Termékkeresés

in-lite Disc Light Head Black

Az in-lite Disc Light Head egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Tube Low (35 cm) vagy Disc Tube (60 cm) póznával kell kombinálni, hogy működőképes világítást kapjunk. A világító körlap átmérője 20 cm, csak lefelé világít, szórt fénnyel.

DetailDescriptionFullLess

Az in-lite Disc Light Head egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Tube Low (35 cm) vagy Disc Tube (60 cm) póznával kell kombinálni, hogy... több
Ön a következő termékváltozatot választotta:
in-lite Disc Light Head Black
63.447 Ft‎* / db

(63 447,3000 Ft/m2)

63447.3

Áfás ár, szállítási költség nélkül

A termék beszerezhető a kereskedőjétől
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Termékszám: 28158
CE-Kennzeichnungen-icon2

Oldal nyomtatása

Termékleírás
Megvilágított terület [m]: 3
Privat/Architekt: 2
Teljesítmény [W]: 2.9 W
Terméktípus: kerti lámpák
Rendeltetés: kertvilágítás, utak és ösvények megvilágítása
Átvehető az árlista szerint: 15
Szín_detail: black
Teljesítmény [VA]: 4.9 VA

Tartozékok

in-lite Disc Tube
A Disc Tube egy útjelző lámpa alkatrésze, amelyet a Disc Light Headdel kell kombinálni, hogy működőképes világítást kapjunk. A Disc Tube a világítótest póznája, földnyárssal egyszerűen leszúrható földbe, kavicságyba vagy pázsitba. A Disc Tube 35 cm és 60 cm magas változatban kapható.

45,00 €* / db

in-lite Kábel
25 m és 40 m hosszú, 12 voltos kábel, amely lerakható a burkolat vagy földréteg alá. Ezzel a kábellel a transzformátor és a világítótest közötti távolság legfeljebb 40 m-re növelhető.

97,00 €* / db

in-lite Transzformátor
Az in-lite rendszerhez Hub-50 és Hub-100 transzformátor áll rendelkezésre, valamint App alkalmazással irányítható transzformátor, a Smart Hub-150. A Hub-50 és Hub-100 esetében maximum 50 voltamper, illetve 100 voltamper összteljesítményű világítótestet csatlakoztathatunk. A vezérlés érintőképernyőn történik. A Hub-50 és Hub-100 transzformátor nappali és éjszakai üzemmód váltáshoz szolgáló fényérzékelővel és időzítő funkcióval rendelkezik. A transzformátorokon 2 csatlakozó található in-lite földkábelhez, és dekoratív, ütésálló műanyag ház védi őket. Move mozgásérzékelővel bővíthetők (kábel alkalmazásával).

142,00 €* / db

Hozzáillő termékek

in-lite Disc Pendant Black
Az in-lite Disc Pendant 12 voltos függeszthető világítótest. Hangulatos, szórt fényt ad. Szabványos, 2,2 m hosszú kábellel szállítjuk, amely rövidíthető. A Disc Pendant termékhez feszülésmentesítő tartozik, amelyre a világítótest felfüggeszthető. A kábelt a mennyezetben kell elvezetni, a nyílást a termékkel együtt szállított gumitakaróval kell elzárni. A Disc Pendant lámpát lehetőleg széltől védett helyen kell felszerelni.

72.637,65 €* / db