Termékkeresés
Bejáró Linea Verde VG4, szürke szivárogtató kő Friedl Steinwerke

VÍZELVEZETŐ KÖVEK


Vízelvezető köveink között biztosan Ön is megtalálja terveihez a legmegfelelőbb terméket. A vízelvezető kövek támogatják a csapadékvíz elszivárogtatását, elősegítve ezzel a természetes vízkörforgást. Különböző kőméretek és óriási színválaszték áll rendelkezésére. Egyedi lerakási minták és rengetegféle kombinációs lehetőség jellemzi vízelvezető köveinket.

Zöld ötletek betonba öntve.


hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element
hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
%
AKCIÓS
Linea Verde VG4
Különösen modern hatást keltenek azok a vízelvezető felületek, amelyeket a Linea Verde VG4 kővel burkolnak. A vízelvezető térkő hosszanti oldalán lévő 3 cm széles fugát nem szükséges feltétlenül egy vonalba rakni. Mivel a Linea Verde VG4 kő tökéletesen kombinálható a 8 cm vastag, hagyományos, VG4 technológiával készült kövekkel és más vízelvezető kövekkel, sok különböző lerakási minta valósítható meg. A stílusos megjelenésű vízelvezető felületek segítenek a víz körforgásának fenntartásában. Tipp: A fugákba telepített növények jobban érzik magukat árnyékos területeken.

Tartalom: 4.32 m2 (13 990,0000 Ft* / 1 m2)

36,70 €* / m2

18.172,43 Ft‎* / m2

Cupro Verde VG4
A Cupro Verde VG4 vízelvezető kő 3 cm-es fugái murván kívül akár növényi szubsztrátummal is feltölthetők. Ha a zöld alternatíva mellett döntünk, a felület különleges szép, négyzetrácsos látvánnyá válik. A Cupro Verde VG4 valamennyi 8 cm vastagságú vízelvezető kövünkkel és VG4 technológiával gyártott térkövünkkel kombinálható. Hihetetlenül sok kreatív ötlet valósítható meg, a víz természetes körforgása pedig megmarad. Tipp: A fugákba telepített növények jobban érzik magukat árnyékos területeken.

Tartalom: 3.84 m2 (16 870,6800 Ft* / 1 m2)

37,44 €* / m2

Öko Plus VG4
Az Öko Plus VG4 vízelvezető térkő gondoskodik a felületek zártságának feloldásáról, miközben járművel járható marad. Nagyrészt személygépkocsik leállítására használt parkolókban alkalmazzák. 12 mm-es távtartói biztosítják a víz talajba szivárgását, a murvával feltöltött fugák a nagy felületeket szépen tagolják. Az Öko Plus VG4 erőteljes színváltozatai jelzésként is kiválóan funkcionálnak. Az Öko Plus VG4 tökéletesen illeszkedik a további, azonos magasságú vízelvezető köveinkhez és VG4 technológiával gyártott térköveinkhez.

Tartalom: 3.84 m2 (17 235,1700 Ft* / 1 m2)

31,68 €* / m2