Termékkeresés
Kertépítés Betonkocka, fehér betonelem Friedl Steinwerke

BETONOBJEKTUMOK RENDKÍVÜLI KERTEKHEZ


A Bola betongömb és a betonkocka ütős látványról és örvendetes változatosságról gondoskodik a kertben, a teraszon vagy az árkádok alatt. Ezek a termékek nagy tartószilárdságú betonból készültek, csodálatosan sima felülettel. A dizájnelemek különleges varázst kölcsönöznek kültéri felületeinek. A betonkocka ülőalkalmatosságként is használható. Közterületeken a kockát előszeretettel használják térelválasztásra.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this elemente

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element
hide this element
Szűrő
Betonkocka
A betonkockát leggyakrabban határolóelemként használják. Azonban kiválóan megállja a helyét trendi rakodóasztalként vagy ülőhelyként is. Csúcsminőségű beton alapanyagának és sima felületének köszönhetően különösen kellemes érzetet kelt. A kert kialakításában az innovatív dekoráció a legfrissebb trend – engedje szabadjára kreativitását, és ruházza fel kertjét teljesen egyedi jegyekkel, például betonkockák alkalmazásával.

0,00 €* / db

Bola betongolyó
Kerti dekoráció vagy határolókő – a Bola betongolyó sokoldalúan alkalmazható. A három méretben kapható elemből hatásos elrendezésben szemet gyönyörködtető látványt hozhatunk létre a kertben, a ház előtt vagy a teraszon. A Bola betongolyó a legjobb minőségű betonból, sima felülettel készül, megérinteni is élmény. Fagyálló, ezért a szabadban hagyható télire. Az elgurulást megakadályozandó rögzítő kiegészítővel is rendelhető.

0,00 €* /