Termékkeresés
Kertvilágítás Sway Light Head pearl grey Friedl Steinwerke

KERTI LÁMPÁK – ÉLVEZZE A KERTET ÉJSZAKA IS


Az in-lite kerti lámpáival számos lehetősége kínálkozik arra, hogy éjszaka is és minden évszakban különleges hangulatot varázsoljon kertjébe. A falilámpák és az útjelző lámpák mellett süllyesztett kültéri spotlámpákat, azaz talajba beépített lámpákat, valamint spotlámpákat is tartalmaz választékunk. Az in-lite egyszerűen telepíthető 12 voltos, alacsony feszültségű rendszer. A lámpák kivitele rendkívül elegáns és modern; emellett az in-lite termékválasztéka a különböző fényerősségek és világítási távolságok miatt tűnik ki. Minden lámpa meleg fehér fényt bocsát ki.

hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
in-lite Luna
Az in-lite Luna süllyesztett spotlámpa a burkolatba építhető. A 68-as gyűrűvel kell kombinálni, ami teljessé teszi a világítótestet. A spotlámpa ragyogó fényét rézsútos irányban bocsátja ki, így közvetlenül nem világít a szemünkbe. A Luna különösen alkalmas kerítések, homlokzatok és lugasok megvilágítására. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez.

52.070,00 €* / db

in-lite Hyve 22 RVS
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Hyve 22 RVS süllyesztett spotlámpája ragyogó fényt ad. Mivel járművel járható, a Hyve 22 RVS bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Hyve 22 RVS keskenyebb nemesacél foglalattal ellátott változata a Hyve 22, nagyobb méretben Hyve néven kapható.

27.347,16 €* / db

in-lite hosszabbító kábel Move mozgásérzékelőhöz - Move-Ext Cord 5 m
Ezzel a kábellel a Hub-50 vagy Hub-100 transzformátor és a Move mozgásérzékelő közti távolság összesen legfeljebb 20 m-re növelhető.

14.220,32 €* / db

in-lite Halo Up-Down Dark
Az in-lite Halo Up-Down Dark falilámpája széles sugárral, lefelé és felfelé világít. Kerek háza egyszerű és elegáns.

92.325,32 €* / db

in-lite Disc Tube
A Disc Tube egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Light Headdel kell kombinálni, hogy működőképes világítást kapjunk. A Disc Tube a világítótest póznája, földnyárssal egyszerűen leszúrható földbe, kavicságyba vagy pázsitba. A Disc Tube 35 cm és 60 cm magas változatban kapható.

45,00 €* / db

in-lite Wedge Slim Dark
Az in-lite Wedge Slim falilámpa egyszerű és robusztus, mesterien kidolgozott formavilággal rendelkezik. A Wedge Slim alapfelülete egy 5 x 20 cm-es téglalap, Wedge néven 10 cm oldalhosszúságú négyzet alapfelülettel is kapható.

43.317,03 €* / db

in-lite Smart Scope Tone
A Smart Scope Tone kültéri spotlámpa fénypontja a színes fény. Nem kell azonban választania a színes és a fehér fény között, a Smart Scope Tone mindkettőt tudja. Csak a Smart Hub transzformátorral működik, amely az in-lite alkalmazáson keresztül vezérelhető.

82.697,57 €* / db

in-lite DB-Led
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite DB-LED süllyesztett spotlámpa ragyogó fényt bocsát ki. Mivel járművel járható, a DB-LED bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. Ha kisebb fényerejű beépíthető világítást keres, válassza a Fusion vagy Hyve termékcsaládot.

21.442,43 €* / db

in-lite Ace Lens Diffuse - szórt
Ez a lencse gondoskodik szélesebben szórt, meleg, hangulatos fényről az Ace és Halo 12 voltos falilámpák esetében. A szabvány szerinti lencsét erre kell kicserélni.

5.467,35 €* / db

in-lite Riser 2
35–53 cm között állítható magasságú hosszabbítás Mini Scope, Scope és Big Scope lámpáinkhoz.

19.250,28 €* / db

in-lite Disc Light Head Black
Az in-lite Disc Light Head egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Tube Low (35 cm) vagy Disc Tube (60 cm) póznával kell kombinálni, hogy működőképes világítást kapjunk. A világító körlap átmérője 20 cm, csak lefelé világít, szórt fénnyel.

63.447,30 €* / db

in-lite Liv Low
Az in-lite Liv Low útjelző lámpa minden irányban meleg hangulatvilágítást ad. Alacsony fényerejével kellemes hangulatot teremt a virágágyások, kerti utak és ösvények mentén. A Liv Low 37,2 cm magas, magasabb, 61,2 cm-es kivitelben is kapható Liv néven. A Liv termékcsaládban falilámpák is elérhetők.

126,00 €* / db

in-lite Base 1
A Disc Wall fali lámpák felszereléséhez a Base 1-re van szükség. A rögzítőtalp egyszerű fekete színben nagyon modern hatást kelt, de egyben visszafogott is, ami által a fali lámpa előtérbe kerül.

20.567,65 €* / db

in-lite Disc Pendant Black
Az in-lite Disc Pendant 12 voltos függeszthető világítótest. Hangulatos, szórt fényt ad. Szabványos, 2,2 m hosszú kábellel szállítjuk, amely rövidíthető. A Disc Pendant termékhez feszülésmentesítő tartozik, amelyre a világítótest felfüggeszthető. A kábelt a mennyezetben kell elvezetni, a nyílást a termékkel együtt szállított gumitakaróval kell elzárni. A Disc Pendant lámpát lehetőleg széltől védett helyen kell felszerelni.

72.637,65 €* / db

in-lite Evo Low
Az in-lite Evo Low útjelző lámpa exkluzív, építészeti szempontból modern formájával nyűgöz le. A lámpa ún. „diamond cut” lencsével rendelkezik, amely szépen, egyenletesen szórja a fényt. A Evo Low 36,6 cm magas, és Evo néven magasabb, 60,6 cm-es kivitelben is kapható. Az Evo termékcsaládban süllyesztett spotlámpák, falilámpák és beépíthető világítótestek is elérhetők.

108.951,27 €* / db

in-lite kábelcsatlakozó CC-2
Két kisfeszültségű, 12 voltos kábel összekapcsolását szolgálja, a kábelösszekötő legfeljebb 50 VA-ig terhelhető. Figyelem! Összeszereléskor oda kell figyelni, hogy az összekapcsolandó kábelek sima oldalai egy irányba nézzenek, csakúgy, mint a bordázott oldalak.

7.878,19 €* / db

in-lite Hyve 22
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Hyve 22 süllyesztett spotlámpája ragyogó fényt ad. Mivel járművel járható, a Hyve 22 bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Hyve 22 szélesebb nemesacél foglalattal rendelkező változata a Hyve 22 RVS, nagyobb méretben Hyve néven kapható.

23.848,06 €* / db

in-lite Hyve
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Hyve süllyesztett spotlámpája ragyogó fényt ad. Mivel járművel járható, a Hyve bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Hyve kisebb változata a Hyve 22 és a Hyve 22 RVS, ez utóbbi szélesebb nemesacél foglalattal rendelkezik.

45.503,97 €* / db

in-lite Scope rögzítő lap
in-lite Scope padlólap

4.113,53 €* / db

in-lite Ace Shutter 1. falvilágításhoz 12 V
A Shutter 1 segítségével a fénysugár a kívánt szélességűre állítható. A két lemez egymástól függetlenül állítható. A Shutter 1 az Ace és Halo 12 voltos falilámpáihoz alkalmas. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefelé és felfelé is világító falilámpák esetében lámpánként két Shutter 1-re lesz szükség, ha mindegyik fénysugarat állítani szeretné.

5.467,35 €* / db

in-lite Ace Lens Clear - tiszta

5.467,35 €* / db

in-lite Hosszabbító kábel Move mozgásérzékelőhöz – Move Ext Cord 5 m
A hosszabbító kábellel akár 4 m-ig növelheti a világítótestek és a transzformátorból kivezető kábel vége közötti távolságot. Ehhez a hosszabbító kábeleket összekötheti. A fényérzékelő és a transzformátor közötti kapcsolat meghosszabbításához is ezt a hosszabbító kábelt válassza.

8,50 €* / db

in-lite Spot Big Scope Narrow
A kültéri spotlámpákkal a fák, növények, szobrok és más tereptárgyak mesteri látványvilága alkotható meg. Az in-lite Big Scope Narrow spotlámpája 14 m-es nagyságú területet világít meg, így ideális megoldás magas fák, homlokzatok, lombházak és egyéb, magasan lévő tereptárgyak megvilágítására.

68.258,56 €* / db

in-lite Ace Down 100-230 V
Az in-lite Ace Down 100–230 V falilámpája lefelé világít, és csatlakoztatható normál hálózatba. Lekerekített sarkokkal rendelkező háza modern benyomást kelt minden falon és kerítésen. Több falilámpa kombinációjával gyönyörű fényhatást hozhat létre falain. Az Ace Down 12 voltos változatban is kapható, lefelé és felfelé világító variánsa Ace Up-Down néven elérhető. Az Ace termékcsaládban útjelző lámpák is elérhetők.

184,00 €* / db