Termékkeresés

KÜLTÉRI SÜLLYESZTETT SPOTLÁMPÁK


Az in-lite kerti spotlámpákat térkövekbe és teraszlapokba kell beépíteni, de kavicságyakba is elhelyezhetők. A köveinkben és lapjainkban a lámpák elhelyezéséhez szükséges furatokat tőlünk rendelheti meg. A kültéri spotlámpák kiválasztásánál figyelembe kell venni a világítási távolságot és a megvilágítási szöget, hogy szép eredményt érjünk el a bejáró, a járda, a homlokzat vagy a növények megvilágításánál.

hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

TERMÉKSZŰRŐ


TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
in-lite Fusion
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Fusion süllyesztett spotlámpája szórt fényt eredményező lencsével felszerelt, így nem vakít. Mivel járművel járható, a Fusion bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Fusion kapható kisebb méretben is, Fusion 22 és Fusion 22 RVS néven, ez utóbbi szélesebb nemesacél foglalattal rendelkezik.

45.503,97 €* / db

in-lite Hyve
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Hyve süllyesztett spotlámpája ragyogó fényt ad. Mivel járművel járható, a Hyve bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Hyve kisebb változata a Hyve 22 és a Hyve 22 RVS, ez utóbbi szélesebb nemesacél foglalattal rendelkezik.

45.503,97 €* / db

in-lite Voque
A Voque útjelző lámpa lenyűgöző megjelenést kínál. A sötétre színezett lámpaernyőben van valami luxus, ami minden teraszon egyedinek tűnik. A Voque mellet elérhető egy nagyobb méretű Voque is. Ezek együtt alkotják a kültéri terület fénypontját.

402,35 €* / db

in-lite Evo Down Dark 100-230V
Az Evo Down Dark 100-230 V fali lámpával a terasz hangulatos nappalinak tűnik. Bár a bejáratnál is megmutatja magát és különleges látvánnyal fogadhatja a vendégeket. Egy dolog biztos: A falakat és a falazóköveket stílusosan kiemeli ez a lámpa. Az Evo Down Dark 100-230 V közvetlenül csatlakozik az áramforráshoz.

263,20 €* / db

in-lite Base 1
A Disc Wall fali lámpák felszereléséhez a Base 1-re van szükség. A rögzítőtalp egyszerű fekete színben nagyon modern hatást kelt, de egyben visszafogott is, ami által a fali lámpa előtérbe kerül.

20.567,65 €* / db

in-lite Smart Scope Tone
A Smart Scope Tone kültéri spotlámpa fénypontja a színes fény. Nem kell azonban választania a színes és a fehér fény között, a Smart Scope Tone mindkettőt tudja. Csak a Smart Hub transzformátorral működik, amely az in-lite alkalmazáson keresztül vezérelhető.

82.697,57 €* / db

in-lite Disc Wall 100-230V Black
A Disc Wall 100-230 V fali lámpa a teljes lemezen kisugárzik, ezért a lámpatest körül világít. Figyelemfelkeltő minden teraszon, minden bejáratnál. A Disc Wall 100-230 V közvetlenül csatlakozik az áramforráshoz.

180,50 €* / db

in-lite Hyve 22
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Hyve 22 süllyesztett spotlámpája ragyogó fényt ad. Mivel járművel járható, a Hyve 22 bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Hyve 22 szélesebb nemesacél foglalattal rendelkező változata a Hyve 22 RVS, nagyobb méretben Hyve néven kapható.

23.848,06 €* / db

in-lite Flux
Az in-lite Flux süllyesztett spotlámpa nagy fényerejének köszönhetően kiválóan alkalmas magas növények, fák, homlokzatok és egyéb nagy tereptárgyak megvilágítására. A Flux járművel járható, így bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez.

45.503,97 €* / db

in-lite Hyve 22 RVS
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Hyve 22 RVS süllyesztett spotlámpája ragyogó fényt ad. Mivel járművel járható, a Hyve 22 RVS bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Hyve 22 RVS keskenyebb nemesacél foglalattal ellátott változata a Hyve 22, nagyobb méretben Hyve néven kapható.

27.347,16 €* / db

in-lite Puck 22 Dark
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat. Az in-lite Puck 22 süllyesztett spotlámpája oldalsó irányban bocsátja ki a fényt, így az nem vakít, ennek ellenére már messziről látható. Mivel járművel járható, a Puck 22 bejárók oldalsó megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Puck 22 nagyobb, 60 mm-es változata a Puck.

69,00 €* / db

in-lite Nero
Az in-lite Nero süllyesztett spotlámpa nagy fényerővel rendelkezik, így alkalmas magas növények, fák vagy egyéb tereptárgyak megvilágítására. A Nero 13 cm-es átmérőjével a legnagyobb a süllyesztett spotlámpák közül, járművel nem terhelhető.

65.196,85 €* / db

in-lite integrated Puck Dark
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat. Az in-lite Puck süllyesztett spotlámpája oldalsó irányban bocsátja ki a fényt, így az nem vakít, ennek ellenére már messziről látható. Mivel járművel járható, a Puck bejárók oldalsó megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Puck elérhető kisebb méretben, 22 mm-es átmérővel is, Puck 22 néven.

116,00 €* / db

in-lite Sway Light Head
Az in-lite Sway Light Head a világítótest, amely a Sway Tube-bal, egy flexibilis, hajlítható póznával rögzíthető. A Sway Light Head átmérője 8,5 cm, lefelé világít. Szórt fényt bocsát ki, kiválóan alkalmas magas növények, füvek megvilágítására. A Sway Tube 1 m, a Sway Tube Low 60 cm hosszú. Aki igazán különleges kertvilágításra vágyik, annak a Sway az ideális választás. Csodaszép, lebegő fényhatást kelt, ahogy egyszerre több Sway lámpa lágyan leng a szélben.

91,00 €* / db

in-lite Evo Ground 300
Ha a fényforrást nem kerek formában, hanem téglalap alakban képzeljük el, akkor az in-lite Evo Ground 300 spotlámpa az ideális választás. Széles, ragyogó megvilágításról gondoskodik. Szemet gyönyörködtető fénysávokat rakhatunk belőle utakon és bejárókon. Az Evo Ground 300 járművel járható.

87.076,66 €* / db

in-lite Luna
Az in-lite Luna süllyesztett spotlámpa a burkolatba építhető. A 68-as gyűrűvel kell kombinálni, ami teljessé teszi a világítótestet. A spotlámpa ragyogó fényét rézsútos irányban bocsátja ki, így közvetlenül nem világít a szemünkbe. A Luna különösen alkalmas kerítések, homlokzatok és lugasok megvilágítására. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez.

52.070,00 €* / db

in-lite Fusion 22
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Fusion 22 süllyesztett spotlámpája szórt fényt eredményező lencsével felszerelt, így nem vakít. Mivel járművel járható, a Fusion 22 bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. A Fusion szélesebb nemesacél foglalattal ellátott változata a Fusion 22 RVS, nagyobb méretben Fusion név alatt található.

23.848,06 €* / db

in-lite Sway Tube
A Sway Tube egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Sway Light Headdel kell kombinálni, hogy működőképes lámpát kapjunk. A Sway Tube a világítótest póznája, földnyárssal egyszerűen leszúrható földbe, kavicságyba vagy pázsitba. A Sway Tube 60 cm és 1 m magas változatban kapható.

27,00 €* / db

in-lite Fusion 22 RVS
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite Fusion 22 RVS süllyesztett spotlámpája szórt fényt eredményező lencsével felszerelt, így nem vakít. Mivel járművel járható, a Fusion 22 RVS bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. Elérhető keskenyebb nemesacél foglalattal is Fusion 22 néven, vagy nagyobb méretben Fusion néven.

27.347,16 €* / db

in-lite DB-Led
A süllyesztett spotlámpák a burkolatba integrálhatók. Egyenes sorban lerakva mutatják az utat, látszólag véletlenszerűen elhelyezve pedig a csillagos eget idézik. Az in-lite DB-LED süllyesztett spotlámpa ragyogó fényt bocsát ki. Mivel járművel járható, a DB-LED bejárók megvilágítására is használható. Kérés esetén, felár ellenében térköveinket furatokkal látjuk el a lámpák beépítéséhez. Ha kisebb fényerejű beépíthető világítást keres, válassza a Fusion vagy Hyve termékcsaládot.

21.442,43 €* / db