Termékkeresés

Faro kerítés- és falazókő

A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű kerítéspanelekhez is tökéletesen illeszkedik. A kő a hosszanti oldalán hasított, a rövid oldalak felülete sima, ez megkönnyíti a kerítészónák összeállítását. A fedlap használatával, amelyből két különbözőt kínálunk, Ön határozza meg kerítése megjelenését: lehet modern vagy rusztikusabb, a Gutshof fedlappal. Kínálatunkban kaputelefon is szerepel, kérés esetén, felár ellenében a kaputelefonhoz szükséges kivezető nyílásokkal is el tudjuk látni a köveket, illetve a postaláda helyét is ki tudjuk vágni.

DetailDescriptionFullLess

A Faro kerítés- és falazókő roppantott felülete izgalmas megjelenést ad minden kerítésnek és kerti falnak. A hagyományos és modern kivitelű ke... több
Szín kiválasztás
Formátum kiválasztás
Ön a következő termékváltozatot választotta:
Faro kerítés - félkő vágott kb. 19,7×20×15 cm elefántcsont
4.582 Ft‎* / db

(4 582,1600 Ft/m2)

4582.16

Áfás ár, szállítási költség nélkül

A termék beszerezhető a kereskedőjétől
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Termékszám: 21048
CE-Kennzeichnungen-icon2

Oldal nyomtatása

Termékleírás
Einzelsteine images: Halbstein geschnittend 19,7 x 20 x 15 cm, Abdeckplatte mit Wassernaseddddd 25 x 28 x 6 cm, Abdeckplatte Gutshof 3-seitig gespaltend 30 x 24 x 7,5 cm, Universalsteind 40 x 20 x 15 cm, Verkleidungsplatted 40 x 5 x 15 cm
él: fózolt
Igény/egység: db/raklap
Színárnyalat: bézs/sárga árnyalatok
Átvehető az árlista szerint: 3
Stílus: időtlen/klasszikus
Forma: téglalap 
Egyszínű/árnyalt: egyszínű
Minőségi kritériumok: fagyálló, olvasztószer használata nem ajánlott
Termékméret: 8 - 20 cm
Felületi struktúra: természetesen struktúrált
Rendeltetés: kerti falak, kerítések, magaságyak, oszlopok és pillérek
Térkőtípus: külön formátum
special_color: _Faro
megmunkálás: roppantott
Terméktípus: kerítés- és falazókő
Privat/Architekt: 2
Önorm EN: EN 15435
Szín_detail: elefántcsont
Formátum: Félkő vágott 19,7 x 20 x 15 cm
Termékútmutató
 • Moduláris rendszer univerzális kőlapból, vágott félkőből és fedlapból
 • Faro univerzális kövenként kb. 4,6 l a kitöltőbeton szükséges mennyisége.
 • A platina árnyalt kerítéskő esetében a vízorros fedlap platina közép színben, míg a Gutshof fedlap platina árnyalt színben kapható.
 • A fehér-fekete kerítéskő esetében mindkét fedlap ófehér színben kapható.
 • Az elefántcsont színű kerítéskő esetében elefántcsont színben a vízorros fedlap kapható.
 • A tisztítás megkönnyítése érdekében a Friedl Steinwerke a felület utólagos, Duoprotect DP30 impregnálószerrel történő impregnálását javasolja (ez felár ellenében a kövekkel együtt szállítható).
 • A kerítések és falak díszítéséhez kérésre 5 cm vastagságú burkolólap kapható
 • Kérjük, vegye figyelembe a lerakási útmutatót és a termékadatlapokat.
Lerakási útmutatók
 • Feltétlenül több raklapról és sorból keverve rakja le a köveket, hogy természetes, egyenletes színhatást érjen el, és elkerülje a színek egy helyre való koncentrálódását.
 • Kettős pillérek elhelyezése esetén két, a raklapon egymás mellett fekvő követ kell használni.
 • A fagykár elkerülése érdekében be kell tartani a kitöltőbeton javasolt betonminőségét.
 • A lehető legjobb színegyenletesség elérése érdekében illesztőköveket kell vágni. Ezek a vágási szélesség miatt rövidebbek. Ezt az eltérést az univerzális kövekhez képest a sor további fugáiban kell elosztani.
 • A kettős pillérhez (40 x 40 cm) négy fedlap méretre vágásával készíthető lefedés.
Tervezési útmutató
 • A kövek használhatók falakhoz és kerítésekhez, valamint kocsibeállók és pergolák kettős pilléreként.
 • Fedlapként a 7,5 cm magas Momento falazóblokk is használható.
Minden ár és kombináció
Faro Zaun- & Mauerstein
4.582
3.270 4.582
4.582
3.270 4.582
4.582
3.270 4.582
4.582
3.270 4.582
3.270 4.582
4.582
3.270 4.582
4.582
4.114
4.582
4.582
2.950 4.114
3.270 4.582
3.270 4.582

Tartozékok

Fedlapok
Beton fedlapjaink széles választékában biztosan megtalálja a keresett színt és méretet. Modern színekben, vízorral ellátott beton fedlapokat kínálunk többek közt Modulus Pur, Faro, Classic és Standard kerítés- és falazóköveinkhez.

8,04 €* / db

Gutshof roppantott fedlap
Ha kerti falát vagy Faro kerítés- és falazókőből készült kerítését egyedi jelleggel szeretné felruházni, válassza a Gutshof fedlapot. Önálló, domináns megjelenéssel rendelkezik. A Gutshof roppantott fedlap valamennyi roppantott felületű kerítés- és falazókővel kombinálható.

10,68 €* / db

Duoprotect DP30 impregnáló 5 L
A Duoprotect DP30 impregnálószer csökkenti a víz és az olaj behatolását, továbbá véd a mohásodástól és az algásodástól. Javasoljuk, hogy termékeinket lerakás, ill. elhelyezés után impregnálja, valamint az olyan kövek és lapok esetében, melyeket gyárilag Duoprotect DP30 bevonattal láttunk el, 2–3 évente frissítse a felületvédelmet.

74.564,24 €* / db

Beépíthető kaputelefon aljzat postaládával (előlap nélkül) 26×44×18 cm
Ha kerítésoszlopába kaputelefont és levelesládát is beépítene, szüksége van magára a postaládára és a dobozra, amelyben a kaputelefont elhelyezheti. Nálunk mindkét elemet megkaphatja. Felár ellenében kerítésköveinket úgy vágjuk, hogy a levelesláda könnyen beépíthető legyen. Levelesládával integrált kaputelefont beépíthet Classic, Faro és Standard kerítésköveinkből épült kerítésbe.

184.379,87 €* / db

Elölap kaputelefon kimenettel és nagyméretü, zajtompított levélnyílással, szálcsiszolt V4A nemesacél 26×22 cm
A kaputelefon előlapja egyszerű és elegáns. A postaláda bedobófedele záródáscsillapítóval van felszerelve, így zajtalanul csukódik. A csengőrendszer vandalizmus, a beszélőpanel esővíz beszivárgása ellen védett. A szabadalmaztatott beszélőpanel-adapter optimális hangminőséget biztosít. Az integrált névtábla az alapkivitel része, műanyagból készült és feliratozható. A csúcsminőségű anyagok rajongóinak rendelkezésére állnak nemesacél vagy eloxált alumínium névtáblák is.

666,00 €* / db

Faro burkolólap
Betonfala fölött eljárt az idő, és már nem mutat olyan szépen? A Faro burkolólappal teljesen új megjelenést adhat neki. A Faro burkolólap elölnézetben teljesen azonos a Faro kerítéskővel, így a két kő remekül kombinálható. Az 5 cm-es vastagságnak köszönhetően a Faro burkolólap helytakarékos megoldást is jelent. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindig áll rendelkezésre.

1,56 €* / db

Kaputelefon beszélő egység
A kézibeszélő egység ajtóba épített hangszóróból, kiváló minőségű elektret mikrofonnal felszerelt fehér falitelefonból, valamint az elosztószekrénybe történő vagy a vakolaton kívüli szereléshez való tápegységből áll.

129.602,23 €* / db

Névtábla
Ha a kaputelefon előlapját inkább csúcsminőségű anyagból készült névtáblával szeretné ellátni, rendelkezésére állnak karcmentes nemesacél vagy eloxált alumínium névtáblák is. Ezek gravírozhatók.

49,20 €* / db

Nemesacél tisztító (400ml)
Edelstahlreiniger 400 ml

14.787,88 €* / db

Extrák

Vágási költség
A Faro kerítés, a Classic kerítés és a Standard kerítés esetében a kerítésbe kaputelefon telepíthető. Ehhez a kerítésköveket megfelelően le kell vágni. Kérésre és felár ellenében örömmel gondoskodunk erről is. Erre a Vágási díjak menüpont alatt adhat megbízást.

88.883,49 €* / x