogén-oxid mennyiségének csökkentésére. A térkő napsütés hatására a felületére kerülő nitrogén-oxidot nitrátokká alakítja, majd a következő esőzés a nitrátokat belemossa a környező füves területekbe vagy a csatornarendszerbe. Mindemellett a reduNOx szennyeződéstaszító és öntisztuló is. Ha szeretne többet megtudni a reduNOx technológiáról, kattintson ide. A reduNOx technológiával kiegészített Arret B20 VG4 kombitérkő műszaki, beépítési paramétereit tekintve megegyezik az Arret B20 VG4 kombitérkővel. Nagyszerűen néz ki, és a reduNOx technológia révén az egészséget is támogatja.

Tartalom: 4.8 m2 (26 347,4200 Ft* / 1 m2)

60,72 €* / m2

AKCIÓS
Spot tipegőkő
Az unalom a múlté: a Spot tipegőkő már a lerakásakor szórakoztat, hiszen számtalan lerakási variáció közül választhatunk a 40, 60 és 80 cm átmérőjű lapokkal. Határtalan szabadságot ad a gyalogutak és ösvények kialakításában, a kertet pedig modern, geometrikus, igényes látvánnyal gazdagítja. A Spot tipegőkő felülete és színei megegyeznek a LIV29/LIV és a Dots29/Dots lapokéval. Így teraszával vagy medencéjével azonos színű Spot tipegőkővel alakíthatja ki a további tereket. Ha ennél bonyolultabbak az elképzelései, az sem probléma: ezek a termékek valamennyi színben tökéletesen harmonizálnak egymással.

27,95 €* / db

Faro burkolólap
Betonfala fölött eljárt az idő, és már nem mutat olyan szépen? A Faro burkolólappal teljesen új megjelenést adhat neki. A Faro burkolólap elölnézetben teljesen azonos a Faro kerítéskővel, így a két kő remekül kombinálható. Az 5 cm-es vastagságnak köszönhetően a Faro burkolólap helytakarékos megoldást is jelent. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindig áll rendelkezésre.

1,56 €* / db

%
Parkettakő
A parkettakővel optikailag visszafogott hatást érhetünk el. Nagyobb fózólása (éltörése) kiemeli a fugavonalat és harmonikus geometrikus mintát eredményez a bejárókon. 7,5 t alatti járművekkel terhelt felületekhez javasoljuk. Minden épülethez jól illeszkedik, stílustól és kortól függetlenül. Ha kicsit feldobná a felületet, hangsúlyt adhat neki egy másik szín alkalmazásával.

Tartalom: 4.8 m2 (9 270,0000 Ft* / 1 m2)

23,80 €* / m2

15.256,51 Ft‎* / m2

%
AKCIÓS
Parkstone Plus
A Parkstone Plus felülete csodaszép, természetes struktúrájú. A természetes megjelenést azzal is hangsúlyozzuk, hogy minden méretet több különböző felületstruktúrával szállítunk (a 89,6 x 59,6 cm-es lap kivételével). A Parkstone Plus lap szemcseszórt, gyémántcsiszolt és impregnált. A szemcseszórt felület előnye, hogy az időjárás viszontagságai nem változtatják meg jelentősen a megjelenést. Ez a teraszlap minden, csak gyalogos közlekedésre szolgáló felületen csodaszép látvány, sokféle lerakási mintában alkalmazható. „Parkstone antik” néven felületmegmunkálás nélkül is rendelkezésre áll.

Tartalom: 4.05 m2 (35 750,0000 Ft* / 1 m2)

87,20 €* / m2

43.790,87 Ft‎* / m2

Versus lábazati kő
Teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a Versus lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás teszi fel a pontot az i-re, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál Versus és Kusus29 teraszlapjainkkal.

9,00 €* / db

Grado univerzális betonlap
A Grado univerzális betonlap sokoldalúan használható: szegélyezéshez, fedlapként, lépcső, de akár terasz burkolásához is remek választás. Antikolt optikájával tökéletesen illeszkedik egyéb antikolt termékeinkhez, de természetesen strukturált kövekkel is jól mutat.

7,08 €* / db

%
AKCIÓS
Grado VG4 kombitérkő
A Friedl Steinwerke kombitérköve tehergépjármű-forgalommal terhelhető, így sokoldalúan alkalmazható nemcsak magánházak bejáróihoz és belső udvaraihoz, hanem kereskedelmi használatban lévő területekhez is. A Grado VG4 kombitérkő három különböző méretben kapható, amelyek szabálytalan sorokban rakhatók le. Az antikolt optika, az élek és sarkok tördeltsége rusztikus jelleget kölcsönöz a felület megjelenésének.

Tartalom: 3.6 m2 (16 520,0000 Ft* / 1 m2)

44,10 €* / m2

22.390,10 Ft‎* / m2

Versus Plus lábazati kő
Teraszának rendezett, tiszta megjelenéséhez javasoljuk a Versus Plus lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás biztosít különleges hangulatot, ha teraszburkolásról van szó. A lábazati kő tökéletesen harmonizál Versus Plus teraszlapunkkal.

11,16 €* / db

%
AKCIÓS
LIV
A LIV lapok nagy méretükkel és különleges színeikkel hódítanak. Nagyszerűen festenek kis és nagy teraszokon, bejáratot övező területeken, belső udvarokon. Csak gyalogos közlekedést szolgáló felületekhez ajánljuk. Használható medenceszegélyek kialakításához, teraszok szegélyeként vagy lépcsőburkolatként, mivel oldalfelületei látszóbeton-megjelenéssel készültek. Ha látszó oldalú felületekhez keres különösen szép megoldást, akkor vegye igénybe az élnemesítést, egyenes és fózolt éllel, negyed- vagy félgömbrúd kivitelben.

Tartalom: 4.59 m2 (33 990,0000 Ft* / 1 m2)

82,90 €* / m2

45.248,83 Ft‎* / m2

Jelzőkő gyeprácskőhöz
A jelzőkövek vizuálisan tagolják a területet, illetve a Rombo és a Quadro gyeprács esetében parkolásirányító rendszereként szolgálnak. A kő szürke, antracit és téglavörös színben kapható.

1,08 €* / db

Dots lábazati kő
Dots29 vagy Dots lappal burkolt teraszának különleges megjelenéséhez javasoljuk a Dots lábazati kő használatát. Csak a precíz lezárás adja meg a terasznak a különleges eleganciát.

11,16 €* / db

Rombo gyeprács
A Rombo gyeprács hézagai rombusz alakúak, ami lehetővé teszi a víz leszivárgását. A zöld mező élményét és a burkolt felület előnyeit egyszerre élvezhetjük, ha a köveket növényi szubsztrátummal töltjük fel, és gyepet telepítünk. Kaviccsal feltöltve jól használható felületet kapunk, díszkaviccsal pedig dekoratív látványt érhetünk el a gyepráccsal fedett területen vagy sávon. Autó-parkolóhelyek jelölésére antracit és téglavörös színben is kapható.

Tartalom: 3.84 m2 (12 184,3800 Ft* / 1 m2)

28,08 €* / m2