Termékkeresés
Kaputelefon Friedl Steinwerke kerti fal kert kerítés oszlop

KAPUTELEFONOK ÉS KERÍTÉSBE ÉPÍTHETŐ POSTALÁDÁK


A kaputelefonok praktikusak és növelik a biztonságérzetet. Hiszen könnyebb a hívatlan vendégeket a kaputelefonon keresztül elutasítani. A Modulus Pur kerítés , Faro kerítés, a Classic kerítés és a Standard kerítés esetében a kerítésbe kaputelefon telepíthető. Kérésre és felár ellenében úgy vágjuk formára a kerítésköveket, hogy Ön egészen egyszerűen behelyezhesse az előlapot és a levelesládát.

A kaputelefon előlapja egyszerű és esztétikus, a csengőrendszer pedig vandalizmus ellen védett. A szabadalmaztatott beszélőpanel-adapter megakadályozza a hangszóró erőszakos átszúrását, és optimális hangminőséget biztosít. A levélbedobó nyílás fedele biztonságosan és csendesen záródik. Az előlap rozsdamentes acél kivitelben, valamint fehér alumínium és antracitszürke színben kapható.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Kaputelefon beszélő egység
A kézibeszélő egység ajtóba épített hangszóróból, kiváló minőségű elektret mikrofonnal felszerelt fehér falitelefonból, valamint az elosztószekrénybe történő vagy a vakolaton kívüli szereléshez való tápegységből áll.

134.809,23 €* / db

Névtábla
Ha a kaputelefon előlapját inkább csúcsminőségű anyagból készült névtáblával szeretné ellátni, rendelkezésére állnak karcmentes nemesacél vagy eloxált alumínium névtáblák is. Ezek gravírozhatók.

49,20 €* / db

Elölap kaputelefon kimenettel és nagyméretü, zajtompított levélnyílással, antracitszürke (Ral 7016) 26×22 cm
A kaputelefon előlapja egyszerű és elegáns. A postaláda bedobófedele záródáscsillapítóval van felszerelve, így zajtalanul csukódik. A csengőrendszer vandalizmus, a beszélőpanel esővíz beszivárgása ellen védett. A szabadalmaztatott beszélőpanel-adapter optimális hangminőséget biztosít. Az integrált névtábla az alapkivitel része, műanyagból készült és feliratozható. A csúcsminőségű anyagok rajongóinak rendelkezésére állnak nemesacél vagy eloxált alumínium névtáblák is.

692,64 €* / db

Beépíthető kaputelefon aljzat postaládával (előlap nélkül) 26×44×18 cm
Ha kerítésoszlopába kaputelefont és levelesládát is beépítene, szüksége van magára a postaládára és a dobozra, amelyben a kaputelefont elhelyezheti. Nálunk mindkét elemet megkaphatja. Felár ellenében kerítésköveinket úgy vágjuk, hogy a levelesláda könnyen beépíthető legyen. Levelesládával integrált kaputelefont beépíthet Classic, Faro és Standard kerítésköveinkből épült kerítésbe.

191.773,81 €* / db