Termékkeresés

Faro kerítés- és falazókő

A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű kerítéspanelekhez is tökéletesen illeszkedik. A kő a hosszanti oldalán hasított, a rövid oldalak felülete sima, ez megkönnyíti a kerítészónák összeállítását. A fedlap használatával, amelyből két különbözőt kínálunk, Ön határozza meg kerítése megjelenését: lehet modern vagy rusztikusabb, a Gutshof fedlappal. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

DetailDescriptionFullLess

A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű ke... több
Szín kiválasztás
Formátum kiválasztás
Ön a következő termékváltozatot választotta:
Faro kerítés - univerzális kő 40×20×15 cm elefántcsont
3.390
3.390 Ft‎* / db

4.790 Ft‎* / db

(3 390,0000 Ft/m2)

3390 4790.44

Áfás ár, szállítási költség nélkül

A termék beszerezhető a kereskedőjétől
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Termékszám: 21047
CE-Kennzeichnungen-icon2

Oldal nyomtatása

Termékleírás
Einzelsteine images: Halbstein geschnittend 19,7 x 20 x 15 cm, Abdeckplatte mit Wassernaseddddd 25 x 28 x 6 cm, Abdeckplatte Gutshof 3-seitig gespaltend 30 x 24 x 7,5 cm, Universalsteind 40 x 20 x 15 cm, Verkleidungsplatted 40 x 5 x 15 cm
él: fózolt
Igény/egység: db/raklap
Színárnyalat: bézs/sárga árnyalatok
Átvehető az árlista szerint: 3
Stílus: időtlen/klasszikus
Forma: téglalap 
Egyszínű/árnyalt: egyszínű
Minőségi kritériumok: fagyálló, olvasztószer használata nem ajánlott
Termékméret: 21 – 40 cm
Felületi struktúra: természetesen struktúrált
Rendeltetés: kerti falak, kerítések, magaságyak, oszlopok és pillérek
Térkőtípus: külön formátum
special_color: _Faro
megmunkálás: roppantott
Terméktípus: kerítés- és falazókő
Privat/Architekt: 2
Önorm EN: EN 15435
Szín_detail: elefántcsont
Formátum: Faro Zaun- & Mauerstein 40 x 20 x 15 cm
Termékútmutató
 • Moduláris rendszer univerzális kőlapból, vágott félkőből és fedlapból
 • Faro univerzális kövenként kb. 4,6 l a kitöltőbeton szükséges mennyisége.
 • A platina árnyalt kerítéskő esetében a vízorros fedlap platina közép színben, míg a Gutshof fedlap platina árnyalt színben kapható.
 • A fehér-fekete kerítéskő esetében mindkét fedlap ófehér színben kapható.
 • Az elefántcsont színű kerítéskő esetében elefántcsont színben a vízorros fedlap kapható.
 • A tisztítás megkönnyítése érdekében a Friedl Steinwerke a felület utólagos, Duoprotect DP30 impregnálószerrel történő impregnálását javasolja (ez felár ellenében a kövekkel együtt szállítható).
 • A kerítések és falak díszítéséhez kérésre 5 cm vastagságú burkolólap kapható
 • Kérjük, vegye figyelembe a lerakási útmutatókat és a termék adatlapokat az építési tanácsok/szerviz menüpont alatt.
Lerakási útmutatók
 • Feltétlenül több raklapról és sorból keverve rakja le a köveket, hogy természetes, egyenletes színhatást érjen el, és elkerülje a színek egy helyre való koncentrálódását.
 • Kettős pillérek elhelyezése esetén két, a raklapon egymás mellett fekvő követ kell használni.
 • A fagykár elkerülése érdekében be kell tartani a kitöltőbeton javasolt betonminőségét.
 • A lehető legjobb színazonoság elérése érdekében az illesztőkövek vágással készülnek .Az illesztőkövek a vágási szélesség miatt valamivel rövidebbek mint az univerzális kövek. Ezt az univerzális kövekhez képesti különbséget el kell osztani a sor többi fugájában.
 • A kettős pillérhez (40 x 40 cm) négy fedlap méretre vágásával készíthető lefedés.
Tervezési útmutató
 • A kövek használhatók falakhoz és kerítésekhez, valamint kocsibeállók és pergolák kettős pilléreként.
 • A kövek lerakása rendszertelenül, sorokban vagy vadkötésben történhet.
Minden ár és kombináció
Faro Zaun- & Mauerstein
4.790
3.390 4.790
4.790
3.390 4.790
4.790
3.390 4.790
4.790
3.390 4.790
3.390 4.790
4.790
3.390 4.790
4.790
4.270
4.790
4.790
3.070 4.270
3.390 4.790
3.390 4.790

Tartozékok

%
Fedlap L25 vízorral
Beton fedlapjaink széles választékában biztosan megtalálja a keresett színt és méretet. Modern színekben, vízorral ellátott beton fedlapokat kínálunk többek közt Modulus Pur, Faro, Classic és Standard kerítés- és falazóköveinkhez.

8,04 €* / db

171,40 Ft‎* /

Fedlap L50 vízorral
Kerítés- és falazóköveinkhez kínálunk egy 50 cm hosszú fedlapot vízorral. A gyártási módszernek köszönhetően az árnyalt és nüansz-árnyalt optika még jobban megjelenik.

7,95 €* / db

Gutshof roppantott fedlap
Ha kerti falát vagy Faro kerítés- és falazókőből készült kerítését egyedi jelleggel szeretné felruházni, válassza a Gutshof fedlapot. Önálló, domináns megjelenéssel rendelkezik. A Gutshof roppantott fedlap valamennyi roppantott felületű kerítés- és falazókővel kombinálható.

10,68 €* / db

Duoprotect DP30 impregnáló 5 L
A Duoprotect DP30 impregnálószer csökkenti a víz és az olaj behatolását, továbbá véd a mohásodástól és az algásodástól. Javasoljuk, hogy termékeinket lerakás, ill. elhelyezés után impregnálja, valamint az olyan kövek és lapok esetében, melyeket gyárilag Duoprotect DP30 bevonattal láttunk el, 2–3 évente frissítse a felületvédelmet.

77.532,23 €* / db

Beépíthető kaputelefon aljzat postaládával (előlap nélkül) 26×44×18 cm
Ha kerítésoszlopába kaputelefont és levelesládát is beépítene, szüksége van magára a postaládára és a dobozra, amelyben a kaputelefont elhelyezheti. Nálunk mindkét elemet megkaphatja. Felár ellenében kerítésköveinket úgy vágjuk, hogy a levelesláda könnyen beépíthető legyen. Levelesládával integrált kaputelefont beépíthet Classic, Faro és Standard kerítésköveinkből épült kerítésbe.

191.773,81 €* / db

Elölap kaputelefon kimenettel és nagyméretü, zajtompított levélnyílással, szálcsiszolt V4A nemesacél 26×22 cm
A kaputelefon előlapja egyszerű és elegáns. A postaláda bedobófedele záródáscsillapítóval van felszerelve, így zajtalanul csukódik. A csengőrendszer vandalizmus, a beszélőpanel esővíz beszivárgása ellen védett. A szabadalmaztatott beszélőpanel-adapter optimális hangminőséget biztosít. Az integrált névtábla az alapkivitel része, műanyagból készült és feliratozható. A csúcsminőségű anyagok rajongóinak rendelkezésére állnak nemesacél vagy eloxált alumínium névtáblák is.

692,64 €* / db

Faro burkolólap
Betonfala fölött eljárt az idő, és már nem mutat olyan szépen? A Faro burkolólappal teljesen új megjelenést adhat neki. A Faro burkolólap elölnézetben teljesen azonos a Faro kerítéskővel, így a két kő remekül kombinálható. Az 5 cm-es vastagságnak köszönhetően a Faro burkolólap helytakarékos megoldást is jelent. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindig áll rendelkezésre.

1,56 €* / db

Kaputelefon beszélő egység
A kézibeszélő egység ajtóba épített hangszóróból, kiváló minőségű elektret mikrofonnal felszerelt fehér falitelefonból, valamint az elosztószekrénybe történő vagy a vakolaton kívüli szereléshez való tápegységből áll.

134.809,23 €* / db

Névtábla
Ha a kaputelefon előlapját inkább csúcsminőségű anyagból készült névtáblával szeretné ellátni, rendelkezésére állnak karcmentes nemesacél vagy eloxált alumínium névtáblák is. Ezek gravírozhatók.

49,20 €* / db

Nemesacél tisztító (400ml)
Edelstahlreiniger 400 ml

15.360,65 €* / db

Extrák

Vágási költség
A Faro kerítés, a Classic kerítés és a Standard kerítés esetében a kerítésbe kaputelefon telepíthető. Ehhez a kerítésköveket megfelelően le kell vágni. Kérésre és felár ellenében örömmel gondoskodunk erről is. Erre a Vágási díjak menüpont alatt adhat megbízást.

92.424,25 €* / x