Termékkeresés
Fugahomok Friedl Steinwerke

FUGÁZÓ ANYAG – A FUGÁK AZT SZERETIK, HA KI VANNAK TÖLTVE


Ahhoz, hogy a felület hibátlanul működjön, mindennél fontosabbak a kitöltött fugák. Az üres fugák ugyanis a kövek elmozdulásához vezethetnek, különösen a VG4 rendszer nélküli termékek esetében. Ez csúnya fugaképet, legrosszabb esetben pedig letört kőéleket eredményez. Ezenkívül a növények magvai könnyebben bejutnak a fugákba, és így a mélyen megtelepedett gyomokat nehezebb eltávolítani. Télen kisebb kavicsok szorulhatnak be a fugák közé, ami hólapátolás során ugyancsak élletörést okozhat. Ezért mindig ki kell tölteni a fugákat!

Kínálatunkban megtalálható antracitszínű és világosszürke fugahomok, de a Friedl ásványi fugakitöltőnek köszönhetően olyan intelligens termék is, mely önjavító hatású, és gátolja a gyomok megtelepedését. A Friedl ásványi fugakitöltő három színben kapható.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
MorTec Soft „fuga a tubusból“
Die Fuge aus der Tube ist ein Spezial-Fugenfüllstoff für elastische, spannungsreduzierte Fugen bei gebundener oder ungebundener Verlegung.

31,20 €* / db

Fugakitöltő
A hagyományos termékekkel szemben ásványi fugakitöltőnk különleges előnye, hogy jelentősen kisebb a kimosódás mértéke, és a gyomosodás teljesen vagy szinte teljesen megszűnik. Továbbá a fugakitöltő önjavító, vagyis száraz időben az anyaga kiszárad, ha nedvesség éri, újra megpuhul. Az ásványi fugakitöltő használható minden járható felülethez, teraszokhoz, kerékpárutakhoz, valamint a legfeljebb lépéstempóban haladó járművel járható, cél- és eredő forgalmú területekhez (személygépkocsi- és kis mértékű tehergépkocsi-használat). Nem használható medencékhez.

3,12 €* / zsák

Fugahomok
Térköveinkhez illeszkedő színű antracit és világosszürke fugahomokot is kínálunk. Szabványos fugahomokunk száraz nemeszúzalék, 0–2 mm-es szemcseméretben. 5 mm-es fugaszélességekhez alkalmas.

0,43 €* / zsák

Friedl fugarögzítő 500 ml
A fugarögzítő speciális, folyékony polimeralapú kötőanyag, mely száraz homok megszilárdítására használható. Vízáteresztő, és műgyanta kötőanyagú fugát képez. 5 mm feletti fugaszélességekhez. Egy palack 25 kg homokhoz elegendő.

15.985,49 €* / db