Térburkolás helyesen – videó útmutató
beton térkövek kötetlen módban való lerakásához.

még több ›

Filozófiánk

Kültéri felületek impozáns kialakítása – a Friedl Steinwerke termékeivel.

A Friedl Steinwerke köveivel Ön olyan terméket választ, amely szenvedéllyel és a legmagasabb minőségi és esztétikai igénnyel készült.

Mindent elkövetünk azért, hogy termékeink hosszú éveken át sok örömet szerezzenek vevőinknek. A beton, ez a sokoldalú gyártási anyag, mind a magasépítésben használt termékek, mind a térkőgyártás terén szélesre tárja előttünk a minőségi megmunkálás lehetőségeit – és esélyt ad rá, hogy állandóan újat alkossunk.

Mi, a Friedl család tagjai évtizedek óta elkötelezettséggel és felelősségtudattal vezetjük vállalkozásunkat. Vállalkozóként az új termékek folyamatos – a korszerű építészet igényeinek és vevőink kívánságainak egyaránt megfelelő – fejlesztése, az építészekkel, építtetőkkel és kerttervezőkkel ápolt szoros kapcsolat, valamint az az igyekezet vezérli munkánkat, hogy mind az új technológiák, mind a fejlesztések terén a legaktuálisabb színvonalat képviseljük.

Látogasson el hozzánk Weppersdorfba, ahol kiállításon mutatjuk be külső terek kialakításához gyártott termékeinket.

Várjuk Önt szeretettel, és kívánunk Önnek sok örömet a nézelődéshez, válogatáshoz és kültereinek tervezéséhez. Merítsen nálunk ihletet!

A Friedl család