Termékkeresés
Rézsűkövek Friedl Steinwerke Planta, szürke

FLÓRAKOSÁR ÉS RÉZSŰKŐ


A flórakosarak a lejtők és a rézsűk megerősítésére szolgálnak, és megakadályozzák a talaj kimosódását. Flórakosarainknak nincsen alja, így a növények mind az alattuk lévő kövekben található földbe, mind a rézsűbe mélyen gyökeret ereszthetnek. Ez jobb növekedést, valamint optimális kapcsolatot biztosít a flórakosarakból készült fal és a rézsű között. Rézsűmegerősítés építése esetén előzetesen szakember (statikus) tanácsát kell kérni, aki kiszámítja a fal magasságát, lejtésszögét és nyomóterhelését.

Különböző formájú és felületű flórakosarak találhatók meg termékválasztékunkban, hogy megfeleljünk az Ön építési és vizuális igényeinek.

ÖTLETEK A TERMÉKVÁLASZTÁSHOZ

Felület

Kétféle felület közül választhat:
sima – a felület kezeletlen és meglehetősen sima tapintású
roppantott – a felület töréses struktúrájú és érdes tapintású.
A roppantott felületű flórakosárnak ugyanolyan a megjelenése, mint a Faro kerítés- és falazókőé.

Termékméret/forma

Négy flórakosarunk nemcsak különböző méretű, de különböző formájú is. Kúpos formájának köszönhetően a Faro flórakosárral például könnyen kivitelezhetők az ívek. A Planta flórakosaraknak két különböző látható oldaluk van – az egyik lekerekített, a másik egyenes. Attól függően, hogy hogyan helyezi el a köveket, a flórakosárból készült fal meghitt vagy letisztult-modern hatású lesz. A Rondo flórakosár viszont kerek formájával nyűgöz le, melynek köszönhetően nagyon könnyen kialakíthatók az ívelt rézsűk, az összekötő horony pedig stabilitást biztosít.

Színek

Az összes flórakosarunkat a hagyományos szürke árnyalatunkban kínáljuk. Ezenkívül kiválasztottunk még néhány színárnyalatot, melyek jól kombinálhatók térköveink, teraszlapjaink és falazóköveink színeivel. Ha például sárga kövek használata mellett döntött a felületkialakítás esetében, akkor lágy sárga árnyalatú flórakosarat is talál nálunk.

hide this element

hide this element

hide this element

hide this element

TERMÉKSZŰRŐ

TERMÉKSZŰRŐ


Szűrő
Rondo flórakosár
A Rondo a legnagyobb flórakosarunk, különösen sok helyet kínál a növények ültetéséhez. Az összekötő horony révén kiváló stabilitás érhető el vele, kerek formájának köszönhetően pedig nagyon könnyen kialakíthatók íves rézsűk. A gazdagon beültetett rézsűkövek pazar látványról gondoskodnak minden kertben, és a lejtőket gyönyörű növénytakaróval fedik be.

3,99 €* / db

%
AKCIÓS
Planta flórakosár
A két méretben kapható Planta flórakosár oldalainak eltérő kialakításával tűnik ki: egyik oldalon egyenes, a másikon lekerekített profillal készül. Attól függően, hogy melyik oldalát választjuk, a rézsű megjelenése lehet modern vagy inkább rusztikus. A köveken lévő bemélyedésekben öntözéshez csepegtetőcsövet vezethetünk el, növényeinket így mindig elegendő vízzel láthatjuk el.

3,80 €* / db

66,53 Ft‎* /

%
AKCIÓS
Faro flórakosár
Faro flórakosarunk a modern megjelenést ötvözi a hagyományos kertépítéssel. A felülete roppantott. Ha rézsű megerősítésére, kerítéshez vagy kerti falhoz keres egységes megjelenésű megoldást, akkor a Faro flórakosarat, a Faro kerítés- és falazókövet épp Önnek találták ki. Trapéz formájának köszönhetően könnyen kialakíthatóak az ívek. A köveken lévő bemélyedésekben öntözéshez csepegtetőcsövet vezethetünk el, növényeinket így mindig elegendő vízzel láthatjuk el, és minimálisra csökkenthetjük a kerti munkát.

8,50 €* / db

239,52 Ft‎* /